Fordele til dig

Som medlem af Mit ISABELLAS får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAJ_IS_picnickurv

Vind en lækker picnickurv

ISABELLAS udlodder i samarbejde med Alsace-regionen en picnickurv med bobler og vin fra Alsace samt franske delikatesser til fire personer.

Picnickurven indeholder: • 1 flaske Crémant d’Alsace Brut 2009, Château d’Orschwhir fra Holte Vinlager • 1 flaske Riesling, Le Princes Abbés 2014, Domaine Schlumberger fra Vinoble • Franske specialiteter fra Le Gourmand (mousse de foie gras, vildsvinepaté, oliventapenade, pølse med kantereller og fransk nougat)
• 2 flaskekølere • 1 oplukker • 1 Crémantprop - værdi 1.600 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
APR_IS_oldfarmer

Vind et Old Farmer Classic grillbestik fra Gense

Old Farmer Classic-grillbestik, designet af Bent Severin, er et robust grillbestik i ædeltræsstamina og rustfrit stål. Det skarpe knivblad er især velegnet til steaks og BBQ, men kan anvendes til alle formål.

ISABELLAS udlodder i samarbejde med Gense 5 sæt Old Farmer
Classic-grillbestik med 12 knive, 12 gafler og tilhørende salatsæt til
en værdi af 3.198 kr. pr. sæt.

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
APR_IS_mithjemmitslot

Vind billetter til Mit Hjem er Mit Slot – Danmarks smukkeste bolig- og havemesse på Frederiksberg

De ca. 175 danske og svenske udstillere er primært udvalgt indenfor de seks kategorier: Have, Bolig, Kunsthåndværk, Antik & Vintage, Mode & Velvære samt Gastronomi. Messen er åben for publikum onsdag den 24. maj til og med søndag den 28. maj.

Deltag i konkurrencen om 13 x 2 billetter til havemessen.

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
APR_IS_paaskeretter

Påske er lig med påskefrokost! Find inspiration til en lækker påskefrokost 2017 her

Påsken står for døren, og skal du servere en lækker påskefrokost giver vi dig her nogle lækre bud på den bedste påskefrokost 2017. Glæd familien og vennerne, og vælg nogle retter, der båder ser sanselige ud, og som forkæler jeres smagsløg optimalt.

 

LÆS MERE
APR_IS_allershop

Påske-tam-tam på allershop.dk

Dæk et fint bord til påskefrokosten med flotte glas, bestik i bronze og server lækre påskegodter. Lad dig inspirere af vores smukke udvalg med et strejf af påske. 

Medlemmer af Mit ISABELLAS har modtaget en mail med et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her, så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_IS_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit ISABELLAS får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JUL_plingbolig

Ubegrænset adgang til magasiner med pling.dk

Pling giver dig ubegrænset adgang til et kæmpe udvalg af Danmarks førende magasiner. Du kan for kun 99 kr. pr. mdr. frit vælge mellem stribevis af alle Aller Medias bedste blade. Vi har samlet de mest populære magasiner i én og samme app. Du får inspiration fra modens verden. Magasiner om indretning og skønne hjem – det bedste indhold om mad og drikke, plus alt den nyeste sladder!

 

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.