Gratis fordele til dig

Som medlem af vores helt gratis fordelsprogram Mit SØNDAG får du et hav af medlemsfordele i form af konkurrencer med lækre præmier, nyhedsbreve med eksklusivt indhold, invitationer til særarrangementer samt gode tilbud på attraktive produkter. Alt sammen kommer til dig i en mail – du til hver en tid kan afmelde, hvis du ønsker det.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

AUG_SOE_kurtnielsen

Vind tidsløst design

Kurt Nielsen har siden 1956, hvor han blev uddannet sølvsmed hos Georg Jensen, designet smykker med stor succes i Skandinavien.

Smykkerne er i sterlingsølv af højeste kvalitet. Det unikke håndværk er kendetegnet ved præcision, glatte overflader og rene linjer, hvilket resulterer i ren æstetisk skønhed.

Vi bortlodder et armbånd til en værdi af 4.490 kr.

 

 

 

 

DELTAG
AUG_SOE_lecreuset

Vind flot stentøj fra Le Creuset

Hyg om familie og venner med en ’’tepakke’’ fra Le Creuset. Foruden en tepotte, fire jumbokopper, fire desserttallerkner og to fyrfadsstager har du muligheden for at vinde Le Creusets helt nye vaser på hhv. 15 og 19 cm i højden. Du vælger selv, hvilken farve der skal være med til at skabe hyggen i dit hjem. Tepotten fås i fem valgfrie farver, de øvrige produkter i 10 farver.

Vi bortlodder én samlet pakke til en værdi af 2.459 kr.

 

 

 

 

DELTAG
AUG_SOE_madplan

Få 25 gratis madopskrifter

Meld dig ind i Mit SØNDAG og få en gratis madplan med masser af inspiration til dejlig sensommermad.

Se også de over 2.000 andre opskrifter, der ligger på www.søndag.dk

Du har som medlem af Mit SØNDAG fået tilsendt et nyhedsbrev med et link til vores madplan. Er du ikke medlem kan du blive det her.

Velbekomme!

BLIV MEDLEM
APR_SOE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SØNDAG får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.