MAR_FE_nespresso19
MAR_FE_nespresso19

Vind den nye Nespresso Vertuo Plus White-kaffemaskine

Vertuo-systemet laver kaffe i 5 forskellige størrelser, og den nye Centrifusion-teknologi sørger med 7.000 omdrejninger for en tyk og lækker crema på kaffen. Derudover varmer den lynhurtigt op og er klar til at brygge alt, fra en skarp espresso til en stor kop kaffe, på 20 sekunder. Der følger et udvalg af kaffevarianter med præmien, så du kan gå på opdagelse i Nespressos kaffeunivers.

Kapslerne fremstilles i 100 % genanvendeligt aluminium, som holder på kaffens aroma og smag.

I marts trækker vi lod om 2 af de helt nye Nespresso Vertuo Plus White-kaffemaskiner, der med det smukke hvide design passer ind i ethvert køkken.

Konkurrencen kører t.o.m. d. 31. marts 2019

MAR_FE_nespresso19

Deltag og vind

Hjælp Indtast dit for- og efternavn i feltet.
Hjælp Indtast dit telefonnummer i feltet.
Hjælp Indtast din adresse i feltet. Husk husnummer og evt. etage og dør.
Hjælp Indtast dit postnummer i feltet.
Hjælp Indtast din by i feltet.
Hjælp Indtast din e-mail adresse i feltet.

Læs mere her

Mere info: (Skjul info)

Medieprodukter: Fx magasiner, blade, bøger, nyheder, redaktionelle internetsider, musik, film, TV, app’s mv.

Tele og teknik: Fx telefoni, internet og anden kommunikation, computere, telefoner, TV, HiFi, elektronik, hårde hvidevarer, biler og anden transport mv.

Dagligvarer: Alle produkter, der indgår i en sædvanlig husholdning, inkl. mad, drikke og andre fødevarer, køkkenredskaber, renholdelse, tekstiler og andet non-food samt øvrige produkter der kan købes i supermarkeder mv.

Skønheds- og livsstilsprodukter: Fx. design-, mode- og indretningsprodukter samt produkter relateret til bolig og have, personlig pleje, sport, motion, sundhed, tøj, sko, tasker, accessories, kosttilskud, håndlæsning, horoskoper, dating, erotik og rådgivningsprodukter, fx fra SlankeDoktor,

Fordelsprogrammer: Loyalitetsprogrammer, fx Aller Media A/S’ fordelsprogram ”Mit”, som indeholder tilbud fra Aller koncernen og vores Samarbejdspartnere.

Analyser, spil og events: Fx. tests, undersøgelser, spil, lotteri, gambling, konkurrencer og arrangementer som koncerter, underholdning, vinsmagning, restauranter, madlavning, løb, messer, shopping events, auktioner mv.

Rejser: Fx ferie- og pakkerejser, transport, ophold, forplejning, oplevelser forlystelser, wellness, rejseudstyr og -forsikringer mv.

E-post: Fx. e-mail, SMS, MMS, app, push beskeder og lign.

Aller koncernen: Pt. Aller Media A/S, Aller Holding A/S og Nyhavn Rejser A/S.

Samarbejdspartnere: Fx de annoncører, sponsorer og øvrige virksomheder, vi løbende samarbejder med.