Fordele til dig

Som medlem af Mit ELLE får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du medlem men modtager IKKE nyhedsbrevene, skriv da til mit@elle.dk. Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

 

FEBAPR_EL_samsonite

Vind Samsonite-kufferter og hotelovernatning

Den 3. maj 2018 afholder vi ELLE Style Awards og du og din veninde skal selvfølgelig med! Find din smukkeste kjole, yndlingsstiletterne og alle dine smykker frem – og pak det ned i Samsonites lækre limited edition guld/sølv-kufferter, som du vinder i tre størrelser. Sammen med din veninde kan du nemlig derefter checke ind på et ’superior double’-værelse på Hotel SP34 i København K. 

VÆRDI I ALT 13.445 KR.

 

 

 

 

DELTAG
FEBMAR_EL_esabilletter

Vil du sikre dig din ELLE Style Awards-billet til en god pris til 

Mit ELLE-medlemmer og ELLE-abonnenter kan købe kategori A-billetter til 399 kr. + gebyr (normalpris 499 kr.) og kategori B-billetter til 299 kr. + gebyr. Gælder, så længe lager haves.

Som medlem af Mit ELLE har du modtaget en mail med et
link til billetsalget. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
MAR_EL_allershop

Forår på allershop.dk

Foråret er fyldt med festligheder og traditioner. Find en masse fine produkter og inspiration til forårsindretningen på allershop.dk. Vi har også fundet gaveideer til årets første konfirmationsfester. 

Medlemmer af Mit ELLE har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
JAN_EL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit ELLE får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.