Fordele til dig

Som medlem af Mit Alt om haven får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine nyeste månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUL_AOH_Ume

Vind Ume-badserie fra Zone Denmark

Deltag i konkurrencen om en Ume-badserie designet af VE2. Den nye badserie fra Zone Denmark har vundet Red Dot Design Award 2018, og præmien indeholder flere produkter.

Sættet har en samlet værdi på i alt 2.193 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
JUL_AOH_havetip

Sådan bygger du dit eget insekthotel

Insekter er vigtige for havens naturlige balance, og du gør derfor klogt i at værne om dem. Byg dit eget insekthotel, så både mariehøner, svirrefluer og biller har de bedste betingelser i din have!

 

LÆS MERE
JUL_AOH_hedeland

Opera Hedeland 2018 - Lucia di Lammermoor - spar 10%

Sensommeraften, åben himmel og klassisk opera - Opera Hedeland's smukke amfiteater byder på er ren magi til august 2018 med Donizettis tragedie Lucia di Lammermoor. I august 2018 opføres Donizettis fantastiske tragedie, Lucia di Lammermoor. Operaen byder på en sand overflod af forelskelse, utroskab, mord og opgør mellem rivaliserende klaner.

Spar 10% (voksenbilletter)

LÆS MERE
JUL_AOH_ballet

New York City Ballet - spar 40 kr. pr. billet

Glæd dig til at opleve ét af verdens bedste og mest fremtrædende balletkompagnier, når New York City Ballet gæster Tivolis Koncertsal med noget af det ypperste inden for ballet i august 2018. To af programmerne akkompagneres af Tivoli Copenhagen Phil.

Spar 40 kr. pr. billet

LÆS MERE
JUL_AOH_allershop

Sommerfristelser til rabatpriser

På allershop.dk har vi masser af fine sommerprodukter. Skal du til sommerfester, har vi også den helt perfekte værtindegave – de lækre BÆRRIES fra Johan Bülow har et strejf af havtorn og saftige blåbær, som komplimenterer den cremede chokolade og lakridsen i midten.  Din pris: Kun 199 kr. Normalpris: 240 kr.  

Medlemmer af Mit Alt om Haven har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_AoH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Alt om haven får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER