Fordele til dig

Som medlem af Mit SPIS BEDRE får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine nyeste månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

APR_SB_juna

Vind Grid-sengetøj fra Juna

Forkæl dit sovehjerte med Junas nye sengetøjsserie i fine forårsfarver.

SPIS BEDRE udlodder i samarbejde med Juna to sæt Grid-sengetøj til en værdi af 1.300 kr. Vi trækker to vindere.

Grid-sengesæt er certificeret efter OekoTex Standard 100, der er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler og er lanceret i 100 % garnfarvet
bomuld.

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
APR_SB_foraarssalat

5 friske forårssalater

Kalenderen siger endelig forår. Det betyder at vinterens lidt grovere salater med kål og rodfrugter, bliver skiftet ud med friske og sprøde salater med masser af smag og grønt. Her får du fem forårssalater, som kun kan give dig masser af forårsfornemmelser.

LÆS MERE
APR_SB_allershop

Skønne produkter til dig

Foråret er så småt begyndt, og rundt omkring spirer nye skud, træerne springer ud, og solens stråler luner. På allershop.dk kan du i denne måned få skønne produkter, så du kan gå foråret i møde på bedste vis.  

Medlemmer af Mit SPIS BEDRE har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_SB_midtomnatten

MIDT OM NATTEN - spar 10%

Nu kommer MIDT OM NATTEN, der er én af de største danske biografsucceser nogensinde og alletiders bedst sælgende danske album, i en spritny musicalversion. Du kan se frem til kærlige gensyn med Benny, Arnold, Spacy og Susan Himmelblå samt en stjernerække af Kim Larsens og Gasolins største hits.

Spar 10%
Hermans, Aarhus den 15. - 27. maj 2018
Odeon, Odense den 5. - 9. juni 2018

LÆS MERE
APR_SB_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SPIS BEDRE får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER