Fordele til dig

Som medlem af Mit PSYKOLOGI får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du en e-mail med de nyeste medlemsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUL_PY_hyggesaet

Vind blødt, rødt hyggesæt fra Moshi Moshi Mind

Sættet fra Moshi Moshi Mind består af bløde bukser, de klassiske Angel Pants, som er i 100% bomuld og i en skøn rød "chili-nuance". Bukserne kan både bruges til sofahygge og til fest med en høj sko og en top. Blusen falder smukt og er superbehagelig. De to dele kan bruges hver for sig eller som hygge- og efter-yogasæt.

Vi trækker lod om to sæt i medium - samlet værdi 2.396 kr.

DELTAG HER
JUL_PY_sefrem

Vind bog af Tor Nørretranders

Tor Nørretranders opfordrer danskerne i "Se frem" til at være optimistiske omkring fremtiden. Selvom verden er et kaotisk sted lige nu, så venter der en ny, lys tid rundt om hjørnet. Efter forfatterens mening er der en ny oplysningstid på vej, som en reaktion på det væld af misinformation og mistro der kendetegner verdenssituationen. Gennem den seneste forskning tegnes et billede af mennesket som et væsen, der kan forandre verden gennem sin fantasi og kreativitet. 

Vi trækker lod om fem bøger til en værdi af 299 kr. pr. stk. 

DELTAG HER
APR_PY_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit PSYKOLOGI i får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.