Fordele til dig

Som medlem af Mit ISABELLAS får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

NOV_IS_leklint

Vind LAMELLA-pendel fra Le Klint

Le Klints nye pendelserie, LAMELLA, er designet af den talentfulde designerduo Takagi & Homstvedt. Serien er inspireret af de fine buede kurver på undersiden af en paddehat eller svamp, som også kaldes lameller. LAMELLA fremstilles ved hjælp af PLICA-teknikken, som er en gammel produktionsteknik, det er lykkedes at få genskabt.

ISABELLAS udlodder i samarbejde med Le Klint to
LAMELLA-pendel til en værdi af 3.995 kr. pr. pendel. 

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
NOV_IS_julebag

Uhm - så skal der bages julesmåkager

Sæt en søndag af, og kom i gang med at bage årets første julesmåkager, for selv om vi kun skriver november, må vi godt smugstarte på at julebage.

LÆS MERE
NOV_IS_allershop

Bliv klar til vinterens festligheder

Vintersæsonen er kendt for de mange små hyggelige stunder inde som ude, men også for de store festlige lejligheder. Derfor kan du i denne måned finde inspiration til, hvordan du kan gå vinteren i møde på en festlig måde.

Medlemmer af Mit ISABELLAS har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
NOV_IS_christmas

Crazy Christmas Cabaret 2017 - Spar 20%

Vivienne McKee og Co. bringer os på randen af vanvid i den 35te Crazy Christmas. Seriøst, sindssyg satire, pragtfuld parodi og medrivende musik sender os på en spændende rejse fra teaterstolene op i rummet, gennem kosmos i et show der fortjener mindst 500 stjerner!

Spar 20% på almindelig forestilling:
Normalpris: 325 kr. (A) - 375 kr. (O)
Fordelspris: 260 kr. (A) - 300 kr. (O)

 

 

LÆS MERE
NOV_IS_Madeinaarhus

Made in Aarhus - Spar 10%

Teaterkoncerten MADE IN AARHUS fortæller kærlighedshistorier fra mere end 50 ikoniske sange og hylder fem årtiers suveræn musik fra Århus-kunstnere som Thomas Helmig, tv•2, Gnags, Tina Dickow, Carpark North og mange, mange flere.

Spar 10% på billetprisen

 

 

LÆS MERE
APR_IS_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit ISABELLAS får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JUL_plingbolig

Ubegrænset adgang til magasiner med pling.dk

Pling giver dig ubegrænset adgang til et kæmpe udvalg af Danmarks førende magasiner. Du kan for kun 99 kr. pr. mdr. frit vælge mellem stribevis af alle Aller Medias bedste blade. Vi har samlet de mest populære magasiner i én og samme app. Du får inspiration fra modens verden. Magasiner om indretning og skønne hjem – det bedste indhold om mad og drikke, plus alt den nyeste sladder!

 

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.