Fordele til dig

Som medlem af Mit IN får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du medlem men modtager IKKE nyhedsbrevene, skriv da til mit@in.dk. Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

FEB_IN_borupgaard

Vind spaophold på Comwell Borupgaard

Borupgaard ligger i det naturskønne Nordsjælland kun få minutter fra vandet. Hotellet har nogle af landets mest luksuriøse spa-faciliteter, hvor du kan nyde dampbad, relax-sauna, pool, udendørs hottub og andre former for behandlinger. 

IN udlodder i samarbejde med Comwell Borupgaard et
spaophold for to personer inkl. adgang til AquaSpa,
firerettersmiddag, overnatning og morgenmad til en værdi af 3.090 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
FEB_IN_artikel

Eksklusiv artikel til dig

Malou Aamund – Googles direktør i Danmark – opridser fem stærke trends, som allerede er i gang med at forandre Danmark og vores hverdag i et hidtil uset tempo. Malou Aamund er en af de mest erfarne og højest placerede kvinder i den danske tech-branche.

Du har som medlem af Mit IN fået tilsendt en fordelsmail med et link til artiklen.
Er du ikke medlem kan du blive det her, så vil du modtage
mailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
FEB_IN_allershop

Fokus på kærligheden

I februar måned er allershop.dk fyldt med kærlighed at varme sig på, inden foråret for alvor står for skud. Find fine produkter til både ham og hende.

Medlemmer af Mit IN har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_IN_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit IN får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.