Fordele til dig

Som medlem af Mit Mad & Bolig får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

OKT_MB_royalcopenhagen

Vind Musselmalet fra Royal Copenhagen

Mad & Bolig udlodder i samarbejde med Royal Copenhagen elegant service fra Musselmalet Riflet og Blå Mega Riflet til en værdi af 11.000 kr. 

Du vinder: 6 stk. Musselmalet Riflet, tallerken, 22 cm, 6 stk. Musselmalet Riflet, tallerken, 27 cm, 1 stk. Musselmalet Riflet, medium størrelse serveringsfad,
30 cm, 1 stk. Blå Mega Riflet, skål med låg, 100 cl, 1 stk. Blå Mega Riflet,
skål med låg, 145 cl, 1 stk. Blå Mega Riflet, lille skål med låg, 20 cl

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
OKT_MB_broed

Uhhm … hjemmebagt brød

På en kold efterårsdag er der ikke noget bedre end duften og især smagen af hjemmebagt brød. Det er indbegrebet hygge, og man kan bare næsten ikke vente med at sætte tænderne i et lunt og sprødt stykke brød.

LÆS MERE
OKT_MB_allershop

Efterårshygge og selvforkælelse

Find inspiration til hvordan du kan forkæle dog selv og dine nærmeste i oktober måned, så I kan gå efteråret i møde på den hyggeligste måde. 

Medlemmer af Mit Mad & Bolig har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
OKT_MB_bridge

PREMIERE: Bridge Over Troubled Water - Spar 30%

Bridge Over Troubled Water er en rørende, intim og gennemmusikalsk forestilling, der kommer helt ind bag Paul Simon og Art Garfunkel, deres kunstneriske forskelligheder, deres skænderier, deres lyse og mørke perioder.
Spar 30% (100 kr.)
Normalpris: 325 kr.*
Fordelspris: 225 kr.*
*Gælder for række 10-16 foran scenen

 

 

LÆS MERE
OKT_MB_wintergarden

Wintergarten - Spar 20%

”Relax!” Forener akrobatik i særklasse med soundtrack fra 80’erne med et fantastisk live band og storslåede sangere. Fantasi og virkelighed krydser hinanden, når akrobater og utrolige sangere slå sig løs med talent og vovemod.

Spar 20% (på A-billetter)
Normalpris: 350 kr.*
Fordelspris: 280 kr.*
*Priserne er eksklusiv billetgebyr 

 

LÆS MERE
APR_MB_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Mad & Bolig får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JUL_plingbolig

Ubegrænset adgang til magasiner med pling.dk

Pling giver dig ubegrænset adgang til et kæmpe udvalg af Danmarks førende magasiner. Du kan for kun 99 kr. pr. mdr. frit vælge mellem stribevis af alle Aller Medias bedste blade. Vi har samlet de mest populære magasiner i én og samme app. Du får inspiration fra modens verden. Magasiner om indretning og skønne hjem – det bedste indhold om mad og drikke, plus alt den nyeste sladder!

 

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.