Fordele til dig

Som medlem af Mit femina får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

SEP_FE_svmichelsen

Vind gavekort til Sv. Michelsen

Vind et gavekort på 1.000 kr til lækker og unik dansk håndlavet chokolade siden 1933 – lavet med de bedste råvarer og så ovenikøbet Fairtrade. Som den første og foreløbige eneste chokoladeproducent i Danmark er alt Sv. Michelsen Chokolade handlet under det internationale Fairtrade Kakaoprogram. Når man køber Sv. Michelsen Chokolade, giver man samtidig en hjælpende hånd til de kakao-bønder, der lever af at dyrke kakao.

I september måned trækker vi lod om 6 gavekort på 1.000 kr.

 

DELTAG
SEP_FE_allershop

Smukke produkter til fordelspriser

Som medlem af Mit femina har du adgang til alle de nedsatte produkter på allershop.dk. Du kan bl.a. få den smukke kop fra Lyngby by Hifling med stormhat-motiv. 

Medlemmer af Mit femina har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
SEP_FE_middag

Romantisk middag for 2 - spar 12%

Overrask din mand, kone eller kæreste med en romantisk middag for 2 – eller giv den til et par, der fortjener at nyde hinanden lidt mere. 

Middagen består af 2-3 retter, afhængig af hvilken café eller restaurant, der vælges, samt 1 glas vin til hver. Vælg selv, hvor I vil spise, blandt en række af gode restauranter, caféer og spisesteder i hele Danmark.

LÆS MERE
APR_FE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit femina får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.