Fordele til dig

Som medlem af Mit Letliv.dk får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

OKT_LL_XELLENCE

Vind lækre produkter fra XELLENCE

VISIBLE CHANGE produktserien virker lindrende, helende, hjælper med at genoprette hudens balance, samtidig med at virke intenst plejende, fugtgivende og nærende.

Du kan vinde en samlet pakke bestående af: XELLENCE Harmony Organic Apricot Kernel Oil, XELLENCE Harmony Organic Argan oil Try n’ Refill, XELLENCE Visible Change Volcanic Foot Stone samt Exfoliating Heel Cream

Vi bortlodder 3 sæt, hver til en værdi af 666 kr.

 

 

 

 

DELTAG
OKT_LL_vaegt

Vind blå vintage vægt

Når moderne funktioner møder iøjnefaldende vintage design. Soehnle Vintage Style køkkenvægt med LCD display og klassisk analog måleskive, touch kontrol, tare-funktion, bliver en uundværlig del af dit køkken. Vægten er nem at betjene og aflæse. Du kan nemt rengøre den aftagelige vejeplade af sikkerhedsglas i opvaskemaskinen. Batterier medfølger.

Vi bortlodder 3 sæt, hver til en værdi af 499,95 kr.

 

 

 

 

DELTAG
OKT_LL_powerrocket

Vind blender fra OBH Nordica

Power Rocket gør det nemt at leve sundt! Den kraftfulde blender har seks knive til maksimal blanding og udtræk af næringsstoffer fra frugt og grønt. Det gør den ideel til smoothies, knusning af is, babymos, supper, nøddesmør og meget andet. Blenderen har tre funktioner til start/stop, pulsfunktion og auto blend, 1 x 700 ml og 1 x 500 ml flasker i BPA-fri tritan, to låg med drikketud og et helt tæt låg medfølger. Både flasker og låg tåler maskinopvask.

Vi udlodder 1 stk. til en værdi af 999 kr.

 

 

 

 

DELTAG
OKT_LL_allershop

Efterårshygge og selvforkælelse

Find inspiration til hvordan du kan forkæle dog selv og dine nærmeste i oktober måned, så I kan gå efteråret i møde på den hyggeligste måde. 

Medlemmer af Mit Letliv.dk har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_LL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Letliv.dk får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER