Fordele til dig

Som medlem af Mit Alt om haven får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine nyeste månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAJ_AOH_middag

Vind treretters middag og smagning af sommervine fra Côtes du Rhône

Nyd Københavns bedste udsigt i Kulturtårnet på Knippelsbro, der hen over sommeren holder franske tirsdage i samarbejde med vine fra Côtes du Rhône.

Alt om haven udlodder i samarbejde med Côtes du Rhône en ”fransk tirsdag” for to personer inkl. en trerettersmenu og smagning af lækre
sommervinefra til en værdi af i alt 1.000 kr.

DELTAG
MAJ_AOH_havetip

Gør dit drivhus klar til sæsonen

Det er nu, du skal i gang med klargøring af dit drivhus. Der er masser af projekter, så start endelig i god tid. Se alle gøremålene her!

 

 

LÆS MERE
MAJ_AOH_allershop

Et hyggeligt udeliv

Nu er vi endelig kommet til den tid på året, hvor vi igen kan opholde os udenfor. I denne måned kan du derfor finde en masse skønne produkter på allershop.dk, som kan være med til at skabe et endnu hyggeligere udeliv.

Medlemmer af Mit Alt om Haven har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
MAJ_AOH_burger

Gourmetburger for 2 - spar 12%

Forestil dig duften af nybagt brød, flammegrillet bøf, krydrede fritter og hjemmerørt dressing. Lige nu kan du spare 15 % på gourmetburgere for 2 personer.

Vælg frit mellem håndplukkede caféer, brasserier og burgerrestauranter overalt i landet.

Spar 12%

LÆS MERE
MAJ_AOH_groeften

Mor og far sidder i Grøften - spar 15%

Oplev et helt nyt og originalt sommershow i Glassalen, når fire af landets sjoveste skuespillere dykker ned i den sande og dystre historie om, hvad der sker, når Tivolis porte lukker, og mørket falder på. 

Medvirkende: Peter Frödin, Kirsten Lehfeldt, Mia Lyhne og Anders W. Berthelsen

Spar 15%

LÆS MERE
APR_AoH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Alt om haven får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER