JUN_PY_kur
JUN_PY_kur

Vind spa-tur til Læsø og Nordic Amber

Forkæl dig selv og én, du holder af, med en afslappende spa-dag for to i de smukkeste omgivelser på Læsø Kur til en værdi over 6.000 kr.

Du kan smage saltet og mærke vinden – og ikke mindst føle energien vende tilbage! Læsø Kur er en oplevelse for alle sanser, hvor du samtidig oplever det nordiske kurbad og alle traditionerne omkring det i den tidligere Vesterø Havnekirke. Samtlige bade og behandlinger er baseret på det salt, som er øens kendetegn, og som ud over at virke helende på kroppen kan behandle psoriasis.

Mit PSYKOLOGI trækker lod om et dagsophold for to personer – og med i præmien er:

  • Billet til Læsø-færgen tur-retur inklusive morgenmad - der er desuden kaffe og kage på færgen hjem

  • Entré til og frokost på Læsø Kur 
  • 2 x 50 minutters Ansigt Deluxe Behandling med produkter fra Nordic Amber. 
  • Efter behandlingen får I en hudplejegave fra Nordic Amber (2 x 9 produkter i alt)

Nordic Amber er en ny spa- og hudplejeserie med havets gode egenskaber samt virksomme urter og planter. Rav er nøgleingrediensen, som ud fra en kompliceret, forskningsudviklet proces tilfører produkterne effektive antioxidanter, som genopbygger og hjælper huden med til at bevare sig ung, fast og glat. Nordic Amber er økologisk baseret, og serien indeholder otte sunde produkter, hvor man i alle produkter anvender aloe vera i stedet for vand for at intensivere effekten. Se mere på Nordicamber.dk

Præmien til Læsø Kur (for to personer) har en værdi af 6.340 kr.

Konkurrencen kører t.o.m. d. 23. juli 2017

JUN_PY_kur

Deltag og vind

Hjælp Indtast dit for- og efternavn i feltet.
Hjælp Indtast dit postnummer. Dette skal du bruge til at logge ind på nogle fordele.
Hjælp Indtast din e-mail adresse i feltet.

Læs mere her

Mere info: (Skjul info)

Medieprodukter: Fx magasiner, blade, bøger, nyheder, redaktionelle internetsider, musik, film, TV, app’s mv.

Tele og teknik: Fx telefoni, internet og anden kommunikation, computere, telefoner, TV, HiFi, elektronik, hårde hvidevarer, biler og anden transport mv.

Dagligvarer: Alle produkter, der indgår i en sædvanlig husholdning, inkl. mad, drikke og andre fødevarer, køkkenredskaber, renholdelse, tekstiler og andet non-food samt øvrige produkter der kan købes i supermarkeder mv.

Skønheds- og livsstilsprodukter: Fx. design-, mode- og indretningsprodukter samt produkter relateret til bolig og have, personlig pleje, sport, motion, sundhed, tøj, sko, tasker, accessories, kosttilskud, håndlæsning, horoskoper, dating, erotik og rådgivningsprodukter, fx fra SlankeDoktor,

Fordelsprogrammer: Loyalitetsprogrammer, fx Aller Media A/S’ fordelsprogram ”Mit”, som indeholder tilbud fra Aller koncernen og vores Samarbejdspartnere.

Analyser, spil og events: Fx. tests, undersøgelser, spil, lotteri, gambling, konkurrencer og arrangementer som koncerter, underholdning, vinsmagning, restauranter, madlavning, løb, messer, shopping events, auktioner mv.

Rejser: Fx ferie- og pakkerejser, transport, ophold, forplejning, oplevelser forlystelser, wellness, rejseudstyr og -forsikringer mv.

E-post: Fx. e-mail, SMS, MMS, app, push beskeder og lign.

Aller koncernen: Pt. Aller Media A/S, Aller Holding A/S og Nyhavn Rejser A/S.

Samarbejdspartnere: Fx de annoncører, sponsorer og øvrige virksomheder, vi løbende samarbejder med. Du kan når som helst se vores aktuelle samarbejdspartnere på www.mit.aller.dk/partnere