Fordele til dig

Som medlem af Mit Letliv.dk får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JAN_LL_actifry

Vind en ActiFry Express XL

ActiFry Express XL er perfekt til sammenkomster eller den store familie! Med en unik innovation og kun en skefuld olie kan den tilberede en stor variation af retter, og så er den oven i købet 30 % hurtigere end tidligere ActiFry modeller. Takket være den patenterede teknologi med cirkulerende varm luft og automatisk omrøring kan du lave pommes frites med kun en skefuld olie såvel som fisk, grøntsager, kød og desserter.

Vi bortlodder 1 stk.til en værdi af 2.699 kr.

 

 

 

 

DELTAG
JAN_LL_longovital

Vind Longo Vital sundhedspakke

Meget mere overskud og glæde til livet: Dét er filosofien bag Longo og LongoVital kosttilskud! Det danske mærke har i over 30 år gjort sig umage for at skabe produkter, der passer til netop dér, hvor du er i livet. Derfor er en række af de nyeste produkter skræddersyet til især kvinder med fart på livet.

Vi bortlodder to pakker med skønne kosttilskud fra Longo Vital: LongoVital Kvinde, LongoIngefær, LongoHvidløg, LongoSkøn og LongoSøvn,
hver pakke til en værdi af ca. 500 kr.

 

 

 

 

DELTAG
JAN_LL_mellisa

Vind renseprodukter fra danske Mellisa Hudpleje

Danske Mellisa Hudpleje har siden 1986 produceret naturlig, økologisk dansk hudpleje. Mellisa er bygget op omkring ekstrakter og olier fra rene og naturlige planter – ja, faktisk har Mellisa gjort sig til eksperter i de planter, de har i deres sortiment. 

Vi bortlodder tre sæt renseprodukter hver til en værdi af 337 kr.

 

 

 

DELTAG
JAN_LL_allershop

Skyd 2018 i gang på bedste vis

Et nyt år indbyder til en ny og frisk start – står dit 2018 på nye, sunde vaner, nyt til hjemmet eller ny energi i en travl hverdag? På allershop.dk kan du finde en masse skønne produkter, der kan hjælpe dig med at få skudt det nye år i gang på bedste vis. 

Medlemmer af Mit Letliv.dk har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_LL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Letliv.dk får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER