Fordele til dig

Som medlem af Mit ISABELLAS får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

APR_IS_juna

Vind Grid-sengetøj fra Juna

Forkæl dit sovehjerte med Junas nye sengetøjsserie i fine forårsfarver.

ISABELLAS udlodder i samarbejde med Juna to sæt Grid-sengetøj til en værdi af 1.300 kr. Vi trækker to vindere.

Grid-sengesæt er certificeret efter OekoTex Standard 100, der er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler og er lanceret i 100 % garnfarvet
bomuld.

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
APR_IS_salater

Lækre salater til alle anledninger

Foråret er endelig kommet, og vi glæder os til at se en masse farver - også på maden. Få seks lækre og farverige opskrifter på salater, der passer til alle anledninger.

Nogle gange er det svært at finde kreativiteten, når det gælder om at finde nye, lækre opskrifter på salater, og tit ender man op med den samme, som man plejer at lave. Især når man får gæster, er det rart at finde lækker salat, som også ser lækker ud. 

LÆS MERE
APR_IS_allershop

Skønne produkter til dig

Foråret er så småt begyndt, og rundt omkring spirer nye skud, træerne springer ud, og solens stråler luner. På allershop.dk kan du i denne måned få skønne produkter, så du kan gå foråret i møde på bedste vis.  

Medlemmer af Mit ISABELLAS har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_IS_midtomnatten

MIDT OM NATTEN - spar 10%

Nu kommer MIDT OM NATTEN, der er én af de største danske biografsucceser nogensinde og alletiders bedst sælgende danske album, i en spritny musicalversion. Du kan se frem til kærlige gensyn med Benny, Arnold, Spacy og Susan Himmelblå samt en stjernerække af Kim Larsens og Gasolins største hits.

Spar 10%
Hermans, Aarhus den 15. - 27. maj 2018
Odeon, Odense den 5. - 9. juni 2018

LÆS MERE
APR_IS_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit ISABELLAS får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.