FEB_LL_saebe
FEB_LL_saebe

Vind produkter fra Sæbeværkstedet

I denne måned kan du blive den heldige vinder af en kasse med plejeprodukter til hele kroppen. Håndcreme og bodylotion, håndbalsam til intensiv pleje af hænder og negle, fodbalsam, badesalt, ansigtscrub, ansigtsmaske og ansigtsolie, læbebalsam, hamphandske, kropsolie samt ren mandelolie, flydende sæbe samt en håndlavet vildrosesæbe.

Vi bortlodder én samlet pakke til en værdi af 1.250 kr.

Se mere på www.saebevaerkstedet.dk eller ring på tlf. 60 60 84 45.

I Sæbeværkstedet arbejder vi efter en række principper, som gælder uanset om det er produkter, vi selv fremstiller, eller noget, vi køber fra andre:Vi bruger først og fremmest ting fra naturen til fremstillingen af produkterne. Dufte kommer af urter og æteriske olier, som er olier udvundet af planter, blomster, frugter mv. Farve og struktur kommer også af naturlige ingredienser, f.eks. kaffe eller ler.Hovedingrediensen i sæberne er økologisk jomfruolivenolie. Der er ikke blandet unødvendige ingredienser i.

Sæbeværkstedet går ind for produkter, produceret af mennesker, som arbejder under ordentlige forhold. Vi tror på at man bedst støtter mennesker i andre lande ved at handle med dem på lige vilkår og på et frit marked.

Sæbeværkstedet bruger ikke parfumeolier, kunstige farvestoffer eller parabener.

Konkurrencen kører t.o.m. d. 28. februar 2018

FEB_LL_saebe

Deltag og vind

Hjælp Indtast dit for- og efternavn i feltet.
Hjælp Indtast dit postnummer. Dette skal du bruge til at logge ind på nogle fordele.
Hjælp Indtast din e-mail adresse i feltet.

Læs mere her

Mere info: (Skjul info)

Medieprodukter: Fx magasiner, blade, bøger, nyheder, redaktionelle internetsider, musik, film, TV, app’s mv.

Tele og teknik: Fx telefoni, internet og anden kommunikation, computere, telefoner, TV, HiFi, elektronik, hårde hvidevarer, biler og anden transport mv.

Dagligvarer: Alle produkter, der indgår i en sædvanlig husholdning, inkl. mad, drikke og andre fødevarer, køkkenredskaber, renholdelse, tekstiler og andet non-food samt øvrige produkter der kan købes i supermarkeder mv.

Skønheds- og livsstilsprodukter: Fx. design-, mode- og indretningsprodukter samt produkter relateret til bolig og have, personlig pleje, sport, motion, sundhed, tøj, sko, tasker, accessories, kosttilskud, håndlæsning, horoskoper, dating, erotik og rådgivningsprodukter, fx fra SlankeDoktor,

Fordelsprogrammer: Loyalitetsprogrammer, fx Aller Media A/S’ fordelsprogram ”Mit”, som indeholder tilbud fra Aller koncernen og vores Samarbejdspartnere.

Analyser, spil og events: Fx. tests, undersøgelser, spil, lotteri, gambling, konkurrencer og arrangementer som koncerter, underholdning, vinsmagning, restauranter, madlavning, løb, messer, shopping events, auktioner mv.

Rejser: Fx ferie- og pakkerejser, transport, ophold, forplejning, oplevelser forlystelser, wellness, rejseudstyr og -forsikringer mv.

E-post: Fx. e-mail, SMS, MMS, app, push beskeder og lign.

Aller koncernen: Pt. Aller Media A/S, Aller Holding A/S og Nyhavn Rejser A/S.

Samarbejdspartnere: Fx de annoncører, sponsorer og øvrige virksomheder, vi løbende samarbejder med.