Fordele til dig

Som medlem af Mit IN får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du medlem men modtager IKKE nyhedsbrevene, skriv da til mit@in.dk. Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

FEB_IN_inlive

Kom med til eventen IN Live 2017

I april 2017 gentager modemagasinet IN succesen fra 2016 og afholder IN Live i København og Aarhus. IN Live er en dag fyldt med inspiration, shopping & lækkerier: en oplagt mulighed for en rigtig forkælelsesdag for dig og dem, du holder af.

Pris som MIT IN-medlem: 345 kr. + gebyr (Normalpris 395 kr. + gebyr)

Som medlem af Mit IN har du modtaget en mail med et
link til billetsalget. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
FEB_IN_allershop

Fokus på brands

Som medlem af Mit IN kan du shoppe med rabat på allershop.dk – i denne måned har vi sat fokus på nogle af vores mange fede brands: Ferm Living, Holmegaard, Skagerak, RIG-TIG, Normann Copenhagen og Lyngby by Hifling.

Medlemmer af Mit IN har modtaget en mail med et
link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
FEB_IN_romantiskmiddag

Romantisk middag for 2 - Spar 12%

Overrask din mand, kæreste eller kone med en romantisk middag for 2 – eller giv den til et par, der fortjener at nyde hinanden lidt mere. Inkluderet i gavekortet: 2-3 retters middag for 2 personer, 1 glas vin pr. person og stearinlys på bordet.

Spar 12%
Normalpris: 699 kr.
Fordelspris: 615,12 kr.

 

LÆS MERE
JAN_IN_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit IN får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE
JUL_plingmodeIN

Ubegrænset adgang til magasiner med pling.dk

Pling giver dig ubegrænset adgang til et kæmpe udvalg af Danmarks førende magasiner. Du kan for kun 99 kr. pr. mdr. frit vælge mellem stribevis af alle Aller Medias bedste blade. Vi har samlet de mest populære magasiner i én og samme app. Du får inspiration fra modens verden. Magasiner om indretning og skønne hjem – det bedste indhold om mad og drikke, plus alt den nyeste sladder!

 

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.