Fordele til dig

Som medlem af Mit Familie Journal får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

AUG_FJ_livetstrae

Vind Livets Træ-smykker

Livets Træ-smykkerne er design fra Holmgaard-smykker. De bærer hjerter på stammen, og de kringlede grene og de guldbelagte blade viser det spirende liv.

Vi bortlodder tre sæt bestående af vedhæng inkl. kæde, øreringe og armbånd. Alt i sterlingsølv med 18 karat guldbelægning på blade og hjerter. Hvert sæt har en værdi af 1.324 kr.

 

 

Deltag
AUG_FJ_ghd

Vind Ghd-produkter

Ghd Air-føntørreren har en exceptionel hurtig tørretid og anvender teknologi, der gør håret silkeblødt og glansfuldt samt reducerer krus. Detangling Comb er en antistatisk kam, der er lavet af varmeresistent kulfiber. Dens brede takker gør den perfekt til at udfiltre vådt hår. Paddle Brush er perfekt til styling af mellemlangt til langt hår.

Nu kan du vinde hele sættet: En ghd Air-føntørrer, en Paddle Brush samt en Detangling Comb.
Vi bortlodder to sæt hver til en værdi af 1.547 kr.

 

 

Deltag
AUG_FJ_rundvisning

Gratis rundvisning

Kom med på rundvisning i Allerhuset og hør om firmaets lange historie, om familien Aller, om husets arkitektur samt lidt om om­givelserne. Du hilser på Familie Journals chefredaktør, Søren Johannesen, og der serve­res et lille glas. Begrænsede pladser - ”først til mølle”. Tirsdag d. 11. september kl. 16:00 – 18:00.

Medlemmer af Mit Familie Journal har modtaget en mail hvorfra det er muligt at tilmelde sig. Er du ikke medlem, kan du tilmelde dig nu
– så vil du modtage mailen inden for et par dage.  

BLIV MEDLEM
AUG_FJ_knuthenborg

Knuthenborg Safaripark – spar 20%

Besøg Nordeuropas største safaripark med mere end 1000 fritgående vilde dyr. Her er der oplevelser til en dag for hele familien. Kør rundt blandt de vilde dyr, slip energien løs i det afrikanske legeland, Limpopoland og oplev den helt store nyhed i 2018, Dinosaurskoven!

Spar 20%

LÆS MERE
AUG_FJ_smartkidz

Smartkidz - spar 15%

Smartkidz er en af Danmarks førende webshops for børnetøj. På webshoppen finder du alle de kendte mærker såsom Marmar Copenhagen, Noa Noa og Huttelihut. Du finder børnetøj til babyer samt til piger og drenge helt op til 12 år. Som medlem af Mit Familie Journal kan du i denne måned spare 15% hos Smartkidz.

Du har som medlem af Mit Familie Journal fået tilsendt en mail med
rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
AUG_FJ_merville

Merville - spar 25% på dit første køb

Hos Merville finder du boliginteriør i moderne stil samt enkelte og tidsløse cashmereprodukter af italienske Loro Piana, som er en af verdens førende cashmereproducenter. Alle produkter på Merville er håndplukkede og nøje udvalgte, så der er sammenhæng mellem design og kvalitet.

Du har som medlem af Mit Familie Journal fået tilsendt en mail med
rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
APR_FJ_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Familie Journal får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.