Fordele til dig

Som medlem af Mit Letliv.dk får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAR_LL_sodastream

Forfriskende danskvand i elegant glasflaske

Drømmer du også om at forvandle dit postevand til boblende danskvand på få sekunder? Med sit stilrene design passer SodaStream Crystal ind i ethvert køkken. Til maskinen medfølger en kulsyrecylinder samt én genanvendelig 0,7-liters glasflaske, der gå i opvaskemaskinen. Du kan producere ca. 60 liter danskvand med en literpris på kun 1,70 kr. 

Vi bortlodder en maskine til en værdi af 1.299 kr.

 

 

 

 

DELTAG
MAR_LL_zenz

Økologiske produkter fra Zenz

Med en bred linje af hårpleje og stylingprodukter lavet af naturlige indholdsstoffer og med fokus på bæredygtighed og økologien, har Zenz skabt et unikt univers, der nu bruges i hele verden. Du kan skabe dit eget økologiske Zenz univers hjemme hos dig selv, hvis du bliver den heldige vinder af Zenz Treatment & Wellness-pakken.

Vi bortlodder 1 pakke til en værdi af 1.100 kr.

 

 

 

 

DELTAG
MAR_LL_essence

Colour up! Makeup fra essence

essence cosmetics giver dig nem adgang til fantastiske skønhedsprodukter, som inspirerer dig til at udtrykke, lige netop hvem du er – med stil, smil og selvtillid. essence holder dig opdateret på sæsonens hotteste farver og make-up trends, så du får det skønneste look og lækker hud.

Vi bortlodder fem forårspakker fulde af de skønneste produkter
– der kan sætte ekstra glimmer og highlight på din dag. 
Hver pakke har en værdi af 200 kr.

 

 

 

 

DELTAG
MAR_LL_allershop

Forår på allershop.dk

Foråret er fyldt med festligheder og traditioner. Find en masse fine produkter og inspiration til forårsindretningen på allershop.dk. Vi har også fundet gaveideer til årets første konfirmationsfester. 

Medlemmer af Mit Letliv.dk har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_LL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Letliv.dk får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER