Fordele til dig

Som medlem af Mit Antik & Auktion får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUN_AA_cocktail

Tid til cocktails!

Perfection er Holmegaards prisvindende glasserie. Det multifunktionelle glas er designet af vinentusiasten Tom Nybroe, og den voluminøse overflade gør glasset perfekt til både cocktails, desserter, is eller måske en rejecocktail.

Antik & Auktion udlodder i samarbejde med Holmegaard 12 Perfection cocktailglas, som passer perfekt til sommerens lækreste cocktails.

Værdi 1.560 kr.

DELTAG
JUN_AA_sommer

Sommer med smukke sager

Sommeren er over os, og vi rykker ud på plæne, til stranden og i parken for at nyde solens varme stråler. Og så skal de kønneste antikke ting med os ud. Vi har samlet en lille håndfuld antikke dejligheder, som gerne måtte komme med på picnic.

 

 

 

 

LÆS MERE
JUN_AA_allershop

Bliv Mit-medlem og få adgang til HELE allershop.dk

Indtil nu har Mit-medlemmerne haft adgang til et udvalg af produkterne på allershop.dk, men da vi ønsker at belønne medlemmerne endnu mere, er vi glade for at kunne byde dem velkommen til HELE shoppen som en del af de faste fordele.

Som medlem af Mit Antik & Auktion har du modtaget en mail
med adgangen til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du
blive der her – så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
JUN_AA_valdemarsslot

Valdemars Slot - spar 14-18%

Valdemars Slot har gjort det ypperste, for at de besøgende får mange familievenlige og indholdsrige oplevelser, alle krydret med historisk storhed og ægte sydfynsk stemning. Stedets mange forskellige faciliteter og den omkransende natur byder på et utal af sanseindtryk i særklasse.

Udover slottets indendørs aktiviteter kan man også spille minigolf, køre MTB, køre segway og vandre på de mange naturstier i området. 

Spar 14-18%

LÆS MERE
APR_AA_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Antik & Auktion får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.