Fordele til dig

Som medlem af Mit PSYKOLOGI får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du en e-mail med de nyeste medlemsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUN_PY_kur

Vind spa-tur til Læsø og Nordic Amber

Du kan smage saltet og mærke vinden – og ikke mindst føle energien vende tilbage! Læsø Kur er en oplevelse for alle sanser, hvor du samtidig oplever det nordiske kurbad og alle traditionerne omkring det i den tidligere Vesterø Havnekirke. 

Forkæl dig selv og én, du holder af, med en afslappende spa-dag for to i de smukkeste omgivelser på Læsø Kur til en værdi over 6.000 kr.

DELTAG HER
JUN_PY_allershop

Sommerfordel – få adgang til 50 ekstra nedsatte produkter på allershop.dk!

Som medlem af Mit PSYKOLOGI får du i juni måned eksklusivt rabat på dobbelt så mange produkter på allershop.dk - og så er de endda ekstra nedsat!

Medlemmer af Mit PSYKOLOGI har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
JUL_PY_smugkig

Det kan du læse om i det PSYKOLOGI, der er på gaden nu

I PSYKOLOGI er temaet i denne gang at bruge naturen som afstressning. Du kan også læse om, hvordan det føles at have OCD, hvorfor det er helt okay at føle irritation og 10 gode grunde til IKKE at tale med din eks. Bliv klogere på dig selv og på andre – smugkig i bladet her.

LÆS MERE
APR_PY_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit PSYKOLOGI i får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JUL_plinggenerelPY

Ubegrænset adgang til magasiner med pling.dk

Pling giver dig ubegrænset adgang til et kæmpe udvalg af Danmarks førende magasiner. Du kan for kun 99 kr. pr. mdr. frit vælge mellem stribevis af alle Aller Medias bedste blade. Vi har samlet de mest populære magasiner i én og samme app. Du får inspiration fra modens verden. Magasiner om indretning og skønne hjem – det bedste indhold om mad og drikke, plus alt den nyeste sladder!

LÆS MERE
JUL_PY_mutiface

Vind skønhedspleje fra Muti Face

Det naturlige mærke Muti er delikat, enkelt og effektivt. Muti Face-pakken består af en Daycream SPF 20, der beskytter huden let til moderat mod uva/uvb-stråler. Cremen nærmest smelter på huden og har en mild duft og virker samtidig som den perfekte base under din makeup om morgenen på renset hud. I serien er også Night Cream plus med A-vitamin, Eye Cream og Serum.

Præmien består af to Muti Face-skønhedsplejesæt
til én samlet værdi af 3.392 kr.

DELTAG HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.