Fordele til dig

Som medlem af Mit PSYKOLOGI får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du en e-mail med de nyeste medlemsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

FEB_PY_allershop

Fokus på kærligheden

I februar måned er allershop.dk fyldt med kærlighed at varme sig på, inden foråret for alvor står for skud. Find fine produkter til både ham og hende.

Medlemmer af Mit PSYKOLOGI har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
JAN_PY_amazingkrane

Vind hideaway-oplevelse i Amazin Krane

Nordisk spa-oplevelse i luksuriøse omgivelser med panaroma-udsigt fra spa-suite svævende over Københavns havn. Amazing Space's team sørger for en uforglemmelig sanseoplevelse med økologiske prisbelønnede produkter fra Amazing Space.

Vind en unik luksusbehandling hos Amazing Krane til en samlet værdi af 1.800 kr. og med en "Luxury box" af produkter til ansigt og krop fra
Amazing Space.

DELTAG HER
JAN_PY_moshi

Vind stribevis af afslapning

Angel Striped Pants fra moshi moshi mind er vinterens hyggebukser i bomuld til at trække i før og efter yoga, til at ligge på sofaen i eller bare til at hoppe i, når du trænger til at have noget blødt på. Bukserne har rib i taljen og forneden i benene, så de sidder behageligt. 

Vind ét par Angel Striped Pants fra moshi moshi mind til 599 kr.
Der trækkes lod om tre par til en samlet værdi af 1.797 kr.

DELTAG HER
APR_PY_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit PSYKOLOGI i får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.