Fordele til dig

Som medlem af Mit IN får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du medlem men modtager IKKE nyhedsbrevene, skriv da til mit@in.dk. Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

NOV_IN_allershop

Bliv klar til vinterens festligheder

Vintersæsonen er kendt for de mange små hyggelige stunder inde som ude, men også for de store festlige lejligheder. Derfor kan du i denne måned finde inspiration til, hvordan du kan gå vinteren i møde på en festlig måde.

Medlemmer af Mit IN har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
NOV_IN_svanesøen

Eventyrlige 'Svanesøen' - spar 10%

Oplev den eventyrlige og klassiske 'Svanesøen' opført af Den Russiske Nationalballet fra Moskva. Med smukke kostumer, musik og medrivende dans leveret af mange af de bedste balletdansere fra Rusland.

Spar 10 %
Kan ses i: Musikhuset - Esbjerg, Odeon - Odense, Musikhuset - Aarhus,
Vejle - Musikteater, Forum - København, Alsion - Sønderborg

 

 

 

 

LÆS MERE
NOV_IN_julemarked

Oplev de tyske julemarkeder - spar 13%

Tag på en skøn 4-dages kør-selv-ferie og oplev julemarkederne i Nordtyskland. Her bor I på 4-stjernet hotel i Mölln, Schleswig-Holstein, Tyskland, og får bl.a morgenbuffet, velkomstdrink, værelse med balkon og søudsigt.

Spar 13%
Normalpris: 1.099 kr.*
Fordelspris: 949 kr.*
*Pr. person i minidobbeltværelse

 

 

 

 

LÆS MERE
APR_IN_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit IN får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE
JUL_plingmodeIN

Ubegrænset adgang til magasiner med pling.dk

Pling giver dig ubegrænset adgang til et kæmpe udvalg af Danmarks førende magasiner. Du kan for kun 99 kr. pr. mdr. frit vælge mellem stribevis af alle Aller Medias bedste blade. Vi har samlet de mest populære magasiner i én og samme app. Du får inspiration fra modens verden. Magasiner om indretning og skønne hjem – det bedste indhold om mad og drikke, plus alt den nyeste sladder!

 

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.