Fordele til dig

Som medlem af Mit ISABELLAS får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

SEP_IS_rigtig

Vind ovnfast stentøj fra RIG-TIG

COOK & SERVE er en ny ovnfast stentøjsserie designet af Jens Fager for RIG-TIG. De forskellige dele har et naturligt og rustikt udtryk og kan gå direkte fra ovn til bord. Alt kan kombineres og anvendes efter smag og behag.

VIND: 1 stk. ovnfast roaster med låg str. L, 1 stk. ovnfast skål, 24 cm, 1 stk. tallerken/låg, 24 cm, 1 stk. rundt ovnfast fad, 18 cm, 1 stk. ovnfast skål str. S, 1 stk. tallerken/låg str. S, 1 stk. ovnfast skål str. M, 1 stk.tallerken/låg str. M, 
2 stk. Grow-it-urtepotteskjulere i terrakotta - samlet værdi 1.650 kr. 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
SEP_IS_madpakke

Ideer til den lækre madpakke

Hverdagen er tilbage, og det er igen tid til at finde på nye ideer til den lækre madpakke. Forny din madpakke med seks lækre og indbydende opskrifter.

LÆS MERE
SEP_IS_allershop

Fine, lyserøde detaljer til hjemmet

I september har vi samlet nogle fine produkter med et touch af lyserød, som kan pynte i boligen. 

Medlemmer af Mit ISABELLAS har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_IS_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit ISABELLAS får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JUL_plingbolig

Ubegrænset adgang til magasiner med pling.dk

Pling giver dig ubegrænset adgang til et kæmpe udvalg af Danmarks førende magasiner. Du kan for kun 99 kr. pr. mdr. frit vælge mellem stribevis af alle Aller Medias bedste blade. Vi har samlet de mest populære magasiner i én og samme app. Du får inspiration fra modens verden. Magasiner om indretning og skønne hjem – det bedste indhold om mad og drikke, plus alt den nyeste sladder!

 

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.