Fordele til dig

Som medlem af Mit BILLED-BLADET får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

FEB_BB_saturday

Kom til prøve på Saturday Night Fever

Kom med til prøverne på Saturday Night Fever The Musical, 4 dage før premieren, d. 13. marts i Falconer Salen. I får mulighed for at hilse på Silas Holst og Amalie Dollerup, får velkomstdrink og overværer en eksklusiv prøve. Alt dette for MIT BILLED-BLADET medlemmer for kun 300 kroner per. person. Begrænset antal.

UDSOLGT

 

 

 

LÆS MERE
FEB_BB_allershop

Fokus på brands

Som medlem af Mit BILLED-BLADET kan du shoppe med rabat på allershop.dk – i denne måned har vi sat fokus på nogle af vores mange fede brands: Ferm Living, Holmegaard, Skagerak, RIG-TIG, Normann Copenhagen og Lyngby by Hifling.

Medlemmer af Mit BILLED-BLADET har modtaget en mail med et
link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
JAN_BB_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit BILLED-BLADET får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.