Fordele til dig

Som medlem af Mit Familie Journal får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

DEC_FJ_experience

Vind Experience by Tefal

Experience by Tefal er en køkkentøjsserie af højeste kvalitet, og gryden med en kapacitet på 6,9 liter er perfekt til vinterens simreretter. Den keramiske belægning sikrer en flot bruning, og det eksklusive kondenslåg hjælper med at tilberede dejlige, møre retter. Som et ekstra plus er designet så fint, at den sagtens tåler at blive sat på spisebordet, når der skal serveres.

Vi bortlodder tre stk., hver til en værdi af 1.399 kr.

 

 

 

DELTAG
DEC_FJ_jewlscph

Vind smykker fra Jewlscph

Smykker er fantastiske – de drager, fascinerer, og så kommunikerer de meget om dig og understreger din personlighed. Med de rigtige smykker har enhver kvinde mulighed for at fremhæve de bedste træk ved hende selv. Den meget fine kvalitet er derfor kendetegnende ved alle Mai Manniches designs.

Jewlscph bortlodder en Halo Medalion-halskæde samt øreringe med hvid topas-ædelsten i sølv. Halskæden er 44 cm lang.
Sættet har en samlet værdi af 3.498 kr.

 

 

 

DELTAG
DEC_FJ_allershop

Værtsgaver og nytårsting på allershop.dk 

I december er der masser af hyggelige arrangementer, og på allershop.dk kan du både finde fine værtsgaver og ting til nytårsfesten. Husk, gaver købt på allershop.dk kan returneres helt frem til d. 31. januar 2019.

Medlemmer af Mit Familie Journal har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
DEC_FJ_foto

Foto.dk - spar 15%

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at det er ved at være tid til at sende julekort ud til dine nærmeste. Hos Foto.dk kan du lave personlige fotoprodukter og julekort i høj kvalitet med dine egne billeder. Du kan designe dine egne, personlige julekort, og lige nu får du som medlem af Mit Familie Journal 15% rabat hos Foto.dk. 

Du har som medlem af Mit Familie Journal fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
DEC_FJ_naturbutikken

Natur-butikken - spar 15%

Hos Natur-butikken finder du udstyr til oplevelser i naturen for hele familien. På webshoppen finder du alt lige fra sommerfuglenet og insektglas til plakater og naturfoldere. Lige nu får du som medlem af Mit Familie Journal 15% rabat.

Du har som medlem af Mit Familie Journal fået tilsendt en mail med
rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
APR_FJ_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Familie Journal får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.