Fordele til dig

Som medlem af Mit ELLE får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du medlem men modtager IKKE nyhedsbrevene, skriv da til mit@elle.dk. Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

 

JUL_EL_Nespresso

Har du brug for en god kop kaffe?

Nespressos stilige "Creatista Plus"-kaffemaskine giver dig den optimale kaffeoplevelse. Lige i dit køkken. Så sig farvel til to go-kaffen og lav din favoritblend hjemme hos dig selv.

Netop nu udlodder vi en Nespresso ’Creatista Plus’-kaffemaskine (værdi 3.699 kr.) + i alt 100 "Lungo"-kapsler.

Samlet værdi 4.044,20 kr.

 

 

 

 

DELTAG
JUL_EL_allershop

Disco is the new black!

I samarbejde med Lovechild 1979 har ELLE lavet de fineste disco t-shirts. Fås i farverne pink, lyserød eller hvid. Køb nu og få et ELLE iPhone Cover med gratis. 
Din pris: Kun 349 kr.
Normalpris: 698 kr.  

Medlemmer af Mit ELLE har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
JUN_EL_hotelsp34

Staycation i København?

I juli måned skal du nyde København, når byen summer allermest af liv, og hvilket bedre sted at have base, end på det firestjernede Hotel SP34? Med sin centrale beliggenhed og lækre indretning er det et af byens mest cool boutiquehoteller!

Netop nu udlodder vi et gavekort til en overnatning for to personer i et superior double-værelse på Hotel SP34 i København inkl. økologisk morgenmad og invitation til wine hour.

Værdi 2.695 kr.

 

 

 

 

DELTAG
JAN_EL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit ELLE får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.