Fordele til dig

Som medlem af Mit Letliv.dk får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

APR_LL_twisterfusion

Vind en Twister Fusion

Med Twister Fusion fra OBH Nordica bliver det ekstra nemt at leve sundt. Det er enkelt. Fyld to-go flasken eller glasset med dine yndlingsingredienser, sæt knivdelen på og miks. Vupti! Så har du lige en lækker drik - klar til servering. Blenderen kan endda knuse is. Et sikkert hit til sommer.

Både flaske, glaskande og knivdele tåler maskinopvask.

Vi bortlodder 3 stk., hver til en værdi af 499,95 kr.

 

 

 

 

DELTAG
APR_LL_karenvolf

Vind Karen Volf kiks og kager

Med over 125 års klassisk og gedigen bageerfaring er Karen Volfs Kiks og kager blevet et velkendt syn på både kaffebordet såvel som i madpakken. Karen Volf har nemlig et bredt sortiment af kiks og kager, der strækker sig fra søde, klassiske mormor-småkager til grove og næringsrige All in One-kiks, som er perfekte at have med på farten

Vi bortlodder 4 pakker, hver til en værdi af 300 kr.

 

 

 

DELTAG
APR_LL_morgenmad

Spis dagen godt i gang

Bogen Morgenmad indeholder 69 nemme, lækre opskrifter, der guider dig til både lyn-morgenmaden på farten, veggie-morgenmaden, morgenmad til mange, hangover-morgenmad, morgencocktails og alle andre tænkelige morgensituationer, hvor de fleste opskrifter kan bikses sammen på mellem 2-15 minutter.

Vi bortlodder 5 bøger, hver til en værdi af 199,95 kr.

 

 

DELTAG
APR_LL_allershop

Skønne produkter til dig

Foråret er så småt begyndt, og rundt omkring spirer nye skud, træerne springer ud, og solens stråler luner. På allershop.dk kan du i denne måned få skønne produkter, så du kan gå foråret i møde på bedste vis.  

Medlemmer af Mit Letliv.dk har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_LL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Letliv.dk får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER