Fordele til dig

Som medlem af Mit Q får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUN_Q_allershop

Sommerfordel – få adgang til 50 ekstra nedsatte produkter på allershop.dk!

Som medlem af Mit Q får du i denne måned eksklusivt rabat på dobbelt så mange produkter på allershop.dk - og så er de endda ekstra nedsat!

Medlemmer af Mit Q har modtaget en mail med et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her, så vil du modtage fordels-
mailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
MAJJUN_QM_ystad

Vind spa-oplevelse på Ystad Saltsjöbad for 2 personer

Præmien består af denne ”sandshell”-pakke for 2 personer:
- 1 overnatning i Junior Suite med ankomst søndag-fredag
- 3-retters middag ekskl. drikkevarer
- Stor morgenmadsbuffet
- Fri adgang til spa

Værdi 3.620 kr.

 

 

 

 

DELTAG
APR_Q_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Q får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.