Fordele til dig

Som medlem af Mit IN får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du medlem men modtager IKKE nyhedsbrevene, skriv da til mit@in.dk. Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

OKT_IN_wellness

Skøn helkropsmassage - Spar 59-71%

Kropsmassagen øger blodgennemstrømningen til dine muskler og led og lindrer ømheder og fjerner de myoser der driller i nakke og skuldre. Nyd massagen alene - eller tag din partner, veninde, mor eller søster med til en hyggelig wellnessoplevelse. Eller giv oplevelsen på et gavekort til én eller to du holder af.

Spar 59-71%
Normalpris fra: 425 kr.
Fordelspris fra: 175 kr.

 

 

 

 

LÆS MERE
OKT_IN_kro

Kro- og hotelophold med middag for 2 - Spar 15%

Gavekortet indeholder 1 overnatning for 2 personer i standard dobbeltværelse, 1 eller 2-retters middag efter kokkens valg, ekskl. drikkevarer, Morgenbuffet og har ca 2 års gyldighed.

Spar 15% 
Normalpris: 999 kr.
Fordelspris: 850 kr.

 

 

 

 

LÆS MERE
OKT_IN_allershop

Efterårshygge og selvforkælelse

Find inspiration til hvordan du kan forkæle dig selv og dine nærmeste i oktober måned, så I kan gå efteråret i møde på den hyggeligste måde. 

Medlemmer af Mit IN har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_IN_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit IN får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE
JUL_plingmodeIN

Ubegrænset adgang til magasiner med pling.dk

Pling giver dig ubegrænset adgang til et kæmpe udvalg af Danmarks førende magasiner. Du kan for kun 99 kr. pr. mdr. frit vælge mellem stribevis af alle Aller Medias bedste blade. Vi har samlet de mest populære magasiner i én og samme app. Du får inspiration fra modens verden. Magasiner om indretning og skønne hjem – det bedste indhold om mad og drikke, plus alt den nyeste sladder!

 

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.