Fordele til dig

Som medlem af Mit Letliv.dk får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUL_LL_naturdrogeriet

Natur-Drogeriet: Ydre skønhed begynder indefra

Kosttilskud kan gøre en synlig ydre forskel for dit velbefindende og ikke mindst hud, hår og negle. For med den rette indsats kan man inden for kort tid skabe synlige og brugbare resultater, der understøtter dit velbefindende, din sundhed og ikke mindst gør dig til en bedre udgave af dig selv. Du er, hvad du spiser!

Vi bortlodder en pakke til en værdi af 1.100 kr.

 

 

 

DELTAG
JUL_LL_sodaspirit

Forfriskende danskvand hver dag

Drømmer du også om at forvandle dit postevand til boblende danskvand på få sekunder? Med en danskvandmaskine i hjemmet bliver det lidt sjovere at få drukket nok vand, hvilket ofte kan være svært at huske i en travl hverdag.

Vi bortlodder én maskine. Til maskinen medfølger en kulsyrecylinder, to smagsvarianter samt en 1-liters DWS-flaske, der tåler en tur i opvaskemaskinen – så bliver det ikke nemmere! 

Samlet værdi 1.036 kr.

 

 

 

DELTAG
JUL_LL_infusedwater

Infused water - Vitaminfyldt, smagfuldt og slankende

I denne lille bog får du: 50 sunde, lette og smagfulde opskrifter på infused water med frisk frugt, grønt og krydderurter, tips og inspiration til udnyttelse af fyldet, når vandet er drukket, et indblik i hvilke sundhedsfremmende egenskaber infused water har og fakta om sundhedsfremmende egenskaber i udvalgt frugt, grønt og krydderurter

Vi bortlodder 5 bøger, hver til en værdi af 179,95 kr.

 

 

DELTAG
JUL_LL_allershop

Sommerfristelser til rabatpriser

På allershop.dk har vi masser af fine sommerprodukter. Skal du til sommerfester, har vi også den helt perfekte værtindegave – de lækre BÆRRIES fra Johan Bülow har et strejf af havtorn og saftige blåbær, som komplimenterer den cremede chokolade og lakridsen i midten.  Din pris: Kun 199 kr. Normalpris: 240 kr.  

Medlemmer af Mit Letliv.dk har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_LL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Letliv.dk får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER