Fordele til dig

Som medlem af Mit BILLED-BLADET får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUN_BB_saebevaerkstedet

Vind gavesæt fra Sæbeværkstedet

Nu kan du vinde et skønt gavesæt fra Sæbeværkstedet med alt det, der skal til, for at man kan få et dejligt bad. Gavesættet indeholder en lækker Vildrose kropsolie af rene og naturlige olier med en skøn duft. Olien trækker hurtigt ind og gør huden smidig. Derudover Vildrose badesalt, som er god at bruge i et karbad eller et fodbad. Endelig en håndlavet sæbe, som er fremstillet at økologiske olier.

Værdi pr. gavesæt 250 kr. Vi trækker 15 heldige vindere. 

 

 

VIND
JUN_BB_allershop

Bliv Mit-medlem og få adgang til HELE allershop.dk

Indtil nu har Mit-medlemmerne haft adgang til et udvalg af produkterne på allershop.dk, men da vi ønsker at belønne medlemmerne endnu mere, er vi glade for at kunne byde dem velkommen til HELE shoppen som en del af de faste fordele.

Som medlem af Mit BILLED-BLADET har du modtaget en mail
med adgangen til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du
blive der her – så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_BB_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit BILLED-BLADET får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.