FEB_LL_urtekram
FEB_LL_urtekram

Vind superfoods pakke fra Urtekram

En superfood defineres som en fødevare, som er god for helbred og velvære, og som er særligt rig på antioxidanter, mineraler, vitaminer og gavnlige fedtsyrer.

Superfoods bidrager ofte med smag eller farve til mange retter, og flere af dem tilbyder også en funktionalitet, for eksempel som fortykningsmiddel eller bindemiddel. Brug dem i smoothies, juice, shakes, grød, kom dem i pandekagedejen eller i den hjemmelavede is, kage eller bland dem i knækbrød, supper, drys dem på salater og alle de andre steder, hvor de kan bidrage med farve, smag, tekstur og ikke mindst et sundhedsboost.

Alle varerne er økologiske og af den høje kvalitet, som i øvrigt kendetegner Urtekrams produkter. Alle varerne har et ekstraordinært højt indhold af vitaminer, mineraler og/eller antioxidanter. Flere af dem har samtidigt et højt indhold af fibre samt gavnlige fedtsyrer. Det er rene produkter uden tilsætningsstoffer.

Vi udlodder to pakker, hver til en værdi af 614 kr., med følgende produkter: Acaibær, tranebær,  havtorn, lucuma, baobab, ingefær, spirulina, buggræs, matcha, bipollen, hvid chia, rålakridspulver og helt sort peber.

Konkurrencen kører t.o.m. d. 28. februar 2018

FEB_LL_urtekram

Deltag og vind

Hjælp Indtast dit for- og efternavn i feltet.
Hjælp Indtast dit postnummer. Dette skal du bruge til at logge ind på nogle fordele.
Hjælp Indtast din e-mail adresse i feltet.

Læs mere her

Mere info: (Skjul info)

Medieprodukter: Fx magasiner, blade, bøger, nyheder, redaktionelle internetsider, musik, film, TV, app’s mv.

Tele og teknik: Fx telefoni, internet og anden kommunikation, computere, telefoner, TV, HiFi, elektronik, hårde hvidevarer, biler og anden transport mv.

Dagligvarer: Alle produkter, der indgår i en sædvanlig husholdning, inkl. mad, drikke og andre fødevarer, køkkenredskaber, renholdelse, tekstiler og andet non-food samt øvrige produkter der kan købes i supermarkeder mv.

Skønheds- og livsstilsprodukter: Fx. design-, mode- og indretningsprodukter samt produkter relateret til bolig og have, personlig pleje, sport, motion, sundhed, tøj, sko, tasker, accessories, kosttilskud, håndlæsning, horoskoper, dating, erotik og rådgivningsprodukter, fx fra SlankeDoktor,

Fordelsprogrammer: Loyalitetsprogrammer, fx Aller Media A/S’ fordelsprogram ”Mit”, som indeholder tilbud fra Aller koncernen og vores Samarbejdspartnere.

Analyser, spil og events: Fx. tests, undersøgelser, spil, lotteri, gambling, konkurrencer og arrangementer som koncerter, underholdning, vinsmagning, restauranter, madlavning, løb, messer, shopping events, auktioner mv.

Rejser: Fx ferie- og pakkerejser, transport, ophold, forplejning, oplevelser forlystelser, wellness, rejseudstyr og -forsikringer mv.

E-post: Fx. e-mail, SMS, MMS, app, push beskeder og lign.

Aller koncernen: Pt. Aller Media A/S, Aller Holding A/S og Nyhavn Rejser A/S.

Samarbejdspartnere: Fx de annoncører, sponsorer og øvrige virksomheder, vi løbende samarbejder med.