Fordele til dig

Som medlem af Mit IN får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du medlem men modtager IKKE nyhedsbrevene, skriv da til mit@in.dk. Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JAN_IN_auping

Vind sengetøj fra Auping

IN udlodder i samarbejde med Auping to sæt Timber-sengetøj af 100 % bomuld, der er fremstillet med en en speciel væveteknik. Bomuld er et naturligt ventilerende stof, der absorberer fugt og derfor bidrager til en bedre nattesøvn. 

Dynebetræk, 140 x 200 cm. 
Pudebetræk, 60 x 63 cm. 
Vind to sæt fra Auping - værdi 1.990 kr. 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
JAN_IN_artikel

Start det nye år med bedre søvn

Måske er dit nytårsforsæt at få sovet mere eller bedre, eller også ønsker du måske bare at komme tilbage til din gode søvnrytme efter ferien. Bliv klogere på din søvn, og hvordan du får mest ud af den, her.

Du har som medlem af Mit IN fået tilsendt en fordelsmail med et
link til den eksklusive artikel. Er du ikke medlem kan du blive det
her, så vil du modtage mailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
JAN_IN_allershop

Tid til ro og selvforkælelse

Efter december måneds travlhed, bør januar være fyldt med ro og selvforkælelse. På allershop.dk kan du finde masser af produkter, der kan hjælpe dig med at komme helt ned i gear.

Medlemmer af Mit IN har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
JAN_IN_fastlove

Fastlove - en hyldest til George Michael - spar 10%

Forbered dig på en uforglemmelig aften, når vi hylder en af tidens største pop-musikere. Oplev alle klassikerne fra Wham! og George Michaels fantastiske solohits med sange som Careless Whisper, Freedom, Faith, Father Figure, One More Try, Outside og mange flere.

Spar 10%

LÆS MERE
APR_IN_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit IN får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.