Fordele til dig

Som medlem af Mit Alt om haven får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine nyeste månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

SEP_AOH_tapasvin

Vind vine fra Ribera del Duero

Alt om Haven udlodder i samarbejde med Ribera del Duero fem forskellige flasker lækker vin, der passer perfekt til efterårets hyggelige aftener med tapas. Med i præmien får du også blandede nødder og oliven. 

Las Tinajas Bodegas Convento de Las Clara, Ceres Bodegas Asenjo & Manso, Viña Sastre Roble Viña Sastre, Convento de Las Claras Bodegas Convento de Las Claras, Silvanus Edicion Limitada Bodegas Asenjo & Manso.

Værdi 1.200 kr.

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
SEP_AOH_havetip

10 smukke planter til din pergola

Der er noget ganske særligt og nærmest majestætisk over at have en pergola i haven - hvad enten den står i et hjørne eller danner en imponerende allé ned gennem haven. Vi guider dig til de mest velegnede planter til din pergola her.

 

LÆS MERE
SEP_AOH_allershop

Smukke produkter til fordelspriser

Som medlem af Mit Alt om Haven har du adgang til alle de nedsatte produkter på allershop.dk. Du kan bl.a. få den smukke kop fra Lyngby by Hifling med stormhat-motiv. 

Medlemmer af Mit Alt om Haven har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_AoH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Alt om haven får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER