Fordele til dig

Som medlem af Mit Familie Journal får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

JUN_FJ_bioyou

Vind naturlig pleje

Produkterne fra Bio2YOU er naturlig anti-age ansigtspleje-produkter med hyaluronicsyre og havtorn, som hjælper regenerering af huden er og uden tilsætning af alkohol, farve eller animalske tilsætningsstoffer.

Du kan vinde en samlet pakke med 1 stk. anti-age dagcreme, 1 stk. anti-age natcreme, 1 stk. havtorn-ansigtsrens, 1 stk. omega 3- og 6-serum, 1 stk. anti-age eye gel patch med hyaluronic acid & collagen samt 1 stk. face toner med
salvie & havtorn. Vi bortlodder tre sæt, hver til en værdi af 1.173 kr.

 

 

DELTAG
JUN_FJ_michelsen

Vind forkælelse til hele familien

Sv. Michelsen Chokolade – Dansk håndlavet kvalitetschokolade – produceret af de bedste råvarer siden 1933. Som den første og foreløbig eneste chokoladeproducent i Danmark er alt Sv. Michelsens Chokolade handlet under det internationale Fairtrade Kakaoprogram.

Vi bortlodder tre gavekort a 1.000 kr.

 

 

DELTAG
JUN_FJ_allershop

Bliv Mit-medlem og få adgang til HELE allershop.dk

Indtil nu har Mit-medlemmerne haft adgang til et udvalg af produkterne på allershop.dk, men da vi ønsker at belønne medlemmerne endnu mere, er vi glade for at kunne byde dem velkommen til HELE shoppen som en del af de faste fordele.

Som medlem af Mit Familie Journal har du modtaget en mail
med adgangen til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du
blive der her – så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
JUN_FJ_travelbird

Travelbird - spar 45%

Har du udskudt sommerferien eller trænger du blot til en hurtig get-away i storstilet luksus, så kan du nyde Hamborg i  1 eller 2 overnatninger på 5-stjernet hotel. Privathotellet Lindtner ligger uden for centrum, og her står den på spaoplevelser, komplet afslapning og dejlige, grønne områder. I tildeles et superiorværelse og hver morgen står I op til en stor morgenmadsbuffet.

Du har som medlem af Mit Familie Journal fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
JUN_FJ_weareknitters

WeareKnitters - spar 20%

WeareKnitters er en webshop og et fællesskab for alle strikkere, hæklere og brodeusere. Hos WeAreKnitters finder du de bedste materialer, redskaber samt inspiration og tonsvis af ideer. Weareknitters elsker bæredygtighed, og bruger ikke skyggen af plastik - deres håndlavede strikke- og hæklenåle er alle lavet af 100% bøgetræ, deres uld & bomuld er 100% naturligt, ja selv deres poser kan genbruges.

Du har som medlem af Mit Familie Journal fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
APR_FJ_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Familie Journal får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.