Fordele til dig

Som medlem af Mit Mad & Bolig får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

DEC_MB_alsace

Vind Alsace-vine

Mad & Bolig udlodder i samarbejde med vinregionen Alsace to flasker Crémant d’Alsace og tre flasker hvidvin. Pep de grå januardage op, og nyd vinene uden fast føde, som velkomst, til fisk eller til lyst kød. Med i præmien får du en flaskekøler og en crémantprop.

Værdi 1.000 kr.

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
DEC_MB_opskrifter

Julens bedste konfekt

Kom godt i gang med julekonfekten. En god undskyldning for at teste de lækre opskrifter af, er at bruge konfekten til at forsøde dine gæster, kolleger eller familien i hele december måned.

LÆS MERE
DEC_MB_allershop

Værtsgaver og nytårsting på allershop.dk 

I december er der masser af hyggelige arrangementer, og på allershop.dk kan du både finde fine værtsgaver og ting til nytårsfesten. Husk, gaver købt på allershop.dk kan returneres helt frem til d. 31. januar 2019.

Medlemmer af Mit Mad & Bolig har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
DEC_MB_enniomorricone

The Best Of Ennio Morricone - spar 10%

Oplev musikken og se scener fra filmene, når 100 musikere og sangere fra Milano Festival Opera bringer den verdenskendte komponist Ennio Morricone filmmusik til live. Oplev bl.a. "The Hatefull 8" og "The Good, The Bad and The Ugly". 

De originale scener fra filmene vises på et stort lærred og skaber den spændende atmosfære af dynamik og giver nærmest en hårrejsende effekt, der udspiller sig mellem filmlærred og det levende orkester.

LÆS MERE
DEC_MB_laboheme

La Boheme - spar 20%

La Bohéme er et af Giacomo Puccinis mest betydningsfulde værker og er blandt de største italienske operaværker nogensinde. Handlingen udfolder sig omkring kunstnerkvartetten Rodolfo, Colline, Schaunard og Marcello, der sammen kæmper sig gennem livets kvaler – men snart oplever Rodolfo kærligheden.

Operaen opsættes og fremføres af Tjekkiets anerkendte Statsopera Prag og med tjekkisk orkester i orkestergraven.

Synges på italienske med danske overtekster.

LÆS MERE
APR_MB_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Mad & Bolig får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.