Fordele til dig

Som medlem af Mit femina får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

SEP_FE_damaskrose

Vind hudplejesæt fra Damask Rose

Green People har med sin store viden og erfaring skabt et brand med komplet certificerede økologiske produkter til hele familien. Damask Rose er en vegansk og økologisk hudplejeserie med skøn duft af rose. Sættet består af en mild rensecreme, en nærende og opstrammende ansigtscreme samt en skånsom og plejende håndcreme.

I september måned trækker vi lod om 12 Damask Rosehudplejesæt
fra Green People til en værdi af 497 kr. pr. sæt.

 

 

 

DELTAG
SEP_FE_magasin

Vind forkælelsesdag for dig og din veninde i Magasin

Måske bliver du den heldige vinder, der kan invitere en god veninde med til en dag, der står helt i selvforkælelsens tegn.  
I VINDER
• 2 X KONSULTATION - og 5.000 KR. HVER til at shoppe for
• 2 X SKØNHEDSBEHANDLING
• 2 X MAKEUP OG NEGLE
• 2 X LÆKKER FROKOST/SNACK

 

 

 

DELTAG
SEP_FE_kreta

Vind luksusforkælelse under solen

Længes du efter dejlig varme og afslapning under varmere himmelstrøg? Beach Tours udlodder en uges ophold på det luksuriøse hotel Insula Alba Resort & Spa på Kreta.

Præmien inkluderer fly t/r for 2 personer fra Kastrup d. 8.-15. oktober 2017 i delt dobbeltværelse ”classic” inklusiv morgen- og aftenmad og transport mellem lufthavnen og hotellet t/r. 
Præmien har en samlet værdi på kr. 11.112.

 

 

 

 

DELTAG
SEP_FE_bloomon

Dugfriske designbuketter fra marken

Håndplukkede og bundet i hånden, og leveret direkte fra marken til din vase. Derfor tør vi også love, at blomsterne holder sig smukke i op til 10 dage – og giver dig en daglig dosis glæde. Få en gratis mundblæst vase (medium) til en værdi af 179 kr. med din første buket. Priserne starter ved kun 229 kr. inkl. levering.

Medlemmer af Mit femina har modtaget en mail med
en rabatkode. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
SEP_FE_allershop

Fine, lyserøde detaljer til hjemmet

I september har vi samlet nogle fine produkter med et touch af lyserød, som kan pynte i boligen. 

Medlemmer af Mit femina har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
SEP_FE_julehjertet

Julehjertet, Eventyrteatrets julemusical - spar 16%

Giv familien en eventyrlig juleoplevelse i Tivoli med familiemusicalen ’Julehjertet’ og få fri adgang til ’Jul i Tivoli’. ’Julehjertet’er en juleforestilling for hele familien med humor og spænding – et klassisk juleeventyr med iørefaldende sange og dans og drama, der nok skal skabe den rette julestemning hos både store og små. 
Spar 16%
Normalpris inkl. program: 260 kr.
Fordelspris inkl. program: 219 kr.

 

 

 

LÆS MERE
APR_FE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit femina får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JUL_plinggenerel

Ubegrænset adgang til magasiner med pling.dk

Pling giver dig ubegrænset adgang til et kæmpe udvalg af Danmarks førende magasiner. Du kan for kun 99 kr. pr. mdr. frit vælge mellem stribevis af alle Aller Medias bedste blade. Vi har samlet de mest populære magasiner i én og samme app. Du får inspiration fra modens verden. Magasiner om indretning og skønne hjem – det bedste indhold om mad og drikke, plus alt den nyeste sladder!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.