Fordele til dig

Som medlem af Mit Letliv.dk får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

FEB_LL_saebe

Vind produkter fra Sæbeværkstedet

I denne måned kan du blive den heldige vinder af en kasse med plejeprodukter til hele kroppen. Håndcreme og bodylotion, håndbalsam til intensiv pleje af hænder og negle, fodbalsam, badesalt, ansigtscrub, ansigtsmaske og ansigtsolie, læbebalsam, hamphandske, kropsolie samt ren mandelolie, flydende sæbe samt en håndlavet vildrosesæbe.

Vi bortlodder én samlet pakke til en værdi af 1.250 kr.

 

 

 

 

DELTAG
FEB_LL_urtekram

Vind superfoods pakke fra Urtekram

En superfood defineres som en fødevare, som er god for helbred og velvære, og som er særligt rig på antioxidanter, mineraler, vitaminer og gavnlige fedtsyrer.

Vi udlodder to pakker, hver til en værdi af 614 kr., med følgende produkter: Acaibær, tranebær,  havtorn, lucuma, baobab, ingefær, spirulina, buggræs, matcha, bipollen, hvid chia, rålakridspulver og helt sort peber.

 

 

 

 

DELTAG
FEB_LL_franskedufte

Vind franske, naturlige dufte

100 BON er et fransk parfumehus, der skaber 100 % naturlige dufte. Med engagement i miljø og økologisk bæredygtighed er 100 BON skabt af naturlige ingredienser ud fra en grøn filosofi af dedikerede parfumemestre i Grasse. Ingen petrokemikalier, kunstige farver eller syntetiske ingredienser.

Vi bortlodder et sæt 100 BON til en værdi af 1.080 kr.

 

 

 

 

DELTAG
FEB_LL_allershop

Fokus på kærligheden

I februar måned er allershop.dk fyldt med kærlighed at varme sig på, inden foråret for alvor står for skud. Find fine produkter til både ham og hende.

Medlemmer af Mit Letliv.dk har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_LL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Letliv.dk får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER