Fordele til dig

Som medlem af Mit PSYKOLOGI får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du en e-mail med de nyeste medlemsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

APR_PY_allershop

Skønne produkter til dig

Foråret er så småt begyndt, og rundt omkring spirer nye skud, træerne springer ud, og solens stråler luner. På allershop.dk kan du i denne måned få skønne produkter, så du kan gå foråret i møde på bedste vis.  

Medlemmer af Mit PSYKOLOGI har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
MARAPR_PY_allinone

Vind dragten, der er skabt til velvære

Tøjet fra Moshi Moshi Mind er lavet med tanker på og hensyntagen til både bæredygtighed og velvære. Det er tøj, der i al sin enkelhed understøtter din personlighed, skønhed og styrke. Dragten Long Petit All in One er ingen undtagelse. Brug den til træning, og nyd, at der ikke er noget, der skiller på maven. Eller tag den på sammen med en nederdel og et par høje hæle.

Vind Long Petit All in One fra Moshi Moshi Mind til 699 kr. 
Vi trækker 
lod om to styk til en samlet værdi af 1.398 kr.

DELTAG HER
MARAPR_PY_relaxator

Vind Relaxator åndedrætstræner

Relaxator åndedrætstræner fra Den Intelligente Krop er en lille ”fløjte”, du kan bruge til at træne dit åndedræt, så du får en bedre vejrtrækning og dermed en øget iltoptagelse. Relaxatoren hjælper med at gøre dit åndedræt mere rytmisk, roligt og afslappet, samtidig med at du får en dybere vejrtrækning og bedre iltning. 

Vind en Relaxator fra Den Intelligente Krop til en værdi af 259 kr. 
Vi trækker lod om ti styk til en samlet værdi af 2.590 kr.

DELTAG HER
APR_PY_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit PSYKOLOGI i får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.