Fordele til dig

Som medlem af Mit SE og HØR får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

JUN_SH_allershop

Sommerfordel – få adgang til 50 ekstra nedsatte produkter på allershop.dk!

Som medlem af Mit SE og HØR får du i denne måned eksklusivt rabat på dobbelt så mange produkter på allershop.dk - og så er de endda ekstra nedsat!

Medlemmer af Mit SE og HØR har modtaget en mail med et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her, så vil du modtage fordels-
mailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
JUN_SH_stylepit

Stylepit giver dig 15 % rabat!

I hele juni kan du, som medlem af Mit SE og HØR, få 15 % rabat på udvalgte tøj- og skokollektioner hos Stylepit med denne eksklusive rabatkode. Gå ikke glip af de uimodståelige sommertilbud - skynd dig ind og shop de nyeste items og styles på Stylepit allerede nu! Tilbuddet gælder ved køb over 899,-

Du har som medlem af Mit SE og HØR fået tilsendt en mail med
rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
JUN_SH_spartoo

Få hele 20 % rabat hos Spartoo

Spartoo er i sommerhumør og du får derfor hele 20 % rabat på ALLE sko og tøj hos Spartoo i juni måned. Spartoo forhandler over 1100 forskellige brands, og du finder derfor et stort udvalg af modetøj- og sko til en hver lejlighed til både mænd, kvinder og børn på webshoppen. Min. køb 1100 DKK. Gælder ikke på partnerprodukter og allerede nedsatte varer.

Du har som medlem af Mit SE og HØR fået tilsendt en mail med
rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
JUN_SH_smartbuyglasses

SmartBuyGlasses – Spar 5% på solbriller

Med denne eksklusive rabatkode til SmartBuyGlasses får du 5% rabat på dit køb hele juni måned. SmartBuyGlasses har et stort udvalg af designerbiller, stel og solbriller samt kontaktlinser i god kvalitet. Gå sommeren i møde og opnå en god besparelse på dit næste køb ved at anvende rabatkoden.

Du har som medlem af Mit SE og HØR fået tilsendt en mail med
rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
APR_SH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Se og Hør får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE
JUL_plingsladder

Ubegrænset adgang til magasiner med pling.dk

Pling giver dig ubegrænset adgang til et kæmpe udvalg af Danmarks førende magasiner. Du kan for kun 99 kr. pr. mdr. frit vælge mellem stribevis af alle Aller Medias bedste blade. Vi har samlet de mest populære magasiner i én og samme app. Du får inspiration fra modens verden. Magasiner om indretning og skønne hjem – det bedste indhold om mad og drikke, plus alt den nyeste sladder!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.