Fordele til dig

Som medlem af Mit BILLED-BLADET får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

APR_BB_tivoli

Festlig Tivoli-konkurrence

Der festes i mangfoldighedens tegn i hele 2018, hvor Tivoli fejrer 175-års jubilæum. Sommersæsonen byder bl.a. på forlystelsesnyheden Tik Tak og en 100 meter lang jubilæumsparade.

Det kan du vinde:
1.-præmie: Overnatning for fire på Tivoli Hotel og entre + turpas til Tivoli
2.-præmie: 6 x 4 entre + turpas til Tivoli
3.-præmie: 6 x 2 entre til Tivoli

 

 

VIND
APR_BB_allershop

Skønne produkter til dig

Foråret er så småt begyndt, og rundt omkring spirer nye skud, træerne springer ud, og solens stråler luner. På allershop.dk kan du i denne måned få skønne produkter, så du kan gå foråret i møde på bedste vis.  

Medlemmer af Mit BILLED-BLADET har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_BB_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit BILLED-BLADET får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
APR_FJ_bitz

Bitz-webshop - spar 10%

Christian Bitz er et kendt ansigt fra Tv, ugeblade og bøger, og har i årevis hjulpet danskere med at indfri deres sundhedsmål. BITZ-serien byder på robust stentøj, stålbestik, en smuk serie i benporcelæn, karafler, vin- og vandglas samt meget mere. Serien udfordrer forskellige materialer, der med strukturer og farver kan skabe et kontrastfyldt bord.

Du har som medlem af Mit Familie Journal fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
APR_FJ_whiteaway

Whiteaway - spar 15%

Hos WhiteAway kan du købe alt i hårde hvidevarer til markedets bedste priser. WhiteAway tilbyder tilmed opbringning, montering og bortskaffelse af gamle produkter. Mangler du en erstatning af eksisterende hårde hvidevarer, eller står du midt i flytterodet? I denne måned kan du som medlem af Mit SE og HØR spare 15% på udvalgte produkter fra WhiteAway.

Du har som medlem af Mit Familie Journal fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.

BLIV MEDLEM

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.