Fordele til dig

Som medlem af Mit PSYKOLOGI får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du en e-mail med de nyeste medlemsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

SEP_PY_retreat

Vind eksklusivt ophold på retreat

Den perfekte ramme for et intimt og eksklusivt udviklings- og transformationsretreat er Kaffeslottet på Bornholm. Retreatet er en udfordrende, kærlig og transformerende rejse, der har til formål at styrke din adgang til dit eget rene indre og til det, der er større end dig. Spirituel erhvervsrådgiver Rikke Hertz står bag retreatet. Hun er rådgiver, coach og underviser – og så er hun clairvoyant, healer og medie.

Præmien består af tre dages ophold i delt dobbeltværelse med
fuld forplejning. 
Værdi 15.000 kr.

DELTAG HER
SEP_PY_greenpeople

Vind skønhedspleje fra Green People

Produkterne fra det økologiske mærke Green People indeholder blandt andet orangeblomst og rose otto,som begge er sarte blomsterdufte, men som også indeholder naturlige, virksomme stoffer, når det gælder antiaging og afbalancering af huden. Præmien er et skønhedstrekløver med Orange Blossom Cleanser, Orange Blossom Moisturiser og Orange Blossom Exfoliator.

Præmien består af seks hudplejesæt fra Green People til en
samlet værdi af 
2.982 kr.

DELTAG HER
SEP_PY_allershop

Fine, lyserøde detaljer til hjemmet

I september har vi samlet nogle fine produkter med et touch af lyserød, som kan pynte i boligen. 

Medlemmer af Mit PSYKOLOGI har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_PY_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit PSYKOLOGI i får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JUL_plinggenerelPY

Ubegrænset adgang til magasiner med pling.dk

Pling giver dig ubegrænset adgang til et kæmpe udvalg af Danmarks førende magasiner. Du kan for kun 99 kr. pr. mdr. frit vælge mellem stribevis af alle Aller Medias bedste blade. Vi har samlet de mest populære magasiner i én og samme app. Du får inspiration fra modens verden. Magasiner om indretning og skønne hjem – det bedste indhold om mad og drikke, plus alt den nyeste sladder!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.