Fordele til dig

Som medlem af Mit ISABELLAS får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUL_IS_bestik

Vind eksklusivt bestik fra Gense

Baguette Champagne-bestikket er coated med en fin og diskret gylden farve, som gør, at bestikket fremstår varmt og eksklusivt. For at holde den flotte farve intakt anbefaler Gense, at bestikket vaskes op i hånden.

ISABELLAS udlodder i samarbejde med Gense et sæt Baguette Champagne-bestik med 24 dele til en værdi af 1.499 kr.

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
JUN_IS_franskevine

Vind franske vine

Invitér dine venner eller familie til en aperitif som i Frankrig. Du kan vinde følgende vine, der leveres af OTTO SUENSON:

• Champagne Brut l’Universelle NV, Baron Albert • Riesling Grand Cru, Praelatenberg 2012, Fernand Engel • Côtes de Provence rosé 2015, Château les Valentines • Pinot Noir Tradition 2015, Fernand Engel • Chiroubles Vieilles Vignes 2014, Domaine des Marrans • Bourgogne Rouge Renommée 2014, Remoissenet Père & Fils

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
JUN_IS_sommerfristelser

Fristende sommerdesserter

Vi skriver sommer i kalenderen, og trangen til kolde og sommerlige desserter har for længst meldt sig. Hvad er mere lækkert end sommerdesserter med smagen af frisklavet is, frisk frugt og bær. Eller til den ekstra søde tand en mere uartig udgave med nougat og salt karamel.

 

LÆS MERE
JUN_IS_allershop

Sommerfordel – få adgang til 50 ekstra nedsatte produkter på allershop.dk!

Som medlem af Mit ISABELLAS får du i denne måned eksklusivt rabat på dobbelt så mange produkter på allershop.dk - og så er de endda ekstra nedsat!

Medlemmer af Mit ISABELLAS har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_IS_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit ISABELLAS får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JUL_plingbolig

Ubegrænset adgang til magasiner med pling.dk

Pling giver dig ubegrænset adgang til et kæmpe udvalg af Danmarks førende magasiner. Du kan for kun 99 kr. pr. mdr. frit vælge mellem stribevis af alle Aller Medias bedste blade. Vi har samlet de mest populære magasiner i én og samme app. Du får inspiration fra modens verden. Magasiner om indretning og skønne hjem – det bedste indhold om mad og drikke, plus alt den nyeste sladder!

 

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.