Fordele til dig

Som medlem af Mit Mad & Bolig får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JAN_MB_auping

Vind sengetøj fra Auping

Mad & Bolig udlodder i samarbejde med Auping to sæt Timber-sengetøj af 100 % bomuld, der er fremstillet med en en speciel væveteknik. Bomuld er et naturligt ventilerende stof, der absorberer fugt og derfor bidrager til en bedre nattesøvn. 

Dynebetræk, 140 x 200 cm. 
Pudebetræk, 60 x 63 cm. 
Vind to sæt fra Auping - værdi 1.990 kr. 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
JAN_MB_opskrifter

Vintersuppe til kolde januardage

Det er koldt ude, og vi trænger til at varme os på en god, fyldig suppe. Vi har fundet fire lækre supper, der er fyldt med lækre og nærende råvarer, og som passer godt til en kold vinterdag.

LÆS MERE
JAN_MB_panela

Vind lækre præmier

Vind præmier hver måned, få særpris på billetter til udvalgte Aller-events og få eksklusive rabatter på produkter med Mad & Bolig og Aller Media. Bliv medlem af vores Aller Panel og del løbende din mening med os gennem spændende undersøgelser.
Nye medlemmer deltager i lodtrækningen om:
- 5 stk. halvårsabonnement på et valgfrit Aller Media magasin
- 5 stk. kvartalsabonnement på et valgfrit Aller Media ugeblad
Vinderne får direkte besked d. 11. februar 2019.

BLIV MEDLEM
JAN_MB_allershop

Tid til ro og selvforkælelse

Efter december måneds travlhed, bør januar være fyldt med ro og selvforkælelse. På allershop.dk kan du finde masser af produkter, der kan hjælpe dig med at komme helt ned i gear.

Medlemmer af Mit Mad & Bolig har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
JAN_MB_fastlove

Fastlove - en hyldest til George Michael - spar 10%

Forbered dig på en uforglemmelig aften, når vi hylder en af tidens største pop-musikere. Oplev alle klassikerne fra Wham! og George Michaels fantastiske solohits med sange som Careless Whisper, Freedom, Faith, Father Figure, One More Try, Outside og mange flere.

Spar 10%

LÆS MERE
APR_MB_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Mad & Bolig får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.