Gratis fordele til dig

Som medlem af vores helt gratis fordelsprogram Mit SØNDAG får du et hav af medlemsfordele i form af konkurrencer med lækre præmier, nyhedsbreve med eksklusivt indhold, invitationer til særarrangementer samt gode tilbud på attraktive produkter. Alt sammen kommer til dig i en mail – du til hver en tid kan afmelde, hvis du ønsker det.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

APR_SOE_cykel

Vind cykel fra Batavus

CS Spirit Plus er en cykel for dem, der ønsker en luksuriøs citybike. Cyklens design er inspireret af 70'erne og fås i den fineste blågrønne farve. Ud over designet så er cyklens komfort også i top. Cyklen har et High Risestyr, som gør, at vægten på hænder og arme bliver mindsket. Dette øger komforten væsentligt. Cyklen kommer med en metalkurv, styrlås samt dynamo. Derudover er cyklen lakeret med en høj lakkvalitet, hvilket gør, at cyklen får en lækker finish.

Vi bortlodder en cykel til en værdi af 6.999 kr.

 

 

 

 

DELTAG
APR_SOE_ultimateblend

Vind en Ultimate Blend

Et nyt multitalent fra OBH Nordica, som ikke bare kan lave smoothies og varme grøntsagssupper, men også har power nok til at male kaffebønner, knuse is, frø og kerner og lave nøddesmør. Kanden er på 2 liter, fri for BPA og er ekstremt modstandsdygtig. Et must-have for alle køkkenentusiaster, der drømmer om en sund livsstil her op til sommeren.

Vi bortlodder to stk., hver til en værdi af 2.799 kr.

 

 

 

 

DELTAG
APR_SOE_rundvisning

Gratis rundvisning

Kom med på rundvisning i Allerhuset og hør om firmaets lange historie, om familien Aller, om husets arkitektur samt lidt om om­givelserne. Du får mulig­hed for at hilse på SØNDAGs chefredaktør, Stinne Bjerre, og der serve­res et lille glas. Begrænsede pladser - ”først til mølle”. Torsdag d. 17. maj kl. 16:00 – 18:00.

Medlemmer af Mit SØNDAG har modtaget en mail hvorfra det er muligt at tilmelde sig. Er du ikke medlem, kan du tilmelde dig nu
– så vil du modtage mailen inden for et par dage.  

BLIV MEDLEM
APR_SOE_allershop

Skønne produkter til dig

Foråret er så småt begyndt, og rundt omkring spirer nye skud, træerne springer ud, og solens stråler luner. På allershop.dk kan du i denne måned få skønne produkter, så du kan gå foråret i møde på bedste vis.  

Medlemmer af Mit SØNDAG har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_SOE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SØNDAG får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.