Fordele til dig

Som medlem af Mit Letliv.dk får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAJ_LL_nutrilett

Vind Nutrilett – Snack Smart

Kender du det, at være på farten, jobbet eller et helt tredje sted og når sulten melder sig bliver fristelsen for stor og i virkeligheden burde du vælge noget andet? Som Nordens største slankebrand har man hos Nutrilett altid vidst, at smagen er afgørende for at kunne overholde en kur og vedligeholde et vægttab. Derfor er der hos Nutriletts altid fokus på at skabe den bedst mulige smags- og spiseoplevelse, der tilfredsstiller lysten til sødt, salt og bittert, og samtidigt giver plads til både bløde og sprøde teksturer.
Vi bortlodder 4 pakker med blandet smag, hver til en værdi af 468 kr.

 

 

 

 

 

 

DELTAG
MAJ_LL_futura

Styrk din krop - vind FUTURA-produkter

Den nye FUTURA Kalk Premium er et unikt sammensat kosttilskud, der er godt for knogler, tænder og muskler. Den unikke kombination af calcium, magnesium, K-vitamin og D-vitamin gør FUTURA til det naturlige valg for dem, der gerne vil have sunde knogler. Calcium og magnesium bidrager til vedligeholdelse af normale knogler og tænder samt normal muskelfunktion.

Vi bortlodder 5 pakker i alt, hver til en værdi af 323 kr.

 

 

 

 

 

 

DELTAG
MAJ_LL_grillbestik

Vind grillbestik

Old Farmer XL grillknivene findes i to forskellige varianter, Classic og Mikarta. Classic er Genses velkendte ædeltræsstamina version, mens Mikarta er i tekstilfibrer og melaminharpiks. For begge knives vedkommende gælder det, at de kan kombineres med dine eksisterende gafler. Grillknivene er velegnet til den dedikerede madentusiast, men også til personen der sætter pris på ordentlig værktøj til bordet.

Vi bortlodder et sæt Old Farmer Mikarta XL 4-pak værdi 1.099 kr.

 

 

 

 

 

 

DELTAG
MAJ_LL_allershop

Forårsfølelse med et twist af pastel

På allershop.dk kan du lige nu finde en masse skønne produkter i sarte pasteller, som kan få dine bolig til at emme af forår. Du finder også produkter, som kan pifte din have eller altan op.

Medlemmer af Mit Letliv.dk har modtaget en mail med et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her, så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_LL_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Letliv.dk får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER