Gratis fordele til dig

Som medlem af vores helt gratis fordelsprogram Mit SØNDAG får du et hav af medlemsfordele i form af konkurrencer med lækre præmier, nyhedsbreve med eksklusivt indhold, invitationer til særarrangementer samt gode tilbud på attraktive produkter. Alt sammen kommer til dig i en mail – du til hver en tid kan afmelde, hvis du ønsker det.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

DEC_SOE_dunjakke

Vind vidunderlig dunjakke fra DANWEAR

Vind super smart og moderigtig dunjakke med indfarvet pelsbesætning på hætten. Jakken er foret med de fineste andedun, der giver en fantastisk komfort og lækker varme. Jakken fås i farverne: sort, army og vinrød i størrelse 36 til 50.

Vi bortlodder to jakker i sort, hver til en værdi a 1.899 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
DEC_SOE_obhgrill

Vind grill fra OBH

Optigrill kan bruges til alt, men er særlig velegnet til at grille kød og i særdeleshed en god bøf. Lysindikatoren viser, hvordan stegningen skrider frem, så du altid ved præcis, hvornår din mad er tilberedt nøjagtigt, som du ønsker den. Et lydsignal fortæller ved hvert trin, at det nu er tid til at fjerne kødet afhængigt af, om du ønsker tilberedningen rød, medium eller gennemstegt.

Vi bortlodder to stk., hver til en værdi a 1.699 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
DEC_SOE_konfekt

Opskriftshæfte - Julens bedste konfekt

Lav julens bedste konfekt. Du får bl.a. opskrifter på klassisk panforte, nougat-nøddebrud, hindbærtrøfler og et flot marcipanbrød med Baileys og pistacie.

Som medlem af Mit SØNDAG har du modtaget en mail med opskrifterne. Er du ikke medlem, kan du blive det her, så vil du modtage mailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
DEC_SOE_allershop

Bliv klar til julen og nytåret!

Julen er hjerternes fest... find de skønneste ting til julen og til nytårsfesten på allershop.dk - til fordelspriser.

Julegaver fra allershop.dk kan byttes helt indtil d. 31. januar 2018. 

Medlemmer af Mit SØNDAG har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_SOE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SØNDAG får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.