APR_BB_tivoli
APR_BB_tivoli

Festlig Tivoli-konkurrence

Tivolis 175-års jubilæum
Der festes i mangfoldighedens tegn i hele 2018, hvor Tivoli fejrer 175-års jubilæum. Sommersæsonen byder bl.a. på forlystelsesnyheden Tik Tak og en 100 meter lang jubilæumsparade, hvor bl.a. Walt Disney World Resort bidrager med design af en paradevogn. Derudover satses der på et historisk stort kulturprogram, en nyanlagt jubilæumshave samt gastronomiske nyheder. I anledning af jubilæet bliver der premiere på en jubilæumsparade der er baseret på tanken om, at ”Hele verden mødes i Tivoli”. Optoget bliver mere end 100 meter langt med 30 performere og Tivoli-figurer som Pjerrot og Tivoli-Garden. Paraden vil vise Tivolis historie og de fire ”søjler”, som ideen om, at Tivoli bygger på: have, kultur, forlystelser og spisesteder.

Årets sommersæsonen byder på 184 åbningsdage, hvilket er det største antal dage nogensinde i Tivolis historie, og den varer til og med 23. september.

Tivoli Hotel
Få den komplette Tivoli-oplevelse ved at kombinere den traditionelle Tivoli-tur med overnatning på Tivoli Hotel. Familien bliver indkvarteret i et dejligt 4 personers familieværelse med dobbeltseng og sovesofa til børnene. Den efterfølgende morgen kan I alle nyde den store flotte morgenbuffet.

Det kan du vinde:

1.-præmie: Overnatning for fire på Tivoli Hotel og entre + turpas til Tivoli

2.-præmie: 6 x 4 entre + turpas til Tivoli

3.-præmie: 6 x 2 entre til Tivoli

Konkurrencen kører t.o.m. d. 30. april 2018.

APR_BB_tivoli

Deltag og vind

Hjælp Indtast dit for- og efternavn i feltet.
Hjælp Indtast din adresse i feltet. Husk husnummer og evt. etage og dør.
Hjælp Indtast dit postnummer i feltet.
Hjælp Indtast din by i feltet.
Hjælp Indtast din e-mail adresse i feltet.

Læs mere her

Mere info: (Skjul info)

Medieprodukter: Fx magasiner, blade, bøger, nyheder, redaktionelle internetsider, musik, film, TV, app’s mv.

Tele og teknik: Fx telefoni, internet og anden kommunikation, computere, telefoner, TV, HiFi, elektronik, hårde hvidevarer, biler og anden transport mv.

Dagligvarer: Alle produkter, der indgår i en sædvanlig husholdning, inkl. mad, drikke og andre fødevarer, køkkenredskaber, renholdelse, tekstiler og andet non-food samt øvrige produkter der kan købes i supermarkeder mv.

Skønheds- og livsstilsprodukter: Fx. design-, mode- og indretningsprodukter samt produkter relateret til bolig og have, personlig pleje, sport, motion, sundhed, tøj, sko, tasker, accessories, kosttilskud, håndlæsning, horoskoper, dating, erotik og rådgivningsprodukter, fx fra SlankeDoktor,

Fordelsprogrammer: Loyalitetsprogrammer, fx Aller Media A/S’ fordelsprogram ”Mit”, som indeholder tilbud fra Aller koncernen og vores Samarbejdspartnere.

Analyser, spil og events: Fx. tests, undersøgelser, spil, lotteri, gambling, konkurrencer og arrangementer som koncerter, underholdning, vinsmagning, restauranter, madlavning, løb, messer, shopping events, auktioner mv.

Rejser: Fx ferie- og pakkerejser, transport, ophold, forplejning, oplevelser forlystelser, wellness, rejseudstyr og -forsikringer mv.

E-post: Fx. e-mail, SMS, MMS, app, push beskeder og lign.

Aller koncernen: Pt. Aller Media A/S, Aller Holding A/S og Nyhavn Rejser A/S.

Samarbejdspartnere: Fx de annoncører, sponsorer og øvrige virksomheder, vi løbende samarbejder med.