Fordele til dig

Som medlem af Mit BILLED-BLADET får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

AUG_BB_tshirt

Vind abonnement på BILLED-BLADET + t-shirt

Nu kan 5 heldige læsere vinde et 3-måneders abonnement på bladet + en af vores fine sorte T-shirt med ”Lidt kongelig har man da lov at være”. Vores smarte sorte T-shirts er i 100 % bomuld med rund hals og fås i en figursyet dame-model i størrelserne M til XL og en herremodel str. M-XXL.

Vinderne bliver kontaktet direkte og sammen aftaler vi hvilken
T-shirt-model og størrelse, der ønskes.

 

 

VIND
AUG_BB_vinruten

Vinruten for feinschmeckere - spar 10%

6 dages kør-selv-ferie på 3-stjernet hotel i Guebwiller, Frankrig

Her får I en helt autentisk oplevelse af Alsaces yndige charme: Bo midt i den klassiske, franske byidyl Guebwiller med traditionelt marked tirsdag og fredag i byens centrum. Jeres hotel er ejet af et fransk-italiensk par og ligger kun 500 meter fra bymidten med udsigt over de skønne vinmarker, som Alsace er kendt for.

Spar 10%

LÆS MERE
AUG_BB_ennio

The Best Of Ennio Morricone - spar 10%

Oplev musikken og se scener fra filmene, når 100 musikere og sangere fra Milano Festival Opera bringer den verdenskendte komponist Ennio Morricone filmmusik til live. Oplev bl.a. "The Hatefull 8" og "The Good, The Bad and The Ugly". 

Spar 10%

LÆS MERE
AUG_BB_andrewlloyd

Andrew Lloyd Webber Galla - spar 10%

Oplev en show hyldest til en af de største musikalske komponister fra vores tid med uddrag fra hans mesterværker som Phantom of the Opera, Cats, Jesus Christ Superstar, Evita, Sunset Boulevard, Starlight Express, Aspects of Love, Love never Died, Song & Dance, Requiem!

Spar 10%

LÆS MERE
APR_BB_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit BILLED-BLADET får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.