Fordele til dig

Som medlem af Mit Letliv.dk får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

NOV_LL_powerrocket

Uundværlig blender til en sund livsstil

Vind en Power Rocket fra OBH Nordica med seks blade, der maksimerer blendning og trækker mest mulig næring ud af de sunde ingredienser. Der medfølger to to-go flasker i forskellig størrelse med drikkelåg, så du nemt og hurtigt kan blende din yndlingssmoothie og tage den med. Flasker og låg tåler maskinopvask.

Vi bortlodder én maskine, til en værdi af 1.299 kr.

 

 

 

DELTAG
NOV_LL_protein

Vind bogen "Protein"

I bogen ”Protein” finder du 80 opskrifter, der fokuserer på at øge indtagelsen af protein i den daglige kost. Opskrifterne gør det let at lave god, velsmagende og proteinholdig hverdagsmad. De indeholder ikke hvidt brød, kartofler, ris eller pasta og nærmest ingen sukker. Langt hen ad vejen er de kendte favoritter blot sammensat med andre råvarer, så du får mere protein, mindre kulhydrat og flere sunde fedtstoffer samt en masse kostfibre.

Vi bortlodder fem bøger hver til en vejl. udsalgspris på 250 kr.

 

 

 

DELTAG
NOV_LL_idun

God for både hud og miljø

Det svenske mineral makeup-brand, IDUN Minerals, har netop udvidet sin portefølje til også at inkludere en komplet vegansk hudplejeserie, der er udviklet til få huden i balance og kan benyttes af alle hudtyper – selv de mest sensitive. Produkterne indeholder ingredienser fra æbler, vitaminer og mineraler for at beskytte og forberede huden før påføring af makeup.

Vi bortlodder et samlet sæt bestående af renselotion, ansigtsserum,
dagcreme og natcreme  til en værdi af 1.026 kr.

 

 

 

 

DELTAG
NOV_LL_allershop

Den hyggelige juletid nærmer sig

Køb julekalendere, pynt og gaver til fordelspriser på allershop.dk.

Husk, gaver købt på allershop.dk kan returneres helt frem til d. 31. januar 2019.

Medlemmer af Mit Letliv.dk har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_LL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Letliv.dk får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER