Fordele til dig

Som medlem af Mit Letliv.dk får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

NOV_LL_zenz

Vind produkter fra Zenz

Vind svanemærket hårplejeserie med naturlige og økologisk certificerede ingredienser af højeste kvalitet. Serien er skabt med omtanke for dig og miljøet og indeholder ingen SLS, sulfater, petrokemikalier, parabener eller andre potentielt skadelige stoffer. En professionel hårserie, der tager hensyn til din sundhed og dit miljø.

Vi bortlodder ét sæt med fem skønne produkter til en samlet
værdi a 1.097 kr.

 

 

 

 

DELTAG
NOV_LL_cirqula

Vind Rosti Mepal opbevarings- og serveringsskåle

Igen formår Rosti Mepal at lancere en handy all-round skål med gennemtænkte, funktionelle detaljer og i farvetoner, der matcher den nordiske stil. Skålen er døbt Cirqula, og den kan bruges til fødevarer både i fryser, mikroovn, køleskab og køkkenskab. Det enkelte, æstetiske design gør den samtidig velegnet til servering.

Vi bortlodder tre sæt, bestående af 350 ml, 500 ml, 750 ml, 1000 ml,
1250 ml og 2000 ml, hver til en værdi a 350 kr.

 

 

 

 

DELTAG
NOV_LL_grillpande

Vind Jamie Oliver grillpande

Med den nye grillpande fra Jamie Oliver bliver fedtfri stegning en leg. Panden har nonstick-belægning, og det er derfor ikke nødvendigt at bruge olie, smør eller lignende. Steg både fisk, kød og grøntsager og nyd de professionelle grillstriber, som bare gør måltidet lidt mere lækkert.

Vi bortlodder en pande til en værdi a 999 kr.

 

 

 

 

DELTAG
NOV_LL_allershop

Bliv klar til vinterens festligheder

Vintersæsonen er kendt for de mange små hyggelige stunder inde som ude, men også for de store festlige lejligheder. Derfor kan du i denne måned finde inspiration til, hvordan du kan gå vinteren i møde på en festlig måde.

Medlemmer af Mit Letliv.dk har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_LL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Letliv.dk får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER