Fordele til dig

Som medlem af Mit PSYKOLOGI får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du en e-mail med de nyeste medlemsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUN_PY_moshikjole

Vind skøn blomstret sommerkjole fra Moshi Moshi Mind

Tøjet fra Moshi Moshi Mind understøtter din afslappede og naturlige stil. Det er lavet med tanker på og hensyntagen til både bæredygtighed og velvære og til alle de stunder, hvor du slapper mest af. Den blomstrede kjole er i lækkert blødt stof. Perfekt på vej til og fra strand, fest eller en hyggedag i solen med sneakers eller sandaler til.

Vi trækker lod om tre kjoler til en samlet værdi af 2.397 kr.

DELTAG HER
JUN_PY_broderi

Vind fint broderi-sæt og lærredspose

Strik, hækling og broderi. Håndarbejde er er et hit, for når hænderne arbejder, slapper tankerne af. Tag håndarbejdet med dig i lærredsposen, og slå dig løs med korssting ud fra din frie fantasi eller kig på nettet og lad dig inspirere. Det er nemmere, end man skulle tro!

Vi trækker lod om tre sæt til en samlet værdi af 1.857 kr.

DELTAG HER
JUN_PY_allershop

Bliv Mit-medlem og få adgang til HELE allershop.dk

Indtil nu har Mit-medlemmerne haft adgang til et udvalg af produkterne på allershop.dk, men da vi ønsker at belønne medlemmerne endnu mere, er vi glade for at kunne byde dem velkommen til HELE shoppen som en del af de faste fordele.

Som medlem af Mit PSYKOLOGI har du modtaget en mail
med adgangen til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du
blive der her – så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_PY_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit PSYKOLOGI i får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.