MAJ_PY_englekort
MAJ_PY_englekort

Vind poetiske motiverende englekort

Divine Guidance er et sæt englekort bestående af 52 kort og en guidebog lavet af Tove Lucka, der er clairvoyant. Kortene taler til de dybere lag i brugeren og til hjertet. Hvert kort passer til et af kroppens chakraer og energicentre. I guidebogen er en beskrivelse af, hvordan man bruger kortene – f.eks. kan du trække et en gang om ugen – plus en introduktion til chakraerne samt en beskrivelse af hvert chakra og dets bevidsthedsområde. Ligesom der også er øvelser til at skabe mere balance i det enkelte chakra – som supplement til kortenes budskaber.

Vind et sæt Divine Guidance-englekort fra Tove Lucka til en værdi af 269 kr. Vi trækker lod om syv sæt til en samlet værdi af 1.883 kr.

Konkurrencen kører til og med d. 31. maj 2018

 

MAJ_PY_englekort

Deltag og vind

Hjælp Indtast dit for- og efternavn i feltet.
Hjælp Indtast din adresse i feltet. Husk husnummer og evt. etage og dør.
Hjælp Indtast dit postnummer i feltet.
Hjælp Indtast din by i feltet.
Hjælp Indtast din e-mail adresse i feltet.

Læs mere her

Mere info: (Skjul info)

Medieprodukter: Fx magasiner, blade, bøger, nyheder, redaktionelle internetsider, musik, film, TV, app’s mv.

Tele og teknik: Fx telefoni, internet og anden kommunikation, computere, telefoner, TV, HiFi, elektronik, hårde hvidevarer, biler og anden transport mv.

Dagligvarer: Alle produkter, der indgår i en sædvanlig husholdning, inkl. mad, drikke og andre fødevarer, køkkenredskaber, renholdelse, tekstiler og andet non-food samt øvrige produkter der kan købes i supermarkeder mv.

Skønheds- og livsstilsprodukter: Fx. design-, mode- og indretningsprodukter samt produkter relateret til bolig og have, personlig pleje, sport, motion, sundhed, tøj, sko, tasker, accessories, kosttilskud, håndlæsning, horoskoper, dating, erotik og rådgivningsprodukter, fx fra SlankeDoktor,

Fordelsprogrammer: Loyalitetsprogrammer, fx Aller Media A/S’ fordelsprogram ”Mit”, som indeholder tilbud fra Aller koncernen og vores Samarbejdspartnere.

Analyser, spil og events: Fx. tests, undersøgelser, spil, lotteri, gambling, konkurrencer og arrangementer som koncerter, underholdning, vinsmagning, restauranter, madlavning, løb, messer, shopping events, auktioner mv.

Rejser: Fx ferie- og pakkerejser, transport, ophold, forplejning, oplevelser forlystelser, wellness, rejseudstyr og -forsikringer mv.

E-post: Fx. e-mail, SMS, MMS, app, push beskeder og lign.

Aller koncernen: Pt. Aller Media A/S, Aller Holding A/S og Nyhavn Rejser A/S.

Samarbejdspartnere: Fx de annoncører, sponsorer og øvrige virksomheder, vi løbende samarbejder med.