Fordele til dig

Som medlem af Mit Q får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

AUG_Q_knuthenborg

Knuthenborg Safaripark – spar 20%

Besøg Nordeuropas største safaripark med mere end 1000 fritgående vilde dyr. Her er der oplevelser til en dag for hele familien. Kør rundt blandt de vilde dyr, slip energien løs i det afrikanske legeland, Limpopoland og oplev den helt store nyhed i 2018, Dinosaurskoven!

Spar 20%

LÆS MERE
JUL_Q_nage

Vind Restylane-behandling hos N´age

N´age er Danmarks første og mest erfarne inden for rynkereducerende og æstetiske behandlinger. Kerneværdierne er: æstetik, etik og sikkerhed. 

Vi trækker lod om 2 Restylane-behandlinger til hver 5.000 kr. Du bestemmer selv, om det skal være i Aarhus, København, Odense eller Herning.

VÆRDI I ALT: 2 x 5.000 KR.

 

 

DELTAG
APR_Q_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Q får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.