Fordele til dig

Som medlem af Mit Antik & Auktion får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

NOV_AA_artikel

Sæsonens loppetendenser - efterår og vinter

Udendørsloppemarkederne er ved at lukke ned for i år, men det betyder, at dørene åbnes for loppe-sæsonen indenfor. Du har måske allerede et par loppe-ønsker i baghånden, som du håber på at støve op i løbet af efteråret og vinteren – og ellers giver vi dig her 5 gode bud på, hvad er falder i loppegængernes
smag lige nu.

 

 

 

 

LÆS MERE
NOV_AA_allershop

Den hyggelige juletid nærmer sig

Køb julekalendere, pynt og gaver til fordelspriser på allershop.dk.

Husk, gaver købt på allershop.dk kan returneres helt frem til d. 31. januar 2019.

Medlemmer af Mit Antik & Auktion har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
NOV_AA_wiener

Wiener Nytårskoncert - spar 10%

Italiens stjernetenor Cristian Lanza & Wiener Operetta Theater præsenteret med solister, kor, ballet og orkester. 50 medvirkende. De smukkeste melodier af Johann Strauss, Franz Lehar og Jacques Offenbach! 

Hvem kender dem ikke, de svingende sange som "Tritsch-Polka", de atmosfæriske overtures til "Bat" eller "A Night in Venice", "Donauwalzer" eller den legendariske "Kaiserwalzer?

LÆS MERE
NOV_AA_crazy

Crazy Christmas Cabaret - Fogg's Off! spar 20%

Crazy Christmas er tilbage - og det er mere skørt end nogensinde før! Vivienne McKee og hendes hold giver os igen et vidunderligt vildt og vittigt show fuld af skønne sange, skarp satire, dristige dansenumre, dansk hygge og først og fremmest – CRAZY COMEDY! Tag i år med på en sindsoprivende tur kloden rundt, hvor 6 skuespillere klarer alle roller fra London, til Bombay via Hong Kong og Helsingør.

LÆS MERE
APR_AA_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Antik & Auktion får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.