Fordele til dig

Som medlem af Mit Letliv.dk får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

DEC_LL_juicer

Vind Infiny slowjuicer

Vind OBH Nordicas Infiny slowjuicer, med en presseteknologi, der skånsomt presser frugt og grønt mod juicefiltret og giver en glat og jævn juice proppet med vitaminer og smag. Næringsstofferne udvindes maksimalt og den kraftfulde lavhastighedsmotor er imponerende effektiv og udsender kun meget lidt støj. To kander og en rengøringsbørste til filtret medfølger, og alle aftagelige dele tåler opvaskemaskine.

Vi udlodder en stk. til en værdi a 1.999 kr.

 

 

 

 

DELTAG
DEC_LL_holm

Vind HOLM grillplader

Grillpladen er velegnet til alt stegning af kød, grøntsager, fisk og fjerkræ. Rillerne i pladen hæver kødet op over bunden og skaber derved den indirekte varme, som man kender det fra grillen. Ligeledes tillader rillerne at fedt og saft løber fra, og modvirker dermed at kødet koger i fedt/saft. Sidst men ikke mindst giver rillerne kødet det karakteristiske flotte grill look. Støbejern fastholder og fordeler varmen jævnt og effektivt. Grillpladen måler 39x25cm, sort m/ håndtag.

Vi bortlodder to stk., hver til en værdi a 699,95 kr.

 

 

 

 

DELTAG
DEC_LL_nveyeco

Vind Envy Eco produkter

Siden 2005 har NVEY ECO været frontfigur inden for økologisk makeup. De har udviklet og forfinet metoder og teknikker, som har løftet "grøn" kosmetik til et nyt perfektionsniveau. NVEY ECO er produceret i Australien og er udelukkende lavet med naturligt økologiske ingredienser. Du kan vinde en samlet pakke bestående af creme deluxe flawless foundation, powder blush, volumising brun mascara, hydrate lip lustre samt en BB+creme light.

Vi udlodder én samlet pakke til en værdi a 1.235 kr.

 

 

 

 

DELTAG
DEC_LL_allershop

Bliv klar til julen og nytåret!

Julen er hjerternes fest... find de skønneste ting til julen og til nytårsfesten på allershop.dk - til fordelspriser.

Julegaver fra allershop.dk kan byttes helt indtil d. 31. januar 2018. 

Medlemmer af Mit Letliv.dk har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_LL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Letliv.dk får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER