Fordele til dig

Som medlem af Mit Letliv.dk får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

AUG_LL_cosborg

Tag hånd om dine fødder

Vind en dejlig præmie med lækkerier til fødder og ben. Fodpleje der virker, hver dag, året rundt –sunde og friske fødder. Cosborg fodplejeserie bygger på mere end 30 års viden og erfaring med brugen af aktive plantestoffer, vitaminer, mineraler og kosmetiske ingredienser. Effektive behandlingsformer, som giver synlige og mærkbare resultater – på kort tid.

Vi bortlodder én gevinst til en samlet værdi af 1.553 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
AUG_LL_idun

Vind lækre IDUN-produkter

IDUN Minerals er et svensk mærke, der laver makeup af 100% højtrensede mineraler, og er derfor fri for nikkel, krom og mikroorganismer. De højtpigmenterede produkter er både plejende og beskyttende samtidigt med at de er allergitestede, kontrolleret og godkendt af Apoteket AB – Sveriges største kæde af apoteker. Fra IDUN Minerals kan du vinde smukke sommerfarver i form af neglelakker, lip gloss, foundation, blush og vandfast mascara.

Vi bortlodder et sæt til en samlet værdi af 1.240 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
AUG_LL_urtekram

Vind Urtekram-bogen

Urtekram vil gerne vise, at grøn og økologisk hverdagsmad er mulig for de fleste. Bogen er spækket med gode, nemme hverdagsretter, madpakkehits og hjemmebag, der passer ind i de fleste køkkener,
samt et par få, men velvalgte weekendprojekter, når der er tid til at kræse ekstra for måltidet. Opskrifterne er tydeligt markeret, så også dem, der følger en bestemt diæt, så som mælkefri, laktosefri, vegetarisk, vegansk eller glutenfri, kan spise med.

Vi bortlodder 3 bøger, hver til en værdi af 299 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
APR_LL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Letliv.dk får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER