Fordele til dig

Som medlem af Mit Psykologi får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du en e-mail med de nyeste medlemsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

DEC_PY_pyjamas

Vind Moshi Moshi-pyjamas

Sov godt hele vinteren i det lækreste, blødeste sovesæt - bukser og top - med prikker og fine kanter fra Moshi Moshi Mind. Pyjamassen er fra deres egenproducerede serie og fremstillet i behagelig bomuld.
PS: Det er både sundt og skønt at beholde nattøjet på en hel søndag.

Vind "Sov-godt-pyjamassen" fra Moshi Moshi Mind bestående af to dele, top og bukser. Vi trækker lod om tre sæt til en samlet værdi af 4.194 kr.

DELTAG HER
DEC_PY_mindfulnessbog

Vind mindfulnessbog

"Mindfulness til daglig" (Klim) er efterårets dejlige mentale indspark til at undgå, at stress og negativitet slår os ud af kurs. Bogen er en vejledning i, hvordan man træner sin årvågenhed og bliver god til at arbejde effektivt med livets udfordringer i stedet for at blive bekymret og nedtrykt. 

Vind "Mindfulness til daglig" (Klim). Vi trækker lod om fem bøger til en værdi af 200 kr. pr. stk., og til en samlet værdi af i alt 1.000 kr.

DELTAG HER
DEC_PY_allershop

Værtsgaver og nytårsting på allershop.dk 

I december er der masser af hyggelige arrangementer, og på allershop.dk kan du både finde fine værtsgaver og ting til nytårsfesten. Husk, gaver købt på allershop.dk kan returneres helt frem til d. 31. januar 2019.

Medlemmer af Mit Psykologi har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_PY_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit PSYKOLOGI i får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.