Fordele til dig

Som medlem af Mit Psykologi får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du en e-mail med de nyeste medlemsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

FEB_PY_cinemaxx

Vind 2x2 fribilletter til CinemaxX

Elsker du også at tilbringe en hyggelig aften i biografens mørke og blive revet væk fra virkeligheden af en fantastisk film? Så er dette konkurrencen for dig. Her kan du invitere én du holder af med ind og se én af de mange fantastisk film der kommer i biffen i år. 

Lige nu kan du vinde fribilletter til CinemaxX. Konkurrencen afholdes i samarbejde med Billetsalget.dk, som står for at trække samt kontakte vinderne.
Vinderne trækkes d. 1. marts 2019 og kontaktes pr. mail.

DELTAG HER
FEB_PY_allershop

Hyggelige morgenstunder

Gør lidt mere ud af morgenhyggen og pift bordet op med elegant service. 

Få f.eks. det smukke æggebæger fra Lyngby by Hifling for kun 79 kr.

Medlemmer af Mit Psykologi har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
JAN_PY_ternetkjole

Vind ternet kjole fra Moshi Moshi Mind

Tøjet fra Moshi Moshi Mind undersøtter din afslappede og naturlige stil. Det er fremstillet med tanke på og hensyntagen til både bæredygtighed, velvære og tidsløshed. Du kan have tøjet på, når du slapper mest af, skal til fest eller bare vil have det rart. Den ternede kjole er i lækkert, blødt stof. Perfekt til at få lidt farve ind i vintermørket.

Vind den ternede kjole, Kate Dress, til 799 kr.
Vi trækker lod om fire kjoler til en samlet værdi af i alt 3.196 kr.

DELTAG HER
JAN_PY_fartenned

Vind "De ting du først kan se, når du sætter farten ned"

Haemin Sunim er zenbuddistisk munk og hans bog "De ting du først kan se, når du sætter farten ned" handler om at komme i zync med livet. Denne smukt illustrerede guide har samme budskab som så mange af tidens bøger, men måske bliver det denne gang sagt på det helt rigtige måde, så det siver ind! 

Vind "De ting du først kan se, når du sætter farten ned".
Vi trækker lod om fem bøger til en samlet værdi af i alt 1.000 kr.

DELTAG HER
APR_PY_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit PSYKOLOGI i får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.