Fordele til dig

Som medlem af Mit BILLED-BLADET får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JAN_BB_guldnummer2016

Vind året i kongehuset

Deltag gratis i vores konkurrence om 25 ROYALT GULDNUMMER 2016.

KONGELIGT ÅR 2016 
Hvert år samler BILLED-BLADET det allerbedste fra det kongelige år i billeder og store øjeblikke, og i år er selvfølgelig ingen undtagelse. I dette nummer præsenteres alle de gyldne øjeblikke og de allerdejligste billeder fra kongehuset 2016.

Vi udlodder 25 magasiner

 

 

 

 

 

DELTAG
FEB_BB_bryan

Vind koncertbilletter til Bryan Adams koncert i København

Som en af Canadas bedst kendte musikalske ambassadører har Bryan Adams spenderet de sidste tre årtier på at skrive musikhistorie. Han har solgt næsten 65 millioner albums, turneret seks af verdens kontinenter, og ligget nummer 1 i over 40 lande hele verden rundt.

Vi trækker en heldig vinder, som vinder 2 billetter til koncerten
d. 8. februar i Forum i København.

 

 

 

 

 

DELTAG
JAN_BB_allershop

Kickstart dig selv i det nye år med allershop.dk

Som medlem af Mit BILLED-BLADET kan du på allershop.dk shoppe med rabat – og med et par klik blive helt klar til at kickstarte dig selv i det nye år. 

Medlemmer af Mit BILLED-BLADET har modtaget en mail med et
link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
JAN_BB_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit BILLED-BLADET får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.