Fordele til dig

Som medlem af Mit Antik & Auktion får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

FEB_AA_borupgaard

Vind spaophold på Comwell Borupgaard

Borupgaard ligger i det naturskønne Nordsjælland kun få minutter fra vandet. Hotellet har nogle af landets mest luksuriøse spa-faciliteter, hvor du kan nyde dampbad, relax-sauna, pool, udendørs hottub og andre former for behandlinger. 

Antik & Auktion udlodder i samarbejde med Comwell Borupgaard et
spaophold for to personer inkl. adgang til AquaSpa,
firerettersmiddag, overnatning og morgenmad til en værdi af 3.090 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
FEB_AA_wiinblad

Den danske eksotiker

Senere i år – nærmere bestemt d. 20. september – kan 100-året for Bjørn Wiinblads fødsel fejres. Det markerer Antik & Auktion naturligvis også, men allerede her får du en lille smagsprøve på hans unikke univers.

 

 

LÆS MERE
FEB_AA_allershop

Fokus på kærligheden

I februar måned er allershop.dk fyldt med kærlighed at varme sig på, inden foråret for alvor står for skud. Find fine produkter til både ham og hende.

Medlemmer af Mit Antik & Auktion har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_AA_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Antik & Auktion får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.