Fordele til dig

Som medlem af Mit BILLED-BLADET får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

APR_BB_korsbaek

Særarrangement i Korsbæk på Bakken!

Det er med stor glæde, at vi endnu en gang har fornøjelsen af at byde jer velkommen til endnu et af vores populære særarrangementer i Korsbæk på Bakken!

Onsdag den 17. maj kan du som medlem af BILLED-BLADETs fordelsklub, ”MIT BILLED-BLADET”, komme med på besøg i Korsbæk. Pris 455 kr. pr. person 

Særarrangementet inkluderer: Rundvisning, tre-retters menu på
Postgaarden, Ét glas vin, øl eller vand pr. gæst til frokosten og en
gaveoverraskelse fra BILLED-BLADET og Korsbæk på Bakken. 

 

 

DELTAG
APR_BB_allershop

Påske-tam-tam på allershop.dk

Dæk et fint bord til påskefrokosten med flotte glas, bestik i bronze og server lækre påskegodter. Lad dig inspirere af vores smukke udvalg med et strejf af påske. 

Medlemmer af Mit BILLED-BLADET har modtaget en mail med et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her, så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_BB_beachtours

Book Kreta nu og få 1.000 kr. rabat per person!

Rejs til Kreta med Beach Tours og vælg selv hvilket hotel du vil bo på. Book inden udgangen af april. 

Medlemmer af Mit BILLED-BLADET har modtaget en mail med en rabatkode.

Er du ikke medlem, kan du blive det her, så vil du
modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_BB_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit BILLED-BLADET får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.