Fordele til dig

Som medlem af Mit femina får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAR_FE_foreo

Vind hudplejesæt fra Foreo

Deltag i konkurrencen om dette hudplejesæt fra Foreo, bestående af 1 Luna 2-rensebørste med T-Sonic-teknologi, som blidt exfolierer huden, renser porerne og fjerner 99,5 % af, hvad der har sat sig af snavs og olie på huden, 1 Iris-øjenmassageapparat med samme pulserende T-Sonic-teknologi som reducerer tegn på træthed og aldring samt hævelser, mørke rander og rynker samt 2 ansigtsrens til henholdsvis morgen og aften.

Vi trækker lod om 2 hudplejesæt til en værdi af 3.092 kr. pr. sæt.

 

 

DELTAG
MAR_FE_allershop

Forår på allershop.dk

Foråret er fyldt med festligheder og traditioner. Find en masse fine produkter og inspiration til forårsindretningen på allershop.dk. Vi har også fundet gaveideer til årets første konfirmationsfester. 

Medlemmer af Mit femina har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_FE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit femina får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.