Fordele til dig

Som medlem af Mit SPIS BEDRE får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine nyeste månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JAN_SB_blomsterbergs

Vind bagegrej fra Blomsterbergs

SPIS BEDRE udlodder i samarbejde med Blomsterbergs en pakke med lækkert bagegrej.

DU VINDER: 1 kobberpande 14 cm, 1 kobberpande 20 cm, 1 kobbergryde mini, 1 gasbrænder med fire dråbeskåle, 1 juliennejern, 1 paletkniv, 1 piskeris, 1 målekande + den nye opskriftbog Blomsterbergs bedste

Samlet værdi: 2.040 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
JAN_SB_madjanuar

Nem og lækker mad i januar

Nem og sund mad behøver bestemt ikke være kedelig. På en travl hverdag kan du sagtens lave en hurtig salat, tærte eller en ret, der består af ganske få ingredienser, som indeholder masser af smag og ikke vægter tungt i kalorieregnskabet.

 

LÆS MERE
JAN_SB_allershop

Kickstart dig selv i det nye år med allershop.dk

Som medlem af Mit SPIS BEDRE kan du på allershop.dk shoppe med rabat – og med et par klik blive helt klar til at kickstarte dig selv i det nye år. 

Medlemmer af Mit SPIS BEDRE har modtaget en mail med et
link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
JAN_SB_undermyskin

'Under My Skin' - Historien om Frank Sinatra - Spar 20%

For de fleste af os er det den store frygt. At blive overhalet indenom. Ikke længere at være opdateret. At være umoderne og forældet. At være udenfor. At være alene. I en helt ny forestilling af Flemming Enevold er det netop omdrejningspunktet.

Spar 20%
Normalpris: 270 kr. (C) - 355 kr. (B) - 395 kr. (A) - 445 kr. (O)*
Fordelspris: 216 kr. (C) - 284 kr. (B) - 316 kr. (A) - 356 kr. (O)*

LÆS MERE
JAN_SB_kaerlighedenogtroen

Kærligheden og troen – DR Vokalensemblets 10 års Jubilæum

DR VokalEnsemblet markerer sit 10 års jubilæum i Glyptotekets smukke festsal med en samling romantiske og moderne korværker, der kredser om kærligheden og troen.

Spar 20%
Normalpris: 155 kr.*
Fordelspris: 124 kr.*

LÆS MERE
JAN_SB_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SPIS BEDRE får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JUL_plingmad

Ubegrænset adgang til magasiner med pling.dk

Pling giver dig ubegrænset adgang til et kæmpe udvalg af Danmarks førende magasiner. Du kan for kun 99 kr. pr. mdr. frit vælge mellem stribevis af alle Aller Medias bedste blade. Vi har samlet de mest populære magasiner i én og samme app. Du får inspiration fra modens verden. Magasiner om indretning og skønne hjem – det bedste indhold om mad og drikke, plus alt den nyeste sladder!

LÆS MERE