Fordele til dig

Som medlem af Mit SPIS BEDRE får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine nyeste månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAR_SB_sika

Vind Georgia Garden-havesæt fra Sika-Design

Sika-Design har siden 1950 produceret håndlavede møbler med fokus på komfort, kvalitet og bæredygtighed. Georgia Garden-serien er lavet af robuste og vedligeholdelsesfrie artfibre, der er flettet på en kraftig aluminiumsramme, så møblerne kan stå udendørs år efter år uden at miste deres oprindelige udseende.

SPIS BEDRE udlodder i samarbejde med Sika-Design et havesæt,
som gør dig klar til sommeren og udelivet. Værdi i alt: 8.165 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
MAR_SB_foraarsretter

6 lette og sprøde forårssalater

Foråret nærmere sig med hastige skridt og det betyder, at det er tid til at skifte kål, rodfrugter og  de varme supper ud med salater med sprøde grøntsager.

Salat med grillet Artiskok, salat med æbler, figner og croutoner, letsyltede agurker med gedeost og frøknækbrød, lækker kalvetatar, falafler i wrap med salat, salat med babyspinat, hindbær og ristede mandler

 

LÆS MERE
MAR_SB_allershop

Forårsstemning på allershop.dk

Efter en lang, mørk vinter er foråret nu endelig på vej og alt lysner og spirer. I denne måned kan du derfor shoppe produkter, som kan give din bolig et frisk forårspust og produkter, som kan nydes udenfor i det dejlige forårsvejr. 

Medlemmer af Mit SPIS BEDRE har modtaget en mail med et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her, så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
MAR_SB_kandestoeber

Den Politiske Kandestøber - Spar 20%

Bør en kandestøber interessere sig for politik? Spørger man 1700-tallets herskende magter, er svaret et rungende nej. De kan jo risikere, at han får indblik i, hvad der foregår bag de lukkede døre. Ludvig Holbergs satire fra 1722, "Den politiske kandestøber", er blevet iklædt nye klæder i denne sprudlende 2017-fortolkning.
Spar 20%
Normalpris: 250 kr. (C) - 300 kr. (B) - 350 kr. (A)*
Fordelspris: 200 kr. (C) - 240 kr. (B) - 280 kr. (A)*
*Priserne er eksklusiv billetgebyr.

LÆS MERE
JAN_SB_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SPIS BEDRE får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JUL_plingmad

Ubegrænset adgang til magasiner med pling.dk

Pling giver dig ubegrænset adgang til et kæmpe udvalg af Danmarks førende magasiner. Du kan for kun 99 kr. pr. mdr. frit vælge mellem stribevis af alle Aller Medias bedste blade. Vi har samlet de mest populære magasiner i én og samme app. Du får inspiration fra modens verden. Magasiner om indretning og skønne hjem – det bedste indhold om mad og drikke, plus alt den nyeste sladder!

LÆS MERE