Fordele til dig

Som medlem af Mit FEMINA får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

FEB_FE_allershop

Fokus på brands

Som medlem af Mit femina kan du shoppe med rabat på allershop.dk – i denne måned har vi sat fokus på nogle af vores mange fede brands: Ferm Living, Holmegaard, Skagerak, RIG-TIG, Normann Copenhagen og Lyngby by Hifling.

Medlemmer af Mit femina har modtaget en mail med et
link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
FEB_FE_hotstone

HOT STONE-MASSAGE I KØBENHAVN

Hot stone-massage er den ultimative velvære til din krop. Massagen udføres med lækker massageolie og opvarmede glatte lavasten. Nyd den skønne massage alene eller sammen med en, du holder af.

Fordelspriser fra 175 kr. 

 

LÆS MERE
FEB_FE_brunch

Brunch for 2 - Spar 12%

Hyg jer med en god brunch på en af mange stemningsfyldte caféer over hele landet, og spis jer mætte på en solbeskinnet formiddag. 

Spar 12%
Normalpris: 199 kr.
Fordelspris: 175,12 kr.

 

 

 

 

DELTAG
NOV_FE_plingmatas

pling: Dine favoritmagasiner direkte på din mobil eller tablet - spar 20%

Er du medlem af Club Matas, kan du nu læse så mange magasiner, du har lyst til for kun 79 kr./md. Du har som medlem af Mit femina fået tilsendt et nyhedsbrev med et link til tilbuddet. Er du ikke medlem kan du blive det her.

Spar 20%
Normalpris: 99 kr/md.
Mit-pris: 79 kr/md. (med Club Matas-medlemsnummer)

 

 

 

 

 

BLIV MEDLEM
JAN_FE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit FEMINA får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JUL_plinggenerel

Ubegrænset adgang til magasiner med pling.dk

Pling giver dig ubegrænset adgang til et kæmpe udvalg af Danmarks førende magasiner. Du kan for kun 99 kr. pr. mdr. frit vælge mellem stribevis af alle Aller Medias bedste blade. Vi har samlet de mest populære magasiner i én og samme app. Du får inspiration fra modens verden. Magasiner om indretning og skønne hjem – det bedste indhold om mad og drikke, plus alt den nyeste sladder!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.