Fordele til dig

Som medlem af Mit BILLED-BLADET får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

SEP_BB_cats

Vind billetter til Cats

Andrew Lloyd Webbers succesfulde musicalklassiker Cats kommer til Danmark i 2017 – og du kan komme med! Cats har spillet i flere end 30 lande, været oversat til flere end 15 forskellige sprog og blevet set af flere end 73 millioner mennesker på verdensplan.

Vi udlodder 20 billetter i alt
5 x 2 billetter til d. 25. oktober i Royal Arena, København
5 x 2 billetter til d. 1. november i Forum Horsens

 

 

VIND
SEP_BB_kreta

Vind luksusforkælelse under solen

Længes du efter dejlig varme og afslapning under varmere himmelstrøg? Beach Tours udlodder en uges ophold på det luksuriøse hotel Insula Alba Resort & Spa på Kreta.

Præmien inkluderer fly t/r for 2 personer fra Kastrup d. 8.-15. oktober 2017 i delt dobbeltværelse ”classic” inklusiv morgen- og aftenmad og transport mellem lufthavnen og hotellet t/r. 
Præmien har en samlet værdi på kr. 11.112.

 

 

 

 

DELTAG
SEP_BB_allershop

Fine, lyserøde detaljer til hjemmet

I september har vi samlet nogle fine produkter med et touch af lyserød, som kan pynte i boligen. 

Medlemmer af Mit BILLED-BLADET har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_BB_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit BILLED-BLADET får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.