Fordele til dig

Som medlem af Mit femina får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

DEC_FE_louisvuitton

Vind tasker fra Louis Vuitton

The Vintage Bar er førende i Danmark inden for videresalg af håndplukkede lækre 100 % autentiske vintage-tasker til overkommelige priser. De specialiserer sig i at finde nye ejere til fine mærkevare-tasker, og selv om taskerne allerede har været elsket af en person før, er der garanti for 100 %’s autenticitet, og de nye ejere modtager altid et livslangt ægthedscertifikat på tasken sammen med købet.

Vind en Keepall-rejsetaske samt en Compiegne-toilettaske fra
Louis Vuitton til en samlet værdi af 7.200 kr.
 

DELTAG
DEC_FE_allershop

Find værtsgaver og nytårsting på allershop.dk 

I december er der masser af hyggelige arrangementer, og på allershop.dk kan du både finde fine værtsgaver og ting til nytårsfesten. Husk, gaver købt på allershop.dk kan returneres helt frem til d. 31. januar 2019.

Medlemmer af Mit femina har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
DEC_FE_operahedeland

Opera Hedeland Carmen - spar 10%

Til sommer opfører Opera Hedeland den populære opera Carmen med fantastiske Andrea Pellegrini i hovedrollen. Salget går stærkt, men du kan stadig nå at få gode pladser.

Carmen hører til blandt verdens absolut mest populære operaer, og har alt hvad man kan drømme om i en opera. Stort drama, lidenskabelige karakterer og en passioneret kærlighedshistorie. Det hele leveret med fortryllende
melodier.

LÆS MERE
DEC_FE_malmo

Storbypuls i Malmø - spar 10%

Nyd en 3 dages kør selv-ferie på 3-stjernet cityhotel på Stortorget i Malmö. Om du vil opleve Malmøs julemarkeder i december eller bare komme lidt væk fra hverdagen og opleve byens puls i det nye år med én du holder af, er dette opholdet for dig. Inkl. morgenbuffet, schnitzel, 3-retters middag og bobler på værelset ved ankomst.

Spar 10%

LÆS MERE
APR_FE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit femina får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.