Fordele til dig

Som medlem af Mit Antik & Auktion får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAR_AA_absalon19

Vind hotelophold

Antik & Auktion udlodder i samarbejde med Absalon Hotel på Vesterbro i København en overnatning for to personer i et Absalon – dobbeltværelse med morgenmad.

Absalon Hotel er af de få familiedrevede hoteller i København og er nyrenoveret fra ende til anden. Hotellet indeholder 161 værelser og suiter og ligger i ganske kort gågang fra Tivoli, Kødbyen og Rådhuspladsen.

Værdi ca.1.260 kr.

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
MAR_AA_artikel

Mønstermesteren William Morris

De seneste sæsoners botaniske og blomstrende mønstre på alt fra puder og sofaer til tøj har affødt en fornyet interesse for den engelske Arts & Craft-designer William Morris, som er mest kendt for sine tapeter. Men Morris bevægede sig i mange genrer inden for Arts & Crafts og beskæftigede sig med både møbeldesign, tapet- og bogtryk, litteratur, var filosof, oversætter – og aktiv socialist.

 

 

 

 

LÆS MERE
MAR_AA_panela

Vind lækre præmier

Vind præmier hver måned, få særpris på billetter til udvalgte Aller-events og få eksklusive rabatter på produkter med Antik & Auktion og Aller Media. Bliv medlem af vores Aller Panel og del løbende din mening med os gennem spændende undersøgelser.
Nye medlemmer deltager i lodtrækningen om:
- 5 stk. halvårsabonnement på et valgfrit Aller Media magasin
- 5 stk. kvartalsabonnement på et valgfrit Aller Media ugeblad
Vinderne får direkte besked d. 5. april 2019.

BLIV MEDLEM
MAR_AA_kogeboeger19

Kogebøger - spar 35% + fri fragt

Mangler du opskrifter til lækker og hurtig mad, til at gøre salater mere spændende eller vil du have lækkert og mørt kød med Sous Vide er det nu du skal slå til. Du får nemlig lige nu hele 35% rabat + fri fragt på 3 bøger hos Lindhardt og Ringhof:

"Jamie Oliver - 5 ingredienser - hurtig & nem mad", "Meyers salater året rundt" & "Sous vide i dit eget køkken"

LÆS MERE
MAR_AA_ghost

Ghost - the musical - spar 10%

For første gang på en dansk scene: Et brag af en musical bygget på den ikoniske og Oscarvindende film med Demi Moore og Patrick Swayze. Filmen blev den bedst sælgende film i 1990, og i dag går musicalen sin sejrsgang over hele verden lige fra Broadway til West End.

Forrygende Frederikke Vedel og Mikkel Moltke Hvilsom har hovedrollerne som det legendariske par – og Johannes Nymark som deres ven Carl.

LÆS MERE
APR_AA_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Antik & Auktion får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.