Fordele til dig

Som medlem af Mit Letliv.dk får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

OKT_LL_gibidyl

Giv dit hår nyt liv

Det er helt naturligt, at både kvinder og mænd får tyndere hår med alderen. Også ved ekstra belastninger af kroppen, f.eks. ved stress og efter en sygdomsperiode kan ens hår gå i en slags hvilefase og hårene afstødes. Men nu kan du både stimulere hårets vækstmuligheder indefra og udefra med plantebaseret shampoo og tabletter. Danske forskere har bekræftet, at Gibidyl Advanced Shampoo giver et kraftigere, tættere og mere glansfuldt hår.

Vi bortlodder 2 sæt hver til en værdi af 648 kr.

 

 

 

DELTAG
OKT_LL_saebevaerkstedet

Vind et skønt gavesæt fra Sæbeværkstedet

Nu kan det skønne gavesæt fra Sæbeværkstedet – med alt det, der skal til, for at man kan få et dejligt bad – blive dit. Sættet består af en lækker Vildrose kropsolie, af rene og naturlige olier med en skøn duft. Olien trækker hurtigt ind og gør huden smidig. Derudover Vildrose badesalt, som er god at bruge i et karbad eller et fodbad og endelig en håndlavet sæbe, fremstillet at økologiske olier. 

Vi bortlodder 4 sæt, hver til en værdi af 250 kr.

 

 

 

DELTAG
OKT_LL_cranberry

Styrk dit immunforsvar

Mange kvinder rammes af blærebetændelse hele året. Med Cran Berry fra New Nordic kan du hjælpe dit immunforsvar mod bakterier og infektioner i blæren. Slip for at drikke store mængder tranebærsaft, der ofte er tilsat sukker. Cran Berry er et effektivt og naturligt supplement, hvor du har mulighed for at få en forebyggende effekt mod blærebetændelse.

Vi bortlodder et halvt års forbrug til en samlet værdi af 936 kr.

 

 

 

DELTAG
OKT_LL_allershop

Over 1000 nedsatte produkter til dig

På allershop.dk kan du finde over 1000 produkter, som du får til en særlig fordelspris, fordi du er medlem af Mit Letliv.dk. Find produkter fra kendte brands som f.eks. Kay Bojesen, Adax, Kähler og mange flere.

Medlemmer af Mit Letliv.dk har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_LL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Letliv.dk får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER