Fordele til dig

Som medlem af Mit Letliv.dk får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAJ_LL_fatburner

Boost til fedtforbrænding

Fat Burner™ er New Nordic’s nye urtetablet baseret på velafprøvede ingredienser, der støtter en effektiv fedtforbrænding. Fat Burner indeholder en kombineret sammensætning af yerba mate, sort kommen, ingefær, grøn te, marietidsel og næringsstoffet cholin.

Vi bortlodder et halvt års forbrug (428 tabletter, 2 tabletter dagligt)
Præmien har en værdi af 1.284 kr.

 

 

 

DELTAG
MAJ_LL_solbeskyttelse

Vind økologiske solbeskyttelsescremer

Mellisa’s økologiske solbeskyttelsescremer beskytter huden mod de skadelige stråler fra solen. Solcremen forlænger solbrændthed, beskytter huden mod for tidlig ældning og vedligeholder hudens glød. Kombinationen af salvie, oliven, aloe vera, kamille og avokado giver fugt, styrker hudens naturlige fugtbarriere og har beroligende, anti-inflammatoriske egenskaber.

Vi bortlodder 2 sæt bestående af 2 stk. solbeskyttelse faktor 20 og
2 stk. aftersun. Hvert sæt har en værdi af kr. 600 kr.

 

 

 

DELTAG
MAJ_LL_cosborg

Få flotte og bløde hæle på kun 7 dage!

Cosborg HælCreme er en effektiv behandlingsform mod tørre, sprukne hæle og fodsåler samt hælrevner.

Cosborg HælCreme indeholder Urea i en særlig formulering, der fremmer hudens naturlige helingsproces ved at nedbryde og opløse fortykket hård hud og gør det let at fjerne det døde væv. De fugtgivende plejestoffer tilfører huden en naturlig fugtighed, som trænger dybt ind i den tørre hud.

Vi bortlodder 5 stk. a 100 ml, hver til en værdi af 219 kr.

 

 

 

DELTAG
MAJ_LL_allershop

Et hyggeligt udeliv

Nu er vi endelig kommet til den tid på året, hvor vi igen kan opholde os udenfor. I denne måned kan du derfor finde en masse skønne produkter på allershop.dk, som kan være med til at skabe et endnu hyggeligere udeliv.

Medlemmer af Mit Letliv.dk har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_LL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Letliv.dk får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER