Fordele til dig

Som medlem af Mit Antik & Auktion får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

AUG_AA_syltesaet

Vind sylteserie fra RIG-TIG

Vind et lækkert syltesæt fra RIG-TIG, så du kan gemme alle sommerens bedste frugter og bær på glas. 

Sættet består af: 2 COOL-IT-flasker, 4 små, 1 stort og 1 mellemstort GOODIES-opbevaringsglas, 2 EVERYDAY-viskestykker, 3 EVERYDAY-karklude, HOLD-ON-grydelapper, EASY-ske, TRAY-IT-bakke, BOX-IT-smørboks, POUR-IT-tragt, NAIL-IT-termometer

Vi udlodder i samarbejde med RIG-TIG et syltesæt til en værdi af 2.409 kr.

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
AUG_AA_wegner

5 ting du skal vide om ikonet Hans J. Wegner

Dansk møbeldesign har mange stjerner, men én har skinnet stærkere og længere end alle de andre: Hans J. Wegner.

 

 

 

 

LÆS MERE
AUG_AA_journal

Journal 64 - eksklusiv forpremiere

Afdeling Q er endelig tilbage - og du kan se årets absolutte must-see af danske film!

Filmen er efterfølger til 'Kvinden i Buret', 'Fasandræberne' og 'Flaskepost fra P', og er den sidste film med Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares i de to hovedroller.

Eksklusiv forpremiere - pris: 130 kr.

LÆS MERE
APR_AA_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Antik & Auktion får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.