Fordele til dig

Som medlem af Mit Familie Journal får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

OKT_FJ_thebodyshop

Vind selvforkælelse

Elsker du også at tælle ned til juleaften og starte de mørke morgener med lidt selvforkælelse? – så er en pakkekalender fra The Body Shop lige dig.

De tre skønne pakkekalendere fra The Body Shop er fyldt med lækre produkter og fine accessories i store og små størrelser. Kalenderne fås i tre prisklasser fra 395-995 kr., men fælles for alle tre er, at man får meget mere for pengene, da værdien af kalenderne er dobbelt op.

Vi bortlodder to af de store Ultimate-kalendere til en værdi af 2.350 kr. pr. stk.

 

 

 

 

DELTAG
OKT_FJ_raclette

Vind en Raclette Bistro

Den nye Raclette Bistro fra OBH Nordica har to grillplader og otte pander, så man nemt kan samle hele familien omkring middagsbordet. Grillpladen med nonstick-belægning kan vendes, så man kan vælge mellem rillet eller plan overflade.Grillpladen i granit bevarer en jævn temperatur længere, så man kan styre præcis, hvordan ingredienserne tilberedes. Tilbered grøntsager, kød, pølser og skaldyr på grillpladerne og brug panderne til gratinering.

Vi bortlodder 5 stk., hver til en værdi af 699,95 kr.

 

 

Deltag
OKT_FJ_allershop

Over 1000 nedsatte produkter til dig

På allershop.dk kan du finde over 1000 produkter, som du får til en særlig fordelspris, fordi du er medlem af Mit Familie Journal. Find produkter fra kendte brands som f.eks. Kay Bojesen, Adax, Kähler og mange flere.

Medlemmer af Mit Familie Journal har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
OKT_FJ_strik

Få gratis strikkeopskrifter

I denne måned kan du downloade tre smarte strikkeopskrifter. Både det bløde sjal, huen samt sjælevarmeren er nemme at gå til.

Som medlem af Mit Familie Journal har du modtaget en mail med opskrifterne. Er du ikke medlem, kan du blive det her - så vil du modtage mailen
med opskrifterne inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_FJ_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Familie Journal får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.