Fordele til dig

Som medlem af Mit femina får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUN_FE_louisekragh

Vind smykker fra Louise Kragh Jewelry

Louise Kraghs Squarepearl-serie består af 1 halskæde, 1 armbånd, 1 fingerring og 2 par øreringe i forskellige styles. Det ene par pynter en fin pink-koral porcelænsdetalje og på det andet en blå safir-ædelsten.

Alt er håndlavet på værkstedet i Århus.

I juni måned trækker vi lod om 3 Squarepearl-sæt
fra Louise Kragh Jewelry til en værdi af 2.195 kr.

 

 

 

 

DELTAG
JUN_FE_allershop

Sommerfordel – få adgang til 50 ekstra nedsatte produkter på allershop.dk!

Som medlem af Mit femina får du i denne måned eksklusivt rabat på dobbelt så mange produkter på allershop.dk - og så er de endda ekstra nedsat!

Medlemmer af Mit femina har modtaget en mail med et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her, så vil du modtage fordels-
mailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
JUN_FE_louisekraghrabat

Spar 25 % på Louise Kragh Jewelry

Som medlem af Mit femina får du nu en rabatkode, så du sparer 25 % på smykker fra Louise Kragh Jewelry. Rabatkoden kan benyttes én gang – der trækkes 25 % på den samlede ordre.

Er du allerede medlem, har du modtaget nyhedsbrevet, hvori du finder rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her - du vil modtage fordelsmailen inden for få dage. 

 

 

 

 

GÅ TIL SHOP
JUN_FE_jazz

Copenhagen Jazz Festival 2017 - Jazz i Haveselskabet Spar 40%

Byens smukkeste og bedst klingende udendørs koncertsted, lægger i 2017 græsplæne til tolv koncerter, fordelt over syv dage, hvor du bl.a. kan opleve Sinne Eeg & Soxophone Summit. Den 10. - 15. juli 2017 - Det Kgl. Danske Haveselskab

Spar 40 %
Normalpris fra: 110 kr.
Fordelspris fra: 66 kr.

 

 

 

LÆS MERE
APR_FE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit femina får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JUL_plinggenerel

Ubegrænset adgang til magasiner med pling.dk

Pling giver dig ubegrænset adgang til et kæmpe udvalg af Danmarks førende magasiner. Du kan for kun 99 kr. pr. mdr. frit vælge mellem stribevis af alle Aller Medias bedste blade. Vi har samlet de mest populære magasiner i én og samme app. Du får inspiration fra modens verden. Magasiner om indretning og skønne hjem – det bedste indhold om mad og drikke, plus alt den nyeste sladder!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.