Fordele til dig

Som medlem af Mit Letliv.dk får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

DEC_LL_optigrill

Vind en OptiGrill+ Initial

Med OptiGrill+ Initial er du garanteret perfekte grillresultater hver gang. Grillen har en sensor, der automatisk justerer tid og temperatur efter madens tykkelse inden for de angivne programmer. Du kan følge med i kødets tilberedningsgrad fra rødt til gennemstegt, så man får sin bøf præcis som man bedst kan lide den. Seks automatiske programmer til forskellige råvarer gør det nemt at servere den perfekte middag.

Vi bortlodder én grill til en værdi af 1.899 kr.

 

 

 

DELTAG
DEC_LL_danwear

Reflective Danwear Jakke

Vind smart Danwear jakke i lækker light quilt og moderigtig facon. Jakken er foret med de lækreste No duck (kunstig fremstillet dun) for top-comfort og isolering. Den har reflektiv-effekt og er en smart måde både at være både moderigtig og trafiksikker. Farven er silver med kamuflage-effekt og fås fra str. 36-50. Nærmeste forhandler anvises på tlf. 86 80 04 94.

Vi bortlodder én jakke i str. 40 til en værdi af 1.299 kr.

 

 

 

DELTAG
DEC_LL_organichuman

Vind Organic Human

Organic Human er 100 % økologisk, ingen tilsætningsstoffer, ingen e-numre og ingen tilsat sukker. Organic Human har produceret to slow drink juices, tre chia juices, fire forskellige rawblends til smoothies og tre shots.

Du vinder én samlet pakke bestående af Rawblend Vitamin, Rawblend Protein, Rawblend Energize, Rawblend Balance, Ingefær shot, Gurkemeje shot, Antioxidant shot, Ginseng shot, Balance slowdrink & Vitamin slowdrink
til en samlet værdi af 1.028 kr. 

 

 

 

DELTAG
DEC_LL_allershop

Værtsgaver og nytårsting på allershop.dk 

I december er der masser af hyggelige arrangementer, og på allershop.dk kan du både finde fine værtsgaver og ting til nytårsfesten. Husk, gaver købt på allershop.dk kan returneres helt frem til d. 31. januar 2019.

Medlemmer af Mit Letliv.dk har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_LL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Letliv.dk får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER