Gratis fordele til dig

Som medlem af vores helt gratis fordelsprogram Mit SØNDAG får du et hav af medlemsfordele i form af konkurrencer med lækre præmier, nyhedsbreve med eksklusivt indhold, invitationer til særarrangementer samt gode tilbud på attraktive produkter. Alt sammen kommer til dig i en mail – du til hver en tid kan afmelde, hvis du ønsker det.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

FEB_SOE_gloskinbeauty

Vind Glo Skin Beauty

Glo Skin Beauty laver produkter, som giver både sund og smuk hud. Mærket tilbyder både prisvindende, plejende mineralmakeup samt eksklusiv hudpleje skabt af plantebaserede ingredienser, der har en opstrammende, nærende og restorativ effekt på din hud med masser af antioxidanter.

Vi bortlodder én samlet pakke med: Phyto-active cleanser, Phyto-active Eye Cream, Phyto- active Light Moisture, Perfecting Powder, Powder
Perfector Brush og
 Eye Palette Mixed Metals. Samlet værdi 3.095 kr.

 

 

 

 

DELTAG
FEB_SOE_timogsimonsen

Vind lækker taske

Tasken fra det danske firma Tim og Simonsen er af kalveskind og i en ny, lækker forårsfarve, der hedder Grey-Blue. Der er masser af ekstra rum og lommer, så du nemt kan medbringe både iPad, pung, mobil og makeup.

Tim og Simonsen er ejet og drevet af Annette Timmermann og Annette Simonsen, der elsker accessories, lige fra tasker til smykker, tørklæder og fodtøj i lækre designs og god kvalitet.
Vi bortlodder 2 stk. hver til en værdi af 1.499 kr.

 

 

 

 

DELTAG
FEB_SOE_madplan

20 gratis madopskrifter til dig

Meld dig ind i Mit SØNDAG og få en gratis madplan med masser af inspiration til dejlig vintermad.

Du har som medlem af Mit SØNDAG fået tilsendt et nyhedsbrev med et link til vores madplan. Er du ikke medlem kan du blive det her.

Velbekomme!

BLIV MEDLEM
FEB_SOE_allershop

Fokus på kærligheden

I februar måned er allershop.dk fyldt med kærlighed at varme sig på, inden foråret for alvor står for skud. Find fine produkter til både ham og hende.

Medlemmer af Mit SØNDAG har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_SOE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SØNDAG får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.