Fordele til dig

Som medlem af Mit Antik & Auktion får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

OKT_AA_stegegryde

Vind stegegryde fra Le Creuset

Brug gryden til efterårets lækre simreretter, grydebrød, supper, lynstegning af wokretter og meget mere. Støbejernet kan anvendes på alle kogeplader, ovntyper, brændeovne og udendørs grill.

Antik & Auktion udlodder i samarbejde med Le Creuset to stegegryde i støbejern til en værdi af 1.999 kr. pr. stk. Vi trækker to vindere.

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
OKT_AA_artikel

Jubilæum: Iittalas Ultima Thule fylder 50 år

Et af glasværket Iittalas mest populære serier er Ultima Thule, der i år fylder 50 år. Bag designet står Tapio Wirkkala, der den gang i 1968 skabte glasset med inspiration fra Laplands smelteis. I anledning af glassets fødselsdag får du her historien om den finske glasvirksomhed.

 

 

 

 

LÆS MERE
OKT_AA_allershop

Over 1000 nedsatte produkter til dig

På allershop.dk kan du finde over 1000 produkter, som du får til en særlig fordelspris, fordi du er medlem af Mit Antik & Auktion. Find produkter fra kendte brands som f.eks. Kay Bojesen, Adax, Kähler og mange flere.

Medlemmer af Mit Antik & Auktion har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_AA_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Antik & Auktion får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.