Fordele til dig

Som medlem af Mit Antik & Auktion får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAR_AA_sika

Vind Georgia Garden-havesæt fra Sika-Design

Sika-Design har siden 1950 produceret håndlavede møbler med fokus på komfort, kvalitet og bæredygtighed. Georgia Garden-serien er lavet af robuste og vedligeholdelsesfrie artfibre, der er flettet på en kraftig aluminiumsramme, så møblerne kan stå udendørs år efter år uden at miste deres oprindelige udseende.

Antik & Auktion udlodder i samarbejde med Sika-Design et havesæt,
som gør dig klar til sommeren og udelivet. Værdi i alt: 8.165 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
MAR_AA_dyr

I dyrets tegn

Dyr som motiv er både et smukt og muntert indslag i kunsten. Her giver vi dig fire skønne eksempler på dyr i kunst og design. I både kunsten og kunsthåndværket har dyrene siden tidernes morgen spillet en stor rolle som motiver. Mennesket har altid jaget, slagtet og spist dyrene, men også beundret og tilbedt dem. Tænk f.eks. på de oldgamle hulemalerier og på de gamle grækernes fine delfin-krukker. Se fire mere nutidige genstande med fokus på det dyriske element.

 

 

LÆS MERE
MAR_AA_allershop

Forårsstemning på allershop.dk

Efter en lang, mørk vinter er foråret nu endelig på vej og alt lysner og spirer. I denne måned kan du derfor shoppe produkter, som kan give din bolig et frisk forårspust og produkter, som kan nydes udenfor i det dejlige forårsvejr. 

Medlemmer af Mit Antik & Auktion har modtaget en mail med et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her, så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
MAR_AA_kandestoeber

Den Politiske Kandestøber - Spar 20%

Bør en kandestøber interessere sig for politik? Spørger man 1700-tallets herskende magter, er svaret et rungende nej. De kan jo risikere, at han får indblik i, hvad der foregår bag de lukkede døre. Ludvig Holbergs satire fra 1722, "Den politiske kandestøber", er blevet iklædt nye klæder i denne sprudlende 2017-fortolkning.
Spar 20%
Normalpris: 250 kr. (C) - 300 kr. (B) - 350 kr. (A)*
Fordelspris: 200 kr. (C) - 240 kr. (B) - 280 kr. (A)*
*Priserne er eksklusiv billetgebyr.

LÆS MERE
JAN_AA_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Antik & Auktion får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JUL_plingbolig

Ubegrænset adgang til magasiner med pling.dk

Pling giver dig ubegrænset adgang til et kæmpe udvalg af Danmarks førende magasiner. Du kan for kun 99 kr. pr. mdr. frit vælge mellem stribevis af alle Aller Medias bedste blade. Vi har samlet de mest populære magasiner i én og samme app. Du får inspiration fra modens verden. Magasiner om indretning og skønne hjem – det bedste indhold om mad og drikke, plus alt den nyeste sladder!

 

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.