Fordele til dig

Som medlem af Mit Familie Journal får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

MAJ_FJ_blender

Vind blender fra OBH Nordica

OBH Nordicas Ultimate Blend er den mest kraftfulde blender nogensinde. Den kraftfulde motor og de forudindstillede programmer kan tilberede og mikse kolde og varme supper på syv minutter, blande smoothies, lave nøddesmør, male kaffebønner og knuse is. Yderligere har den et moderne touchpanel med lys, som gør den nem at bruge.

Den perfekte blender til en sund livsstil for hele familien.

Vi bortlodder 1 stk. til en værdi af 2.999 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
MAJ_FJ_rygsaek

Vind dansk design

Camouflage-rygsæk i dansk design fra Tim&Simonsen i skind med kanvas. Rygsækken har både lynlåslomme bagpå og på fronten samt mobillomme i hovedrummet. Rygsækken kan ligeledes bruges som almindelig taske, da remmene er aftagelige. Den medfølgende pung er i samme materialer og har fire indvendige rum.

Vi bortlodder 3 sæt, hver til en værdi af 1.098 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
APR_FJ_blender

Vind en smart og stilfuld blender

Tag forskud på sommeren og lav lækre smoothies i den nye, kraftige HERO-blender fra OBH Nordica. Motoren er kraftig med hele 1.400 watt, og betjening sker let med trinløs hastighedsregulering og forudindstillede programmer til bl.a. knusning af is og smoothies. Kanden på 1,75 liter tåler både varme og kolde væsker, og rengøring er nem, da både kande og de 6 specialdesignede knive tåler maskinopvask.

Vi bortlodder 6 stk. i alt, hver til en værdi af 1.599 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
APR_FJ_dybergkern

Få 25 % rabat på dyrbergkern.dk

Som medlem af Mit Familie Journal kan du få 25 % rabat på dit næste køb hos www.dyrbergkern.dk Husk også at tilmelde dig DYRBERG/KERNs nyhedsbrev og bliv opdateret omkring eksklusive tilbud, nye kollektioner, inspiration og konkurrencer.

Medlemmer af Mit Famiie Journal har modtaget en mail med rabatkoden.
Er du ikke medlem, kan du blive det her, så vil du modtage
mailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_FJ_grin

Gratis grinetillæg

Få 32 sider med nogle af Otte Leisners bedste og sjoveste vittigheder. Han brugte vittighederne enten på Familie Journal eller i en af sine mange tv-udsendelser gennem årene. Otto Leisners vittighedskartotek rummer mange emner, og på what2read kan du købe flere af hans e-bøger. Få en forsmag med dette gratis hæfte.

Du har som medlem af Mit Familie Journal fået tilsendt en fordelsmail med et link til hæftet. Er du ikke medlem kan du blive det her, så vil du
modtage fordelsmailen inden for få dage. 

BLIV MEDLEM
APR_FJ_allershop

Påske-tam-tam på allershop.dk

Dæk et fint bord til påskefrokosten med flotte glas, bestik i bronze og server lækre påskegodter. Lad dig inspirere af vores smukke udvalg med et strejf af påske. 

Medlemmer af Mit Familie Journal har modtaget en mail med et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her, så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_FJ_beachtours

Book Kreta nu og få 1.000 kr. rabat per person!

Rejs til Kreta med Beach Tours og vælg selv hvilket hotel du vil bo på. Book inden udgangen af april. 

Medlemmer af Mit Familie Journal har modtaget en mail med en rabatkode.

Er du ikke medlem, kan du blive det her, så vil du
modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_FJ_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Familie Journal får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
FAST FJ ABO FORDEL

Månedlig lodtrækning

Som medlem af Mit Familie Journal, deltager du automatisk i lodtrækningen om et abonnement på Familie Journal, hver måned. Vinderen får direkte besked.

APR_FJ_GARN2017_17_RED

Smuk perlestrik

Vi udlodder 5 x garn til en perlestrikket trøje fra Permin hver til en værdi af 460 kr.

Deltag i konkurrencen senest d. 11. maj 2017.

 


 

DELTAG HER
APR_FJ_GARN2017_16_RED

Lys og fin sweater

Vi udlodder 5 x garn til lang sweater fra Hjertegarn hver til en værdi af 408 kr.

Deltag i konkurrencen senest d. 5. maj 2017.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG HER
APR_FJ_TOEJ2017_17_RED

Feminin forårsjakke

Den smarte quiltjakke i et både feminint og sporty snit er i en lækker, blød og let kvalitet, har aftagelig hætte og mange designdetaljer. Fås i str 36-56

Deltag i konkurrencen senest d.4. maj 2017.

Vi udlodder 5 jakker fra Junge, præmieværdi ca. 1300 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.