Fordele til dig

Som medlem af Mit BILLED-BLADET får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUL_BB_korsbaek

Særarrangement i Korsbæk på Bakken!

Det er med stor glæde, at vi endnu en gang har fornøjelsen af at byde jer velkommen til endnu et af vores populære særarrangementer i Korsbæk på Bakken!

Fredag den 11. august kan du som medlem af BILLED-BLADETs fordelsklub, MIT BILLED-BLADET, komme med på besøg i Korsbæk.

Særarrangementet koster 455 kr. per person og inkluderer
rundvisning, treretters menu på Postgaarden samt en
gaveoverraskelse fra BILLEDBLADET og Korsbæk på Bakken.

 

 

KØB
JUN_BB_verdensballetten

Vind billetter til Verdensballetten 2017

For 10. år i træk danser Verdensballetten på udvalgte steder i Danmark. I et samarbejde med Verdensballetten og BILLED-BLADETs fordelsklub kan du sammen med en ledsager opleve ballet i verdensklasse i de helt fantastiske rammer på Sølyst, Møllerup Gods, Gram Slot og ved den Tilsandede Kirke. 

Vi udlodder 10 x 2 billetter


 

 

 

 

 

DELTAG
JUN_BB_allershop

Sommerfordel – få adgang til 50 ekstra nedsatte produkter på allershop.dk!

Som medlem af Mit BILLED-BLADET får du i denne måned eksklusivt rabat på dobbelt så mange produkter på allershop.dk - og så er de endda ekstra nedsat!

Medlemmer af Mit BILLED-BLADET har modtaget en mail med et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her, så vil du modtage
fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_BB_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit BILLED-BLADET får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.