Fordele til dig

Som medlem af Mit SPIS BEDRE får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine nyeste månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAR_SB_sika

Vind Georgia Garden-havesæt fra Sika-Design

Sika-Design har siden 1950 produceret håndlavede møbler med fokus på komfort, kvalitet og bæredygtighed. Georgia Garden-serien er lavet af robuste og vedligeholdelsesfrie artfibre, der er flettet på en kraftig aluminiumsramme, så møblerne kan stå udendørs år efter år uden at miste deres oprindelige udseende.

SPIS BEDRE udlodder i samarbejde med Sika-Design et havesæt,
som gør dig klar til sommeren og udelivet. Værdi i alt: 8.165 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
FEB_SB_holmegaard

Vind palet-serie fra Holmegaard

SPIS BEDRE udlodder i samarbejde med Holmegaard et sæt Palet-efterårsnyheder til to vindere. Glasdesigner Michael Bang skabte i 1969 serien Palet til Holmegaard. Palet blev et ikon, der bragte pangfarverne ind i dansk glaskunst.

Du kan vinde et komplet sæt med 1 salt- og 1 peberkværn og 2 opbevaringskrukker, 0,7 og 2 liter, i hhv. mørkegrå og lysegrå til en samlet værdi af 1.700 kr. 

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
FEB_SB_vintersupper

Opskrifter på lækre vintersupper

Cremede og lækre supper smager og varmer dejligt i de kolde måneder. Og så er de et lækkert og hurtigt alternativ på en travl hverdag.

Cremet tomatsuppe, kartoffelsuppe med chili og ingefær, grønssagsuppe med bønner og bacon, svampesuppe med kapers og brøndkarse, græskarsuppe med kylling og broccolisuppe med æbler og ristet bacon.

 

LÆS MERE
FEB_SB_allershop

Fokus på brands

Som medlem af Mit SPIS BEDRE kan du shoppe med rabat på allershop.dk – i denne måned har vi sat fokus på nogle af vores mange fede brands: Ferm Living, Holmegaard, Skagerak, RIG-TIG, Normann Copenhagen og Lyngby by Hifling.

Medlemmer af Mit SPIS BEDRE har modtaget en mail med et
link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
JAN_SB_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SPIS BEDRE får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JUL_plingmad

Ubegrænset adgang til magasiner med pling.dk

Pling giver dig ubegrænset adgang til et kæmpe udvalg af Danmarks førende magasiner. Du kan for kun 99 kr. pr. mdr. frit vælge mellem stribevis af alle Aller Medias bedste blade. Vi har samlet de mest populære magasiner i én og samme app. Du får inspiration fra modens verden. Magasiner om indretning og skønne hjem – det bedste indhold om mad og drikke, plus alt den nyeste sladder!

LÆS MERE