Fordele til dig

Som medlem af Mit SPIS BEDRE får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine nyeste månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUL_SB_bestik

Vind eksklusivt bestik fra Gense

Baguette Champagne-bestikket er coated med en fin og diskret gylden farve, som gør, at bestikket fremstår varmt og eksklusivt. For at holde den flotte farve intakt anbefaler Gense, at bestikket vaskes op i hånden.

SPIS BEDRE udlodder i samarbejde med Gense et sæt Baguette Champagne-bestik med 24 dele til en værdi af 1.499 kr.

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
JUL_SB_sommerretter

6 små sommerretter - perfekte til picnic

Det er tid til at invitere venner og familie på udendørs hygge. Gå efter nemme sommerretter, der er lette at have med under armen, når I skal være ude eller bare, hvis tiden er lidt knap.

 

LÆS MERE
JUL_SB_allershop

Sommerprodukter på allershop.dk

Højsommer er tid til grill og udendørshygge i haven. I juli får du som medlem af Mit SPIS BEDRE rabat på produkter, der kan gøre din sommer lidt lækrere og skabe udendørshygge, så du kan nyde de lange sommeraftener.

Medlemmer af Mit SPIS BEDRE har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
JUL_SB_saltcenter

Mariager Saltcenter - Spar 20%

Har du og din familie lyst til en sjov og tankevækkende udflugt? Så kom og få nogle gode timer med ny (gammel) viden og udfordringer for alle sanser. I sydehytten, hvor du kan opleve hvordan saltet bliver til. I “saltminen”, i biografen, i udstillingen, i salthaven og i vores Saltbadafdeling, hvor I kan blive forkælet fra yderst til inderst.

Spar 20%
Normalpris voksen 14 +år: 98 kr. - Normalpris børn 4-13 år: 60 kr.
Fordelspris voksen 14+ år: 82 kr. - Fordelspris børn 4-13 år: 48 kr.


LÆS MERE
JUL_SB_mysteryroom

Mystery Room, The Ritual - spar 10%

I 'The Ritual' er I fanget i en gruppe logebrødres dystre planer. I er fanget i deres okkulte kammer ved Grønningen, og må bekæmpe ondskaben for at redde jer selv. I må stå sammen, løse mysterierne og slippe ud før klokken slår hel.

Spar 10%
Normalpris fra: 250 kr. / person*
Fordelspris fra: 225 kr. / person*

*I skal være min. 4 personer

LÆS MERE
JUL_SB_faengslet

FÆNGSLET - Spar 20%

Besøg FÆNGSLETs rå rammer og mærk den specielle stemning krybe helt ind under huden. Europas største fængselsmuseum er nationalt og internationalt anerkendt for sin unikke samling af fængselsgenstande.

Spar 20%
Normalpris for voksne: 95 kr.*
Fordelspris for voksne: 76 kr.*

*Børn og unge under 17 år har gratis entré


LÆS MERE
APR_SB_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SPIS BEDRE får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JUL_plingmad

Ubegrænset adgang til magasiner med pling.dk

Pling giver dig ubegrænset adgang til et kæmpe udvalg af Danmarks førende magasiner. Du kan for kun 99 kr. pr. mdr. frit vælge mellem stribevis af alle Aller Medias bedste blade. Vi har samlet de mest populære magasiner i én og samme app. Du får inspiration fra modens verden. Magasiner om indretning og skønne hjem – det bedste indhold om mad og drikke, plus alt den nyeste sladder!

LÆS MERE