Fordele til dig

Som medlem af Mit Q får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JULAUG_QM_exuviance

Vind luksuspakke fra Exuviance

Tre medlemmer af Mit Q har nu chancen for at vinde en fantastisk pakke fra Exuviance med lækre produkter. Exuviances hudplejeprodukter genopbygger huden, virker fugtgivende og modvirker ældningstegn. Produkterne er velegnet til alle hudtyper, og resultatet er hud med ny udstråling. Exuviance er avanceret, professionel hudpleje skabt af to professorer, som udviklede og tog patent på frugtsyre-teknologien.

 

 

DELTAG
APR_Q_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Q får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.