Fordele til dig

Som medlem af Mit SPIS BEDRE får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine nyeste månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUN_SB_cocktail

Tid til cocktails!

Perfection er Holmegaards prisvindende glasserie. Det multifunktionelle glas er designet af vinentusiasten Tom Nybroe, og den voluminøse overflade gør glasset perfekt til både cocktails, desserter, is eller måske en rejecocktail.

SPIS BEDRE udlodder i samarbejde med Holmegaard 12 Perfection cocktailglas, som passer perfekt til sommerens lækreste cocktails.

Værdi 1.560 kr.

DELTAG
JUN_SB_sommerdesserter

Fristende sommerdesserter

Vi skriver sommer i kalenderen, og trangen til kolde og sommerlige desserter har for længst meldt sig. Hvad er mere lækkert end sommerdesserter med smagen af frisklavet is, frisk frugt og bær. Eller til den ekstra søde tand en mere uartig udgave med nougat og salt karamel.

LÆS MERE
JUN_SB_allershop

Bliv Mit-medlem og få adgang til HELE allershop.dk

Indtil nu har Mit-medlemmerne haft adgang til et udvalg af produkterne på allershop.dk, men da vi ønsker at belønne medlemmerne endnu mere, er vi glade for at kunne byde dem velkommen til HELE shoppen som en del af de faste fordele.

Som medlem af Mit SPIS BEDRE har du modtaget en mail
med adgangen til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du
blive der her – så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
JUN_SB_engage

Engage Festival 2018 - spar 25%

Tag til fest på Refshaleøen med Johnny Madsen, SKO/TORP, Aura, Poul Krebs, Infernal og mange flere.

Med en billet til Engage Festival er du sikret en fest med god stemning, og på samme tid støtter du et godt formål - alle pengene fra festivalen går nemlig ubeskåret til Veteranfonden, der også er bag festivalen.

Spar 25%

LÆS MERE
JAN_SB_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SPIS BEDRE får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER