Fordele til dig

Som medlem af Mit femina får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

APR_FE_urenexo

Deltag i konkurrencen om
smukke ure fra Nexo® Denmark

Hos Nexo® Denmark finder du et bredt udvalg af ure til både mænd og kvinder. Bag urfirmaet står ægteparret Marie og Martin Heidemand, der har base i Nexø på Bornholm, hvor urene også fremstilles. Urene er i stilrent, dansk design og fremstår både klassiske og af høj kvalitet og sælges til priser, hvor alle kan være med.

Vi trækker lod om 6 ure til en værdi af 995 kr.- vælg selv hvilken
model du kunne tænke dig at vinde

 

 

 

DELTAG
APR_FE_allershop

Påske-tam-tam på allershop.dk

Dæk et fint bord til påskefrokosten med flotte glas, bestik i bronze og server lækre påskegodter. Lad dig inspirere af vores smukke udvalg med et strejf af påske. 

Medlemmer af Mit femina har modtaget en mail med et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her, så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_FE_ure_rabatkode

Spar 15 % på ure fra Nexo® Denmark

Som medlem af Mit femina kan du få 15 % rabat på ure fra Nexo Danmark i hele april Nexo-denmark.com under online-shop.

Er du allerede medlem, har du modtaget nyhedsbrevet, hvori du finder rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her - du vil modtage fordelsmailen inden for få dage. 

 

 

 

 

BLIV MEDLEM
APR_FE_beachtours

Book Kreta nu og få 1.000 kr. rabat per person!

Rejs til Kreta med Beach Tours og vælg selv hvilket hotel du vil bo på. Book inden udgangen af april. 

Medlemmer af Mit femina har modtaget en mail med en rabatkode.
Er du ikke medlem, kan du blive det her, så vil du
modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_FE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit femina får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JUL_plinggenerel

Ubegrænset adgang til magasiner med pling.dk

Pling giver dig ubegrænset adgang til et kæmpe udvalg af Danmarks førende magasiner. Du kan for kun 99 kr. pr. mdr. frit vælge mellem stribevis af alle Aller Medias bedste blade. Vi har samlet de mest populære magasiner i én og samme app. Du får inspiration fra modens verden. Magasiner om indretning og skønne hjem – det bedste indhold om mad og drikke, plus alt den nyeste sladder!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.