Fordele til dig

Som medlem af Mit Mad & Bolig får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

SEP_MB_tapasvin

Vind vine fra Ribera del Duero

Mad & Bolig udlodder i samarbejde med Ribera del Duero fem forskellige flasker lækker vin, der passer perfekt til efterårets hyggelige aftener med tapas. Med i præmien får du også blandede nødder og oliven. 

Las Tinajas Bodegas Convento de Las Clara, Ceres Bodegas Asenjo & Manso, Viña Sastre Roble Viña Sastre, Convento de Las Claras Bodegas Convento de Las Claras, Silvanus Edicion Limitada Bodegas Asenjo & Manso.

Værdi 1.200 kr.

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
SEP_MB_opskrifter

Ideer til gourmet-madpakken

Glem alt om grå og flade leverpostejsmadder i madpakken! Mangler du inspiration til de lækre af slagsen, så se med her og få seks indbydende gourmet opskrifter på madpakker, som både ser fantastiske ud og smager af meget mere.

LÆS MERE
SEP_MB_allershop

Smukke produkter til fordelspriser

Som medlem af Mit Mad & Bolig har du adgang til alle de nedsatte produkter på allershop.dk. Du kan bl.a. få den smukke kop fra Lyngby by Hifling med stormhat-motiv. 

Medlemmer af Mit Mad & Bolig har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_MB_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Mad & Bolig får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.