Fordele til dig

Som medlem af Mit Antik & Auktion får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAR_AA_fermob

Vind Bistro Café-sæt

De klassiske franske Bistro-møbler fra Fermob er designet i 1889 og har siden da været fast inventar på caféer verden over. Både stole og borde kan klappes sammen og nemt flyttes rundt. Møblerne er lavet af jern, der er pulverlakeret, så de kan modstå regn og sne. Bistro-møblerne fås i 24 forskellige farver.

Antik & Auktion udlodder i samarbejde med Ting+ i Rørvig tre Bistro Café-sæt fra Fermob bestående af to stole og et rundt bord til en værdi af
2.283 kr. pr. sæt. Vinderne vælger selv farven på møblerne.

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
MAR_AA_kommode

Hen til kommoden...

Den er ikke til at komme udenom, og vi kan næsten ikke undvære dette møbel. Kommoden. De praktiske skuffer kan opbevare alt fra sokker til gamle kærestebreve, og vi har fundet eksempler frem på kommoden gennem tiden.

 

 

LÆS MERE
MAR_AA_allershop

Forår på allershop.dk

Foråret er fyldt med festligheder og traditioner. Find en masse fine produkter og inspiration til forårsindretningen på allershop.dk. Vi har også fundet gaveideer til årets første konfirmationsfester. 

Medlemmer af Mit Antik & Auktion har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_AA_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Antik & Auktion får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.