Fordele til dig

Som medlem af Mit Psykologi får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du en e-mail med de nyeste medlemsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

OKTNOV_PY_sovgodtkit

Vind Moshi Moshi "Sov godt-kit"

Sovebriller med prikker, så du kan tælle sorte prikker i stedet for at tælle får, når du har brug for hjælp til at falde i søvn, notebog til at skrive dine vilde og vidunderlige drømme op i – og en toilettaske til weekendrejsen. Moshi Moshi Mind står for velvære og naturlig skønhed. Både toilettasken og masken er i 100 procent bomuld.

Vind "Sov-godt-sæt" fra Moshi Moshi Mind bestående af tre dele, toilettaske, sovemaske og notesbog, til 475 kr. Vi trækker lod om fem sæt
til en samlet værdi af 2.375 kr.

DELTAG HER
OKTNOV_PY_meningenmeddethele

Vind "Meningen med det hele"

”Meningen med det hele” blev månedens bog i sidste nummer af Psykologi. Og det er der en god grund til: I bogen får du hjælp til at finde meningen med det hele hos de klassiske filosofiske tænkere, hvis tanker bogens forfatter indvier dig i. Det er stor tænkning, og motion til de små grå, men ikke desto mindre skrevet på en måde, så alle kan være med og i sidste ende selv vurdere, hvad det gode liv er for os hver især.

Vi trækker lod om syv bøger til en værdi af 300 kr. pr. stk.,
i alt 2.100 kr.

DELTAG HER
OKT_PY_allershop

Over 1000 nedsatte produkter til dig

På allershop.dk kan du finde over 1000 produkter, som du får til en særlig fordelspris, fordi du er medlem af Mit PSYKOLOGI. Find produkter fra kendte brands som f.eks. Kay Bojesen, Adax, Kähler og mange flere.

Medlemmer af Mit PSYKOLOGI har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_PY_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit PSYKOLOGI i får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.