Fordele til dig

Som medlem af Mit PSYKOLOGI får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Hver gang der er et nyt magasin på gaden, modtager du en e-mail med de nyeste medlemsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

OKT_PY_retreat

Vind urban retreat med yoga og saunagus

Vi trækker lod om fire firedages forløb i Wellcome Fitness og Spa. Du kan selv vælge, om det skal være i 2017 eller start-2018. Kombinationen af yoga og suanagus er unik, afstressende og udrensende for krop og sind.

Præmien består af 4 x retreat i Wellcome Fitness og Spa til en
samlet værdi af 4.000 kr.

DELTAG HER
OKT_PY_Moshi

Vind blød luksus fra moshi moshi mind

I denne måned kan du deltage i lodtrækningen om den perfekte hyggetrøje til hjemmebrug eller træning. Sweatshirten i tynd jersey er i 100 % bomuld og onesize. Klassikeren har et fint leaf-print i en lys rosa med hvide blade.

Præmien består af 2 x sweatshirts til en samlet værdi af 1.200 kr.

 

DELTAG HER
OKT_PY_allershop

Efterårshygge og selvforkælelse

Find inspiration til hvordan du kan forkæle dig selv og dine nærmeste i oktober måned, så I kan gå efteråret i møde på den hyggeligste måde. 

Medlemmer af Mit PSYKOLOGI har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_PY_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit PSYKOLOGI i får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JUL_plinggenerelPY

Ubegrænset adgang til magasiner med pling.dk

Pling giver dig ubegrænset adgang til et kæmpe udvalg af Danmarks førende magasiner. Du kan for kun 99 kr. pr. mdr. frit vælge mellem stribevis af alle Aller Medias bedste blade. Vi har samlet de mest populære magasiner i én og samme app. Du får inspiration fra modens verden. Magasiner om indretning og skønne hjem – det bedste indhold om mad og drikke, plus alt den nyeste sladder!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.