Fordele til dig

Som medlem af Mit SE og HØR får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

DEC_SH_allershop

Bliv klar til julen og nytåret!

Julen er hjerternes fest... find de skønneste ting til julen og til nytårsfesten på allershop.dk - til fordelspriser.

Julegaver fra allershop.dk kan byttes helt indtil d. 31. januar 2018. 

Medlemmer af Mit SE og HØR har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
DEC_SH_elf

Spar 15 % hos E.L.F.

E.l.f. Cosmetics er et amerikansk make–up brand, der sælger professionel make-up til en overkommelig pris. Du kan købe alt du skal bruge fra mascara, læbestifter og pudder til kvalitetsredskaber, du kan påføre makeup med.

Som medlem af Mit SE og HØR får du nu en rabatkode der giver dig 15 % rabat på alle produkter fra E.l.f. Cosmetics. 

Du har som medlem af Mit SE og HØR fået tilsendt en mail med
rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
DEC_SH_teeshoppen

Spar 20 % hos Teeshoppen

Du får i denne måned hele 20% rabat på din ordre fra Teeshoppen! Teeshoppen er stedet, hvis du skal finde gode basic t-shirts, sweatshirts, jakker eller lign. Teeshoppens produkter er udviklet med fokus på kvalitet, pasform og materialer frem for mærker og print. Teeshoppen er udviklet af mode-elskende ildsjæle, der manglede gode basisvarer til rimelige priser.

Du har som medlem af Mit SE og HØR fået tilsendt en mail med
rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
DEC_SH_stylepit

Spar 15 % hos Stylepit

Få eksklusiv rabatkode, der giver dig 15% rabat, når du køber for mindst 1199,-. Så skal du købe tøj til familien, har du udset dig flere julegaver eller vinterfrakker hos Stylepit, er dette tilbuddet til dig! Stylepit er en af danmarks største webshops og har alt man kunne drømme om i tøj, sko, tasker og smykker til både mænd og kvinder! *Bemærk koden udløber d. 23/12

Du har som medlem af Mit SE og HØR fået tilsendt en mail med
rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
DEC_SH_travelbird

Travelbird - spar 41%

Nu kan du spare 41 % på en ferie til Molveno i Norditalien. Skal din sommerferie byde på ren afslapning omgivet af storslået natur og swimmingpool, vandsportsaktiviteter eller lange vandreture? - solrige Molveno har det hele! Rejsen med Travelbird inkluderer 3, 5, eller 7 overnatninger på Grand Hotel Molveno*** samt halvpension. *Bemærk, tilbuddet gælder så længe pladser haves.

Du har som medlem af Mit SE og HØR fået tilsendt en mail med
rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
APR_SH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Se og Hør får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE
JUL_plingsladder

Ubegrænset adgang til magasiner med pling.dk

Pling giver dig ubegrænset adgang til et kæmpe udvalg af Danmarks førende magasiner. Du kan for kun 99 kr. pr. mdr. frit vælge mellem stribevis af alle Aller Medias bedste blade. Vi har samlet de mest populære magasiner i én og samme app. Du får inspiration fra modens verden. Magasiner om indretning og skønne hjem – det bedste indhold om mad og drikke, plus alt den nyeste sladder!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.