Fordele til dig

Som medlem af Mit Alt om haven får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine nyeste månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

OKT_AOH_stegegryde

Vind stegegryde fra Le Creuset

Brug gryden til efterårets lækre simreretter, grydebrød, supper, lynstegning af wokretter og meget mere. Støbejernet kan anvendes på alle kogeplader, ovntyper, brændeovne og udendørs grill.

Alt om Haven udlodder i samarbejde med Le Creuset to stegegryde i støbejern til en værdi af 1.999 kr. pr. stk. Vi trækker to vindere.

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
OKT_AOH_havetip

Sådan får du succes med roser

Hvilken rose har den bedste duft? Hvilken blomstrer i længst tid? Og hvordan undgår man bladlus? Bliv klogere på havens roser lige her.

 

LÆS MERE
OKT_AOH_allershop

Over 1000 nedsatte produkter til dig

På allershop.dk kan du finde over 1000 produkter, som du får til en særlig fordelspris, fordi du er medlem af Mit Alt om Haven. Find produkter fra kendte brands som f.eks. Kay Bojesen, Adax, Kähler og mange flere.

Medlemmer af Mit Alt om Haven har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_AoH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Alt om haven får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER