Fordele til dig

Som medlem af Mit BILLED-BLADET får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAR_BB_wewillrockyou

VIND BILLETTER TIL WE WILL ROCK YOU

Som medlem af BILLED-BLADETs fordelsklub kan du blive en af de heldige vindere, der sammen med en ledsager kan komme ind og opleve musicalen ”WE WILL ROCK YOU”. Oplev bl.a. Joey Moe, Szhirley, Nellie Ettison og Niels Olsen i den globale musicalsucces.

VI UDLODDER
5 x 2 billetter til Royal Arena d. 19. april 
5 x 2 billetter til Jyske Bank Boxen d. 18. maj

 

 

 

 

 

DELTAG
MAR_BB_allershop

Forårsstemning på allershop.dk

Efter en lang, mørk vinter er foråret nu endelig på vej og alt lysner og spirer. I denne måned kan du derfor shoppe produkter, som kan give din bolig et frisk forårspust og produkter, som kan nydes udenfor i det dejlige forårsvejr. 

Medlemmer af Mit BILLED-BLADET har modtaget en mail med et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her, så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
JAN_BB_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit BILLED-BLADET får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.