Fordele til dig

Som medlem af Mit Alt om haven får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine nyeste månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAR_AOH_fermob

Vind Bistro Café-sæt

De klassiske franske Bistro-møbler fra Fermob er designet i 1889 og har siden da været fast inventar på caféer verden over. Både stole og borde kan klappes sammen og nemt flyttes rundt. Møblerne er lavet af jern, der er pulverlakeret, så de kan modstå regn og sne. Bistro-møblerne fås i 24 forskellige farver.

Alt om Haven udlodder i samarbejde med Ting+ i Rørvig tre Bistro Café-sæt fra Fermob bestående af to stole og et rundt bord til en værdi af
2.283 kr. pr. sæt. Vinderne vælger selv farven på møblerne.

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
MAR_AOH_allershop

Forår på allershop.dk

Foråret er fyldt med festligheder og traditioner. Find en masse fine produkter og inspiration til forårsindretningen på allershop.dk. Vi har også fundet gaveideer til årets første konfirmationsfester. 

Medlemmer af Mit Alt om Haven har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
MAR_AOH_havetip

5 tips til vinteroprydning i haven

Vinteren har stadig fat i haven, og de fleste vækster hviler sig og venter på forår. Trænger du alligevel til at komme en tur i haven? Så kast dig ud i en omgang vinteroprydning!

 

LÆS MERE
APR_AoH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Alt om haven får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER