Fordele til dig

Som medlem af Mit Antik & Auktion får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

SEP_AA_tapasvin

Vind vine fra Ribera del Duero

Antik & Auktion udlodder i samarbejde med Ribera del Duero fem forskellige flasker lækker vin, der passer perfekt til efterårets hyggelige aftener med tapas. Med i præmien får du også blandede nødder og oliven. 

Las Tinajas Bodegas Convento de Las Clara, Ceres Bodegas Asenjo & Manso, Viña Sastre Roble Viña Sastre, Convento de Las Claras Bodegas Convento de Las Claras, Silvanus Edicion Limitada Bodegas Asenjo & Manso.

Værdi 1.200 kr.

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
SEP_AA_loppeentusiast

7 tegn på, at du er loppe-entusiast

Du ved det sikkert godt allerede, hvis du er en garvet loppe- og antikjæger - men hvis det ikke skulle været tilfældet, så får du her 7 sikre tegn på, at du er det.

 

 

 

 

LÆS MERE
SEP_AA_allershop

Smukke produkter til fordelspriser

Som medlem af Mit Antik & Auktion har du adgang til alle de nedsatte produkter på allershop.dk. Du kan bl.a. få den smukke kop fra Lyngby by Hifling med stormhat-motiv. 

Medlemmer af Mit Antik & Auktion har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_AA_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Antik & Auktion får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.