Fordele til dig

Som medlem af Mit Letliv.dk får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUN_LL_cosborg

Tag hånd om dine fødder

Vind en dejlig præmie med lækkerier til fødder og ben. Fodpleje der virker, hver dag, året rundt –sunde og friske fødder. Cosborg fodplejeserie bygger på mere end 30 års viden og erfaring med brugen af aktive plantestoffer, vitaminer, mineraler og kosmetiske ingredienser.

Du kan vinde en samlet pakke bestående af Cosborg fodbadeolie, Cosborg fodcreme, Cosborg hælcreme, Cosborg Pretty Legs og Cosborg ligtorneolie.

Vi bortlodder én gevinst til en samlet værdi af 1.553 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
JUN_LL_lactiplus

Hjælp din mave – vind Lactiplus

Lactiplus er et kosttilskud med mælkesyrebakterier, der desuden er tilsat calcium, selen og C-vitamin, der er til gavn for både mave og immunforsvar. Calcium bidrager til fordøjelsesenzymernes normale funktion samtidig med, at C-vitamin og selen understøtter immunforsvarets normale funktion.

Vi bortlodder et års forbrug til en samlet værdi af 1.795 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
JUN_LL_ghd

Vind ghd-styler

ghds limited sommerkollektion er inspireret af solens fortryllende lys og glød ved solopgang og solnedgang, og derfor lanceres den klassiske ghd gold styler nu i et skinnende gyldent design. Du kan blive den heldige vinder af dette vidunder, der med et elegant og slankt design, skinnende rubinrøde og ravgule plader og avanceret varmeteknologi gør styling til en leg i alle hårtyper og længder.

Vi bortlodder en styler til en værdi af 1.599 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
JUN_LL_allershop

Sommerfordel – få adgang til 50 ekstra nedsatte produkter på allershop.dk!

Som medlem af Mit letliv.dk får du i denne måned eksklusivt rabat på dobbelt så mange produkter på allershop.dk - og så er de endda ekstra nedsat!

Medlemmer af Mit Letliv.dk har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_LL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Letliv.dk får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER