Fordele til dig

Som medlem af Mit ISABELLAS får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUL_ISA_Ume

Vind Ume-badserie fra Zone Denmark

Deltag i konkurrencen om en Ume-badserie designet af VE2. Den nye badserie fra Zone Denmark har vundet Red Dot Design Award 2018, og præmien indeholder flere produkter.

Sættet har en samlet værdi på i alt 2.193 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
JUL_IS_sommerdrinks

6 lækre sommerdrinks

Indtil videre har sommeren vist sig fra sin allerbedste side, og det kalder på lækre sommerdrinks. Vi holder havefester, har gæster på terrassen eller nyder en aften på tomandshånd. Og hvad er mere lækkert end at servere kølige sommerdrinks?

LÆS MERE
JUL_IS_allershop

Sommerfristelser til rabatpriser

På allershop.dk har vi masser af fine sommerprodukter. Skal du til sommerfester, har vi også den helt perfekte værtindegave – de lækre BÆRRIES fra Johan Bülow har et strejf af havtorn og saftige blåbær, som komplimenterer den cremede chokolade og lakridsen i midten.  Din pris: Kun 199 kr. Normalpris: 240 kr.  

Medlemmer af Mit ISABELLAS har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
JUL_IS_hedeland

Opera Hedeland 2018 - Lucia di Lammermoor - spar 10%

Sensommeraften, åben himmel og klassisk opera - Opera Hedeland's smukke amfiteater byder på er ren magi til august 2018 med Donizettis tragedie Lucia di Lammermoor. I august 2018 opføres Donizettis fantastiske tragedie, Lucia di Lammermoor. Operaen byder på en sand overflod af forelskelse, utroskab, mord og opgør mellem rivaliserende klaner.

Spar 10% (voksenbilletter)

LÆS MERE
JUL_IS_ballet

New York City Ballet - spar 40 kr. pr. billet

Glæd dig til at opleve ét af verdens bedste og mest fremtrædende balletkompagnier, når New York City Ballet gæster Tivolis Koncertsal med noget af det ypperste inden for ballet i august 2018. To af programmerne akkompagneres af Tivoli Copenhagen Phil.

Spar 40 kr. pr. billet

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.