Fordele til dig

Som medlem af Mit Familie Journal får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

MAR_FJ_tefalgryder

Vind nye favoritter til køkkenet

eXperience by Tefal er en ny generation af køkkentøj, som forener funktion og intelligent design og dermed giver de bedste forudsætninger for gode madoplevelser og resultater i køkkenet hver gang. De modstandsdygtige, nittede håndtag i rustfrit stål gør det endda muligt at anvende serien i ovnen.

Vi bortlodder en komplet serie luksus til køkkenet med 2 pander, 1 gryde og en kasserolle til en samlet værdi af 4.895 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
MAR_FJ_soda

Vind en Soda-Stream Spirit

Drømmer du også om at forvandle dit postevand til boblende danskvand på få sekunder? Med en danskvandsmaskine i hjemmet bliver det lidt sjovere at få drukket nok vand, hvilket ofte kan være svært at huske i en travl hverdag. En undersøgelse viser, at man drikker 25% mere vand med en SodaStream i køkkenet – så det er bare med at komme i gang.

Vi udlodder 3 stk. Soda-Stream Spirit inkl. 4 Watermixsmagsvarianter
til hver maskine. 
Samlet værdi 995 kr. pr. gevinst.

 

 

 

 

 

DELTAG
MAR_FJ_allershop

Forårsstemning på allershop.dk

Efter en lang, mørk vinter er foråret nu endelig på vej og alt lysner og spirer. I denne måned kan du derfor shoppe produkter, som kan give din bolig et frisk forårspust og produkter, som kan nydes udenfor i det dejlige forårsvejr. 

Medlemmer af Mit Familie Journal har modtaget en mail med et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her, så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
MAR_FJ_slank

Lynslank med 5:2

Med Mit Familie Journal får du 13 lækre Lavkarbo-opskrifter til hele marts måned.

Du har som medlem af Mit Familie Journal fået tilsendt en fordelsmail med et link til opskrifterne. Er du ikke medlem kan du blive det her, så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage. 

BLIV MEDLEM
JAN_FJ_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Familie Journal får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
FAST FJ ABO FORDEL

Månedlig lodtrækning

Som medlem af Mit Familie Journal, deltager du automatisk i lodtrækningen om et abonnement på Familie Journal, hver måned. Vinderen får direkte besked.

FEB_FJ_TOEJ2017_06_RED

Hverdags-festlig

Det smukke sæt fra Adia består af en lang, stribet skjorte i offwhite/grå/orange viskose med løs pasform og knapper foran (ca. 599 kr.) og sorte leggins i polyester/elastan med slangeprint foran (ca. 699 kr.) Sættes fås i str. 42-54.

Deltag i konkurrencen senest d. 19. februar 2017.

 

DELTAG HER
MAR_FJ_GARN2017_10_RED

Nem og raffineret

Vi udlodder 5 x garn til en bluse med løbemasker fra Permin hver til en værdi af 322 kr.


Deltag i konkurrencen senest d. 23. marts 2017.

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG HER
MAR_FJ_TOEJ2017_11_RED

Parat med pastellerne

Et smukt sæt fra Zhenzi i forårets fineste pasteller. Sættet består af sartrosa bukser i satineret bomuldstwill med stretch (399 kr.), poncho/sjal i sandfarvet bomuld/akryl (399 kr.) og hvid viskosebluse med blød overflade (ca. 239 kr.) Alt fås i str. 42-54.


 

DELTAG HER
MAR_FJ_GARN2017_11_RED

Smuk til sommer

Vi udlodder 5 x garn til den hæklede kimono fra Permin hver til en værdi af 539 kr.


Deltag i konkurrencen senest d. 30. marts 2017.

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG HER
MAR_FJ_TOEJ2017_12_RED

Klædt på til den lyse tid

Hvide bukser, en mønstret, let cardigan og en ærmeløs top, så er man klar til den dejlige, lyse tid, vi et gået ind i. Den leopardplettede cardigan er i viskose/elastan med knaplukning (399,95 kr.), den ærmeløse, sorte viskose/nylon-top med blonder foroven (179,95 kr.) og de hvide satin/twillbukser med fast linning (499,95 kr.).


 

DELTAG HER
MAR_FJ_GARN2017_12_RED

Sort på hvidt

Vi udlodder 5 x garn til en sort/hvid bluse i A-facon fra Cewec hver til en værdi af 315 kr.


Deltag i konkurrencen senest d. 6. april 2017.

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.