Fordele til dig

Som medlem af Mit ELLE får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du medlem men modtager IKKE nyhedsbrevene, skriv da til mit@elle.dk. Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

 

FEBAPR_EL_samsonite

Vind Samsonite-kufferter og hotelovernatning

Den 3. maj 2018 afholder vi ELLE Style Awards og du og din veninde skal selvfølgelig med! Find din smukkeste kjole, yndlingsstiletterne og alle dine smykker frem – og pak det ned i Samsonites lækre limited edition guld/sølv-kufferter, som du vinder i tre størrelser. Sammen med din veninde kan du nemlig derefter checke ind på et ’superior double’-værelse på Hotel SP34 i København K. 

VÆRDI I ALT 13.445 KR.

 

 

 

 

DELTAG
FEBMAR_EL_hotel

Vind hotelophold + billetter

Den 3. maj 2018 afholder vi ELLE Style Awards, årets største modefest, og du og din veninde skal selvfølgelig med! Skønhedssøvnen? Den står Hotel Danmark for! Netop nu kan du vinde en overnatning for to personer i Hotel Danmarks lækre juniorsuite. 

Med overnatningen følger også økologisk morgenmad og – hvis du er over 18 år – invitation til Wine Hour og all- inclusive minibar. Altsammen til en samlet værdi af 8.500 kr. Derudover vinder du også to billetter til ELLE Style Awards
-showet, 
samlet værdi 998 kr. VÆRDI I ALT 9.498 KR.

 

 

 

 

 

DELTAG
FEBMAR_EL_esabilletter

Vil du sikre dig din ELLE Style Awards-billet til en god pris til 

Mit ELLE-medlemmer og ELLE-abonnenter kan købe kategori A-billetter til 399 kr. + gebyr (normalpris 499 kr.) og kategori B-billetter til 299 kr. + gebyr. Gælder, så længe lager haves.

Som medlem af Mit ELLE har du modtaget en mail med et
link til billetsalget. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
FEB_EL_allershop

Fokus på kærligheden

I februar måned er allershop.dk fyldt med kærlighed at varme sig på, inden foråret for alvor står for skud. Find fine produkter til både ham og hende.

Medlemmer af Mit ELLE har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
JAN_EL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit ELLE får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JUL_plingmode

Ubegrænset adgang til magasiner med pling.dk

Pling giver dig ubegrænset adgang til et kæmpe udvalg af Danmarks førende magasiner. Du kan for kun 99 kr. pr. mdr. frit vælge mellem stribevis af alle Aller Medias bedste blade. Vi har samlet de mest populære magasiner i én og samme app. Du får inspiration fra modens verden. Magasiner om indretning og skønne hjem – det bedste indhold om mad og drikke, plus alt den nyeste sladder!

 

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.