NOV_BB_fyrtaarn
NOV_BB_fyrtaarn

Vind bogen Fyrtårnets hemmeligheder

I sit hjemland er den engelske forfatter Santa Montefiore (f. 1970) den ukronede dronning af kærlighedsromaner, men først nu udkommer hun i Danmark. Hendes første bog på dansk er Fyrtårnets hemmeligheder, der er solgt i over 200.000 eksemplarer i England. Hendes bøger er også bestsellere i Norge, Holland og Portugal.

Fyrtårnets hemmeligheder:

Ellen Trawton er på flugt fra det hele. Hun skal giftes med en aristokratisk mand, hun ikke elsker, og hendes mor blander sig konstant og går hende på nerverne. Så Ellen flygter til det eneste sted, hvor hun ved, at hendes mor ikke vil lede efter hende – til sin mosters hus på landet i Irland. Her bliver hun betaget af venligheden i lokalsamfundet og ikke mindst af den karismatiske godsejer Conor Macausland. Men Conor er en mand med hemmeligheder, der er tæt forbundet til det fyrtårn, hvor en ung mor døde fem år tidligere. Og Ellens mor giver ikke op uden kamp. Hun er vant til at få sin vilje og er fast besluttet på at få styr på sin datter.

Vi udlodder 10 bøger

Konkurrencen kører t.o.m. d. 2. december 2018.

NOV_BB_fyrtaarn

Deltag og vind

Hjælp Indtast dit for- og efternavn i feltet.
Hjælp Indtast dit telefonnummer i feltet.
Hjælp Indtast din adresse i feltet. Husk husnummer og evt. etage og dør.
Hjælp Indtast dit postnummer i feltet.
Hjælp Indtast din by i feltet.
Hjælp Indtast din e-mail adresse i feltet.

Læs mere her

Mere info: (Skjul info)

Medieprodukter: Fx magasiner, blade, bøger, nyheder, redaktionelle internetsider, musik, film, TV, app’s mv.

Tele og teknik: Fx telefoni, internet og anden kommunikation, computere, telefoner, TV, HiFi, elektronik, hårde hvidevarer, biler og anden transport mv.

Dagligvarer: Alle produkter, der indgår i en sædvanlig husholdning, inkl. mad, drikke og andre fødevarer, køkkenredskaber, renholdelse, tekstiler og andet non-food samt øvrige produkter der kan købes i supermarkeder mv.

Skønheds- og livsstilsprodukter: Fx. design-, mode- og indretningsprodukter samt produkter relateret til bolig og have, personlig pleje, sport, motion, sundhed, tøj, sko, tasker, accessories, kosttilskud, håndlæsning, horoskoper, dating, erotik og rådgivningsprodukter, fx fra SlankeDoktor,

Fordelsprogrammer: Loyalitetsprogrammer, fx Aller Media A/S’ fordelsprogram ”Mit”, som indeholder tilbud fra Aller koncernen og vores Samarbejdspartnere.

Analyser, spil og events: Fx. tests, undersøgelser, spil, lotteri, gambling, konkurrencer og arrangementer som koncerter, underholdning, vinsmagning, restauranter, madlavning, løb, messer, shopping events, auktioner mv.

Rejser: Fx ferie- og pakkerejser, transport, ophold, forplejning, oplevelser forlystelser, wellness, rejseudstyr og -forsikringer mv.

E-post: Fx. e-mail, SMS, MMS, app, push beskeder og lign.

Aller koncernen: Pt. Aller Media A/S, Aller Holding A/S og Nyhavn Rejser A/S.

Samarbejdspartnere: Fx de annoncører, sponsorer og øvrige virksomheder, vi løbende samarbejder med.