Fordele til dig

Som medlem af Mit ISABELLAS får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAJ_IS_middag

Vind treretters middag og smagning af sommervine fra Côtes du Rhône

Nyd Københavns bedste udsigt i Kulturtårnet på Knippelsbro, der hen over sommeren holder franske tirsdage i samarbejde med vine fra Côtes du Rhône.

Mit ISABELLAS udlodder i samarbejde med Côtes du Rhône en ”fransk tirsdag” for to personer inkl. en trerettersmenu og smagning af lækre
sommervinefra til en værdi af i alt 1.000 kr.

DELTAG
MAJ_IS_opskrifter

Opskrifter med de bedste råvarer i maj

I maj finder du en masse af årets lækreste råvarer. Det gælder både på urte-, grønsags- og fiske-fronten. De friske råvarer smager bedst, lige når de er i sæson, og så er de spækket med vitaminer.

LÆS MERE
MAJ_IS_allershop

Et hyggeligt udeliv

Nu er vi endelig kommet til den tid på året, hvor vi igen kan opholde os udenfor. I denne måned kan du derfor finde en masse skønne produkter på allershop.dk, som kan være med til at skabe et endnu hyggeligere udeliv.

Medlemmer af Mit ISABELLAS har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
MAJ_IS_burger

Gourmetburger for 2 - spar 12%

Forestil dig duften af nybagt brød, flammegrillet bøf, krydrede fritter og hjemmerørt dressing. Lige nu kan du spare 15 % på gourmetburgere for 2 personer.

Vælg frit mellem håndplukkede caféer, brasserier og burgerrestauranter overalt i landet.

Spar 12%

LÆS MERE
MAJ_IS_groeften

Mor og far sidder i Grøften - spar 15%

Oplev et helt nyt og originalt sommershow i Glassalen, når fire af landets sjoveste skuespillere dykker ned i den sande og dystre historie om, hvad der sker, når Tivolis porte lukker, og mørket falder på. 

Medvirkende: Peter Frödin, Kirsten Lehfeldt, Mia Lyhne og Anders W. Berthelsen

Spar 15%

LÆS MERE
APR_IS_juna

Vind Grid-sengetøj fra Juna

Forkæl dit sovehjerte med Junas nye sengetøjsserie i fine forårsfarver.

ISABELLAS udlodder i samarbejde med Juna to sæt Grid-sengetøj til en værdi af 1.300 kr. Vi trækker to vindere.

Grid-sengesæt er certificeret efter OekoTex Standard 100, der er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler og er lanceret i 100 % garnfarvet
bomuld.

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.