Fordele til dig

Som medlem af Mit Mad & Bolig får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAR_MB_sika

Vind Georgia Garden-havesæt fra Sika-Design

Sika-Design har siden 1950 produceret håndlavede møbler med fokus på komfort, kvalitet og bæredygtighed. Georgia Garden-serien er lavet af robuste og vedligeholdelsesfrie artfibre, der er flettet på en kraftig aluminiumsramme, så møblerne kan stå udendørs år efter år uden at miste deres oprindelige udseende.

Mad & Bolig udlodder i samarbejde med Sika-Design et havesæt,
som gør dig klar til sommeren og udelivet. Værdi i alt: 8.165 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
FEB_MB_holmegaard

Vind palet-serie fra Holmegaard

Mad & Bolig udlodder i samarbejde med Holmegaard et sæt Palet-efterårsnyheder til to vindere. Glasdesigner Michael Bang skabte i 1969 serien Palet til Holmegaard. Palet blev et ikon, der bragte pangfarverne ind i dansk glaskunst.

Du kan vinde et komplet sæt med 1 salt- og 1 peberkværn og 2 opbevaringskrukker, 0,7 og 2 liter, i hhv. mørkegrå og lysegrå til en samlet værdi af 1.700 kr. 

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
FEB_MB_vintersupper

Opskrifter på lækre vintersupper

Cremede og lækre supper smager og varmer dejligt i de kolde måneder. Og så er de et lækkert og hurtigt alternativ på en travl hverdag.

Cremet tomatsuppe, kartoffelsuppe med chili og ingefær, grønssagsuppe med bønner og bacon, svampesuppe med kapers og brøndkarse, græskarsuppe med kylling og broccolisuppe med æbler og ristet bacon.

 

LÆS MERE
FEB_MB_allershop

Fokus på brands

Som medlem af Mit Mad & Bolig kan du shoppe med rabat på allershop.dk – i denne måned har vi sat fokus på nogle af vores mange fede brands: Ferm Living, Holmegaard, Skagerak, RIG-TIG, Normann Copenhagen og Lyngby by Hifling.

Medlemmer af Mit Mad & Bolig har modtaget en mail med et
link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
JAN_MB_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Mad & Bolig får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JUL_plingbolig

Ubegrænset adgang til magasiner med pling.dk

Pling giver dig ubegrænset adgang til et kæmpe udvalg af Danmarks førende magasiner. Du kan for kun 99 kr. pr. mdr. frit vælge mellem stribevis af alle Aller Medias bedste blade. Vi har samlet de mest populære magasiner i én og samme app. Du får inspiration fra modens verden. Magasiner om indretning og skønne hjem – det bedste indhold om mad og drikke, plus alt den nyeste sladder!

 

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.