Fordele til dig

Som medlem af Mit femina får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

OKT_FE_puf

Vind Xtra-puf fra BoConcept

Den rigtige puf kan sætte prikken over i’et i rum og være den lille detalje, der samler det hele. Den minimalistiske puf fra BoConcept gemmer dog på en hemmelig og utrolig praktisk funktion – det er faktisk en gæsteseng i forklædning. Til daglig pynter den moderne og multifunktionelle puf, men lynhurtigt kan den forvandle sig til en enkeltseng, så du altid er klar til overnattende gæster.

I oktober måned trækker vi lod om 1 Xtra-puf i dybblå velour fra
BoConcept til en værdi af 4.969 kr.

 

DELTAG
OKT_FE_allershop

Over 1000 nedsatte produkter til dig

På allershop.dk kan du finde over 1000 produkter, som du får til en særlig fordelspris, fordi du er medlem af Mit femina. Find produkter fra kendte brands som f.eks. Kay Bojesen, Adax, Kähler og mange flere.

Medlemmer af Mit femina har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
OKT_FE_noeddeknaekkeren

Nøddeknækkeren i Tivoli - spar 15%

Der er juleeventyr for hele familien, når balletklassikeren igen indtager Tivolis Koncertsal med imponerende piruetter, funklende stjerner og symfonisk musik. Tivolis Nøddeknækkeren er set af over 100.000 julegæster. 

Kom med ind i unge Claras drømmeverden, når hun efter en begivenhedsrig juleaften falder i en eventyrlig søvn, og vågner i verdens bedste drømmeland: Tivoli.

LÆS MERE
OKT_FE_stigrossen

Julekoncert med Stig Rossen - spar 20%

Traditionen tro byder december måned på Stig Rossens populære og stemningsfyldte julekoncert. Det er fireogtyvende gang, at han tager på juleturné. 

Publikum garanteres den helt rigtige dejlige julestemning, når Stig Rossen fremfører traditionelle og elskede julesange.

LÆS MERE
APR_FE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit femina får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.