Fordele til dig

Som medlem af Mit Letliv.dk får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

SEP_LL_waterdrop

Vind sommerens must-have

Waterdrop har allerede taget flere lande med storm. Den lille firkant er den første mikrodrik, der beriger dit vand, med alt du ønsker – og intet andet. Waterdrop er en sukkerfri vitaminbooster – spækket med vitaminer og smag. Der bruges udelukkende lokalt fremskaffede naturlige aromaer og farver – samt superfood ekstrakter fra hele verden - HELT UDEN kunstige konserveringsmidler.

Vi bortlodder 5 pakker, bestående af fire pakker - en af hver smag.
Hver gevinst har en værdi af 276 kr.

 

 

 

DELTAG
SEP_LL_vogel

Hjælp til tunge, trætte og hævede ben

Vind en pakke fra A. Vogel med Aesculaforce Forte, som kan afhjælpe de værste gener ved hævede og urolige ben, Aesculaforce Gel, som afhjælper tunge og trætte ben, og MobiLed, der med djævleklorod og de aktive stoffer fra harpagophytum bidrager til fleksible led og sener og til en god mobilitet.

Vi bortlodder to pakker bestående af 1 stk. Aesculaforce® Forte (60 tabl.), 1 stk. Aesculaforce Gel og 1 stk. MobiLed, hver til en værdi af 605 kr.

 

 

 

DELTAG
SEP_LL_sirius

Skru op for stemningen

LED-lysene Sara Exclusive i ægte stearin, giver samme hyggelige stemning som levende lys, og samtidigt undgås brandfare og usunde partikler. Sara Exclusive fås i forskellige farver og størrelser.

Med Sirius Remote control skabes øjeblikkelig stemning. Tænd og sluk LED-lysene med ét klik eller sæt timerfunktionen til – og kom hjem til hygge.

Vi bortlodder én samlet pakke til en værdi af 1.023 kr.

 

DELTAG
SEP_LL_allershop

Smukke produkter til fordelspriser

Som medlem af Mit Letliv.dk har du adgang til alle de nedsatte produkter på allershop.dk. Du kan bl.a. få den smukke kop fra Lyngby by Hifling med stormhat-motiv. 

Medlemmer af Mit Letliv.dk har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_LL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Letliv.dk får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER