Fordele til dig

Som medlem af Mit Letliv.dk får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUL_LL_vita

Vind Vita Liberatas-produkter

Alle Vita Liberata produkter er økologiske, duft-, parabene-, parfume- og alkoholfri, dermatologisk testede, non-toxic. De indeholder fugtkomplex, er ikke testet på dyr og farven aftager naturligt.

Perfekt til dig, der gerne vil have en hel naturlig farve, som du selv kan bygge op og vedligeholde.

Vi bortlodder 2 gevinster af 5 produkter, hver til en værdi af 982 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
JUL_LL_plastre

Vind plastre til store og små

Modsat hvad mange tror, så bliver helingsprocessen bedst understøttet, hvis man bruger plaster. Under plastret vil der danne sig et let fugtigt miljø, der samtidig er afskærmet fra skidt og snavs udefra. Det er i et sådant miljø, at sår heler bedst. Med Salvequicks produkter er det nemt og smertefrit at behandle alle familiens små skræmmer.

Vi bortlodder 4 blandede pakker, hver til en værdi af 395 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
JUL_LL_salatbestik

Vind stilsikkert salatsæt

At det silkematte, cool sorte bestik Dorotea Night fra Gense er prisbelønnet kan ikke undre nogen. Bestikket har en raffineret, lækker finish med den sorte PVD coating og er samtidig fantastisk funktionelt i brug. Dorotea Night består i forvejen af middagsbestik, frokostbestik og spise- dessert- og kaffeske, og nu bliver familien udvidet med et salatsæt. Et lækkert, slankt salatsæt, der sagtens kan stå alene, selv om man måske ikke har Dorotea Night spisebestik til 12 personer.

Vi bortlodder 2 sæt, hver til en værdi af 649 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
JUL_LL_allershop

Sommerprodukter på allershop.dk

Højsommer er tid til grill og udendørshygge i haven. I juli får du som medlem af Mit Letliv.dk rabat på produkter, der kan gøre din sommer lidt lækrere og skabe udendørshygge, så du kan nyde de lange sommeraftener.

Medlemmer af Mit Letliv.dk har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_LL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Letliv.dk får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER