Gratis fordele til dig

Som medlem af vores helt gratis fordelsprogram Mit SØNDAG får du et hav af medlemsfordele i form af konkurrencer med lækre præmier, nyhedsbreve med eksklusivt indhold, invitationer til særarrangementer samt gode tilbud på attraktive produkter. Alt sammen kommer til dig i en mail – du til hver en tid kan afmelde, hvis du ønsker det.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

OKT_SOE_blender

Vind blender fra OBH Nordica

Ultimate Blend er en højhastighedsblender med touchpanel, der med seks programmer blender frugt og grønt, knuser nødder og kerner til pulver og nøddesmør, laver smoothies og knuser is. Som noget helt unikt har den også et suppeprogram, som sørger for at lækre grøntsager forvandles til en varm, mikset suppe på kun syv minutter. Den varmebestandige kande kan rumme hele to liter, så der er nok til hele familien.

Vi udlodder 2 stk. hver til en værdi af 2.799 kr.

 

 

 

 

DELTAG
OKT_SOE_ultimate

Vind ultimativ hudplejeserie

Faaborg Pharmas ULTIMATE-serie er en eksklusiv serie af 100 % allergitestede hudplejeprodukter fremstillet i Danmark. ULTIMATE styrker, fugter og forbedrer selv den sarteste hud efter rene og sikre principper.

Vi bortlodder fem sæt bestående af: ULTIMATE Cleansing Mousse, ULTIMATE Skin Tonic, ULTIMATE Face Cream Day med SPF20, ULTIMATE Face Cream Night
- hvert sæt til en værdi af 640 kr.

 

 

 

 

DELTAG
OKT_SOE_madplan

20 gratis madopskrifter til dig

Meld dig ind i Mit SØNDAG og få en gratis madplan med masser af inspiration til dejlig efterårsmad.

Du har som medlem af Mit SØNDAG fået tilsendt et nyhedsbrev med et link til vores madplan. Er du ikke medlem kan du blive det her.

Velbekomme!

BLIV MEDLEM
OKT_SOE_allershop

Efterårshygge og selvforkælelse

Find inspiration til hvordan du kan forkæle dog selv og dine nærmeste i oktober måned, så I kan gå efteråret i møde på den hyggeligste måde. 

Medlemmer af Mit SØNDAG har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_SOE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SØNDAG får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.