Fordele til dig

Som medlem af Mit ELLE får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du medlem men modtager IKKE nyhedsbrevene, skriv da til mit@elle.dk. Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

 

OKTNOV_EL_moonchild

Vind et komplet yogaoutfit fra Moonchild

Glæd dig til november, hvor det eksklusive ELLE-event ELLE & dig vender tilbage.

I år kan du bl.a. opleve det ultracool athleisure wear-brand Moonchild, og netop nu kan du vinde et komplet yoga-outfit (’valgfri størrelse’) fra Moonchild bestående af leggings, top, T-shirt og yogamåtte samt bærestrop
til en samlet værdi af 2.660 kr.

Deltag
OKT_EL_allershop

Over 1000 nedsatte produkter til dig

På allershop.dk kan du finde over 1000 produkter, som du får til en særlig fordelspris, fordi du er medlem af Mit ELLE. Find produkter fra kendte brands som f.eks. Kay Bojesen, Adax, Kähler og mange flere.

Medlemmer af Mit ELLE har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
SEPOKT_EL_bjornaxen

Vind en komplet økologisk Björn Axen-hårplejeserie

Glæd dig til efteråret, hvor det eksklusive ELLE-event ELLE & dig vender tilbage. Her vil ELLE i samarbejde med særligt udvalgte brands og eksperter opdatere dig på de nyeste trends og dele ud af vores viden inden for styling, shopping og skønhed. Du får bl.a. tips til pleje og styling af dit hår fra Björn Axens dygtige frisører, og mens du venter på, at eventet løber af stablen, kan du vinde Björn Axens
’Organic’-serie bestående af shampoo, conditioner, hårolie,
stylingcreme og saltvandsspray til en samlet værdi af 709 kr.

 

Deltag
JAN_EL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit ELLE får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.