Fordele til dig

Som medlem af Mit ISABELLAS får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

AUG_IS_krystalglas

Vind 12 krystalglas fra Lyngby Glas

ISABELLAS udlodder i samarbejde med Lyngby Glas tolv Melodia-whiskyglas, der også er perfekte til vand, sodavand eller en lækker cocktail. 

Lyngby Glas er fremstillet i transparent miljøkrystal, der produceres i en patenteret proces. Den blyfri glasmasse bearbejdes, så glasset fremstår klart og opnår en ekstra høj holdbarhed.

Værdi 800 kr. - vi trækker to vindere.

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
AUG_IS_festmiddag

Sommerlig festmiddag

Skal du holde sommermiddag for vennerne eller have familien på visit i løbet af august og mangler ideer til sommerens helt og aldeles uhøjtidelige festmiddag, så kig med her. Du får bud på to super lækre forretter, to hovedretter og to desserter, som stadig smager af sommer.

 

LÆS MERE
APR_IS_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit ISABELLAS får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JUL_plingbolig

Ubegrænset adgang til magasiner med pling.dk

Pling giver dig ubegrænset adgang til et kæmpe udvalg af Danmarks førende magasiner. Du kan for kun 99 kr. pr. mdr. frit vælge mellem stribevis af alle Aller Medias bedste blade. Vi har samlet de mest populære magasiner i én og samme app. Du får inspiration fra modens verden. Magasiner om indretning og skønne hjem – det bedste indhold om mad og drikke, plus alt den nyeste sladder!

 

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.