Fordele til dig

Som medlem af Mit ELLE får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du medlem men modtager IKKE nyhedsbrevene, skriv da til mit@elle.dk. Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

 

DEC_EL_loreal

Vind makeupkit + billetter til årets modefest

Den 3. maj 2018 afholder vi ELLE Style Awards, årets største modefest, og du og din veninde skal selvfølgelig med! Beautylooket? Det hjælper L’Oréal Paris dig med!

Du kan netop nu vinde to makeupkit – ét til dig og ét til din veninde til en samlet værdi af 2.330 kr. Derudover vinder du også to billetter til
ELLE Style Awards-showet, samlet værdi 998 kr. VÆRDI I ALT 3.328 KR.

 

 

 

 

 

DELTAG
DEC_EL_moet

Vind en Moët & Chandon champagne + billetter til årets modefest

Den 3. maj 2018 afholder vi ELLE Style Awards og du og din veninde skal selvfølgelig med! Boblerne? Dem står Moët & Chandon for. Netop nu kan du vinde en Brut Impérial 150 cl magnum-champagne fra Moët & Chandon customized med dit navn til en samlet værdi af 720 kr. Derudover vinder du også to billetter til ELLE Style Awards-showet, samlet værdi 998 kr.

VÆRDI I ALT 1.718 KR.

 

 

 

 

 

DELTAG
DEC_EL_esabilletter

Spar 50 kr. på billetter til ELLE Style Awards 2018

Psst ... Vinder du aldrig noget? Ønsk dig eller giv en billet i julegave. Mit ELLE-medlemmer kan købe kategori A-billetter til 399 kr. + gebyr (normalpris: 449 kr. + gebyr frem til og med den 31. december. Herefter normalpris 499 kr. + gebyr).

Som medlem af Mit ELLE har du modtaget en mail med et
link til billetsalget. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
DEC_EL_allershop

Bliv klar til julen og nytåret!

Julen er hjerternes fest... find de skønneste ting til julen og til nytårsfesten på allershop.dk - til fordelspriser.

Julegaver fra allershop.dk kan byttes helt indtil d. 31. januar 2018. 

Medlemmer af Mit ELLE har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
JAN_EL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit ELLE får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JUL_plingmode

Ubegrænset adgang til magasiner med pling.dk

Pling giver dig ubegrænset adgang til et kæmpe udvalg af Danmarks førende magasiner. Du kan for kun 99 kr. pr. mdr. frit vælge mellem stribevis af alle Aller Medias bedste blade. Vi har samlet de mest populære magasiner i én og samme app. Du får inspiration fra modens verden. Magasiner om indretning og skønne hjem – det bedste indhold om mad og drikke, plus alt den nyeste sladder!

 

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.