Fordele til dig

Som medlem af Mit femina får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

FEB_FE_absolue

Vind fransk luksus fra Lancôme

I hjertet af Absolue Soft Cream findes Lancôme-rosen, der ved hjælp af en avanceret bioteknologisk proces er forvandlet til en eksklusiv ingrediens, som har særligt fornyende egenskaber. Absolue Soft Cream er effektiv pleje til alle, der ønsker synligt fornyet hud – uanset hudtype og alder.

I februar trækker vi lod om 5 stk. af den nye Absolue Soft Cream – ægte fransk luksus fra Lancôme til en værdi af 1.675 kr. pr. stk.

 

DELTAG
FEB_FE_panela

Vind lækre præmier

Vind præmier hver måned, få særpris på billetter til udvalgte Aller-events og få eksklusive rabatter på produkter med femina og Aller Media. Bliv medlem af vores Aller Panel og del løbende din mening med os gennem spændende undersøgelser.

Nye medlemmer deltager i lodtrækningen om:
- 5 stk. halvårsabonnement på et valgfrit Aller Media magasin
- 5 stk. kvartalsabonnement på et valgfrit Aller Media ugeblad
Vinderne får direkte besked d. 4. marts 2019.

BLIV MEDLEM
FEB_FE_kvindeloebrabat

Skal vi sammen fejre femina kvindeløbs 20 års jubilæum med et brag af en løbefest?

Vi håber på at løbe sammen med dig til femina kvindeløb 2019. Medlemmer af Mit femina kan lige nu købe et startnummer til specialpris - kun 167 kr.+ gebyr.

Medlemmer af Mit femina har modtaget en mail med
rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
FEB_FE_allershop

Hyggelige morgenstunder

Gør lidt mere ud af morgenhyggen og pift bordet op med elegant service. 

Få f.eks. det smukke æggebæger fra Lyngby by Hifling for kun 79 kr.

Medlemmer af Mit femina har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
FEB_FE_prince

The Purple Xperience - spar 10-20%

Oplev Amerikanske 'The Purple Xperience' - et band uden lige! Fem mand høj og fra Princes fødeby Minneapolis i Minnesota. 

De har turneret USA tyndt siden bandets begyndelse i 2011, og stifterne Dr. Fink og Marshall Charloff har skabt den bedste og mest autentiske gengivelse af Prince og The Revolution. De har underholdt over 300.000 publikummer og i foråret 2019 indtager de Skandinavien.

LÆS MERE
FEB_FE_bogreolen

Bogreolen.dk - Spar 10-80%

Hos Bogreolen.dk finder du et stort udvalg af gode og billige bøger, e-bøger, lydbøger og spil. Bogreolen er en af Danmarks absolut største onlinebutikker med mere end 7 mio produkter! Vi sikrer dig et af Danmarks største udvalg i store læseoplevelser, som du selvfølgelig altid får til markedets laveste priser.

LÆS MERE
APR_FE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit femina får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.