Fordele til dig

Som medlem af Mit ELLE får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du medlem men modtager IKKE nyhedsbrevene, skriv da til mit@elle.dk. Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

 

FEB_EL_lorealparis

Vind beautykit fra L’Oréal Paris og billetter til ELLE Style Awards 2017

Kom med til ELLE Style Awards, årets ubetinget største modefest! Fuldend dit look med lækkert hår, glødende hud og fantastisk makeup, som kan blive dit, hvis du vinder det ultimative beautykit fra L’Oréal Paris, der inkluderer alt fra ansigtsmaske og hårkur til den perfekte liner og neglelakker i sæsonens farver. Værdi ca. 2.000 kr.

Sammen med beautykittet fra L’Oréal Paris vinder du to billetter til
ELLE Style Awards 2017 til en værdi af 1.060 kr.

 

 

 

 

DELTAG
FEB_EL_esabilletter

Spar 180 kr. på billetter til ELLE Style Awards 2017

Bliv en del af Danmarks største modefest til ELLE Style Awards 2017, som er modebranchens vigtigste og mest prestigefyldte prisuddeling. Som medlem af MIT ELLE får du 180 kr. i rabat på kategori B-billetter til ELLE Style Awards 2017. 
Din pris: 250 kr. (+gebyr) Normalpris: 430 kr. (+ gebyr)

Som medlem af Mit ELLE har du modtaget en mail med et
link til billetsalget. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
MAR_EL_allershop

Forårsstemning på allershop.dk

Efter en lang, mørk vinter er foråret nu endelig på vej og alt lysner og spirer. I denne måned kan du derfor shoppe produkter, som kan give din bolig et frisk forårspust og produkter, som kan nydes udenfor i det dejlige forårsvejr. 

Medlemmer af Mit ELLE har modtaget en mail med et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her, så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
JAN_EL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit ELLE får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JUL_plingmode

Ubegrænset adgang til magasiner med pling.dk

Pling giver dig ubegrænset adgang til et kæmpe udvalg af Danmarks førende magasiner. Du kan for kun 99 kr. pr. mdr. frit vælge mellem stribevis af alle Aller Medias bedste blade. Vi har samlet de mest populære magasiner i én og samme app. Du får inspiration fra modens verden. Magasiner om indretning og skønne hjem – det bedste indhold om mad og drikke, plus alt den nyeste sladder!

 

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.