Fordele til dig

Som medlem af Mit PSYKOLOGI får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du en e-mail med de nyeste medlemsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

DEC_PY_onlineyoga

Vind online yoga i 2018

YogaStream er online-yoga, så du kan træne ubegrænset med de bedste lærere på dansk, uanset hvor du befinder dig i verden. På Yogastream.dk finder du over 500 yogavideoer af forskellig stil, varighed og niveau – og der kommer nye videoer til hver uge. Det giver dig mulighed for at vælge lige præcis den yogaundervisning, der passer til dine behov.

Præmien består af 5 x 1 års medlemskab (1.200 kr.)
af YogaStream.dk til en samlet værdi a 7.000 kr.

DELTAG HER
DEC_PY_moshibadekaabe

Vind vinterhyggetøj

Moshi Moshi Mind-universet tilbyder blide toner, skønne dufte, naturlige body/spa-produkter, lækkert underspillet tøj til ”after work”, pilates og yoga med fokus på holbarhed, velvære, naturlig, afslappet luksus og den gode historie.

Du kan vinde den blødeste hel-lange Moshi Moshi Mind-frottékåbe til at svøbe dig i efter morgenbadet eller de afslappede vintermorgener. Badekåben koster 999 kr. og fås i 4 størrelser.

Vi trækker lod om 2 styk i størrelse medium

DELTAG HER
DEC_PY_allershop

Bliv klar til julen og nytåret!

Julen er hjerternes fest... find de skønneste ting til julen og til nytårsfesten på allershop.dk - til fordelspriser.

Julegaver fra allershop.dk kan byttes helt indtil d. 31. januar 2018. 

Medlemmer af Mit PSYKOLOGI har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_PY_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit PSYKOLOGI i får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JUL_plinggenerelPY

Ubegrænset adgang til magasiner med pling.dk

Pling giver dig ubegrænset adgang til et kæmpe udvalg af Danmarks førende magasiner. Du kan for kun 99 kr. pr. mdr. frit vælge mellem stribevis af alle Aller Medias bedste blade. Vi har samlet de mest populære magasiner i én og samme app. Du får inspiration fra modens verden. Magasiner om indretning og skønne hjem – det bedste indhold om mad og drikke, plus alt den nyeste sladder!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.