Fordele til dig

Som medlem af Mit Familie Journal får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

DEC_FJ_benniksgaard

Vind Benniksgaard Hotelophold

Vind en overnatning i luksussuite med udsigt over Flensborg Fjord for to personer inkl. 3 retters middag efter kokkens valg (ekskl. vin), champagne, frugtkurv og chokolade på værelset ved ankomst, fri afbenyttelse af minibar samt egen udendørs sauna og vildmarksbad, Dreamwater Lounge massage og voucher til Benniksgaards butik på 100 kr.

Vi bortlodder et ophold til en samlet værdi af 5.020 kr.

 

 

 

DELTAG
DEC_FJ_tefal

Vind køkkentøj fra Experience by Tefal

Experience by Tefal er eksklusivt køkkentøj, der har lige præcis den belægning, som passer til formålet. Den lækre gryde (6,9 liter) med keramisk belægning er perfekt til efterårets simremad, kan tåle at gå i ovnen og har indbygget kondenssystem, der sørger for at kødet ikke bliver tørt. Sauterpanden med non-stik-belægning er sikret mod overophedning, så stegeresultatet bliver perfekt og kan ligeledes tåle at komme i ovnen.

Vi udlodder et sæt til en samlet værdi a 2.798 kr.

 

 

 

DELTAG
DEC_FJ_kaerlighedensaarstider

Gratis, hyggelig juleroman

Alma har frivilligt taget vagten juleaften på dyrehospitalet. Hendes kolleger er alle gifte og har børn, selv er hun alene, men hun savner alligevel en særlig person i sit liv. Og så sker miraklet. Ved midnatstid dukker en mand op med en lille, såret hund. Og Alma ved straks, at han er den mand, hun har ventet på...

Som medlem af Mit Familie Journal har du modtaget en mail med romanen. Er du ikke medlem, kan du blive det her - så vil du modtage mailen
med romanen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
DEC_FJ_allershop

Bliv klar til julen og nytåret!

Julen er hjerternes fest... find de skønneste ting til julen og til nytårsfesten på allershop.dk - til fordelspriser.

Julegaver fra allershop.dk kan byttes helt indtil d. 31. januar 2018. 

Medlemmer af Mit Familie Journal har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
DEC_FJ_travelbird

Travelbird - spar 41%

Nu kan du spare 41 % på en ferie til Molveno i Norditalien. Skal din sommerferie byde på ren afslapning omgivet af storslået natur og swimmingpool, vandsportsaktiviteter eller lange vandreture? - solrige Molveno har det hele! Rejsen med Travelbird inkluderer 3, 5, eller 7 overnatninger på Grand Hotel Molveno*** samt halvpension. *Bemærk, tilbuddet gælder så længe pladser haves.

Du har som medlem af Mit Familie Journal fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
DEC_FJ_elf

Spar 15 % hos E.L.F.

E.l.f. Cosmetics er et amerikansk makeup brand, der sælger professionel makeup til en overkommelig pris. Du kan købe alt fra mascara, læbestifter, pudder og redskaber, du kan påføre din lækre makeup med. Som medlem af Mit Familie Journal får du nu en rabatkode, der giver dig 15 % rabat på alle produkter fra E.l.f. Cosmetics.

Du har som medlem af Mit Familie Journal fået tilsendt en mail med
rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
APR_FJ_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Familie Journal får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
FAST FJ ABO FORDEL

Månedlig lodtrækning

Som medlem af Mit Familie Journal, deltager du automatisk i lodtrækningen om et abonnement på Familie Journal, hver måned. Vinderen får direkte besked.

NOVEMBER_FJ_GARN2017_49_RED

Shadow sjal          

Vi udlodder 5 x garn til Shadow-sjalet fra Cewec, hver præmie til en værdi af 345 kr.

Deltag i konkurrencen senest d. 14. december 2017.

 


 

DELTAG HER
December_FJ_TOEJ2017_50_RED

Raffineret jul        

Vi udlodder 6 sæt fra Ze-Ze til en præmieværdi på ca. 700kr. 

Deltag i konkurrencen senest d. 21. december 2017.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG HER
Dcember_FJ_GARN2017_50_RED

Fint sjal til mor           

Vi udlodder 5 x garn til sjalet fra Permin, hver præmie til en værdi af 207 kr.

Deltag i konkurrencen senest d. 21. december 2017.

 


 

DELTAG HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.