Fordele til dig

Som medlem af Mit ELLE får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du medlem men modtager IKKE nyhedsbrevene, skriv da til mit@elle.dk. Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

 

SEPOKT_EL_bjornaxen

Vind en komplet økologisk Björn Axen-hårplejeserie

Glæd dig til efteråret, hvor det eksklusive ELLE-event ELLE & dig vender tilbage. Her vil ELLE i samarbejde med særligt udvalgte brands og eksperter opdatere dig på de nyeste trends og dele ud af vores viden inden for styling, shopping og skønhed. Du får bl.a. tips til pleje og styling af dit hår fra Björn Axens dygtige frisører, og mens du venter på, at eventet løber af stablen, kan du vinde Björn Axens
’Organic’-serie bestående af shampoo, conditioner, hårolie,
stylingcreme og saltvandsspray til en samlet værdi af 709 kr.

 

Deltag
SEP_EL_allershop

Smukke produkter til fordelspriser

Som medlem af Mit ELLE har du adgang til alle de nedsatte produkter på allershop.dk. Du kan bl.a. få den smukke kop fra Lyngby by Hifling med stormhat-motiv. 

Medlemmer af Mit ELLE har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
AUG_EL_elleogdig

Vind billetter til det eksklusive event, ELLE & dig!

Glæd dig til efteråret, hvor det eksklusive ELLE-event ELLE & dig vender tilbage. Her vil ELLE i samarbejde med særligt udvalgte brands og eksperter opdatere dig på de nyeste trends og tendenser og dele ud af vores viden og allerbedste tips inden for styling, shopping og skønhed. 

Netop nu kan du vinde to billetter til årets ELLE & dig-arrangement
(værdi 578 kr.)

 

Deltag
AUG_EL_elleogdigbilletter

Få din billet til ELLE & dig til fordelspris 

Mit ELLE-medlemmer kan købe billetter til en særlig god pris. 

Normalpris 289 kr.
Mit ELLE-pris 249 kr. 

Som medlem af Mit ELLE har du modtaget en mail med et
link til billetsalget. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
JAN_EL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit ELLE får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.