Fordele til dig

Som medlem af Mit femina får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

NOV_FE_ageless

Vind skønhedsserie fra bareMinerals

Deltag i konkurrencen om denne lækre skønhedsserie fra bareMinerals. Ageless Genius-serien arbejder effektivt for at minimere moden huds fine linjer og rynker ved at forbedre hudens fasthed, spændstighed og elasticitet, mens den blødgør huden og giver en smuk glød.

Vi trækker lod om 4 sæt med Ageless Genius-produkter fra bareMinerals, hvert sæt bestående af 1 øjencreme,1 fugtighedsgivende creme til halsen
og 1 lotionserum. Hvert sæt har en værdi af 1.490 kr.

DELTAG
NOV_FE_madsz

Vind en smuk DOME guldring med brillianter fra Mads Z

Mads Z er unikke smykker i dansk design. Med øje for fashion og respekt for de ædle materialer byder kollektionen på smykker i ægte guld og sølv til den stilbevidste kvinde.

Som medlem af Mit femina kan du nu blive den heldige vinder af en
smuk DOME guldring med brillanter fra Mads Z. Værdi: 7.950 kr.

DELTAG
NOV_FE_novasol

Ferieboliger i 2019 - spar 10%

Bestil tidligt og vær sikker på at få det største udvalg og de bedste muligheder for at få fingrene i jeres drømme-feriebolig! 

Bestil allerede nu til følgende lande: Danmark, Kroatien, Spanien, Sverige, Norge, Frankrig, Italien, Holland, Belgien og Finland.

LÆS MERE
NOV_FE_harzen

Forkælelsesferie i Harzen - Spar 8%

Nyd en 4 dages kør selv-ferie, hvor I bor på det 4-stjernede hotel Maritim Berghotel Braunlage, Midttyskland. Opholdet er inkl. champagnebrunch, 2 x 3-retters middag/buffet, stort aktivitetsprogram og rabat på wellnessbehandlinger. 

Braunlage i Oberharzen er indbegrebet af Harzenromantik med sine originale gamle træhuse, floden der bruser gennem byen og en natur, hvor skovene og bjergene gemmer på borge fyldt med middelaldermystik og ridderromantik.

LÆS MERE
NOV_FE_allershop

Den hyggelige juletid nærmer sig

Køb julekalendere, pynt og gaver til fordelspriser på allershop.dk.

Husk, gaver købt på allershop.dk kan returneres helt frem til d. 31. januar 2019.

Medlemmer af Mit femina har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_FE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit femina får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.