Gratis fordele til dig

Som medlem af vores helt gratis fordelsprogram Mit SØNDAG får du et hav af medlemsfordele i form af konkurrencer med lækre præmier, nyhedsbreve med eksklusivt indhold, invitationer til særarrangementer samt gode tilbud på attraktive produkter. Alt sammen kommer til dig i en mail – du til hver en tid kan afmelde, hvis du ønsker det.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAR_SOE_tefalgryder

Vind nye favoritter til køkkenet

eXperience by Tefal er en ny generation af køkkentøj, som forener funktion og intelligent design og dermed giver de bedste forudsætninger for gode madoplevelser og resultater i køkkenet hver gang. De modstandsdygtige, nittede håndtag i rustfrit stål gør det endda muligt at anvende serien i ovnen.

Vi bortlodder en komplet serie luksus til køkkenet med 2 pander, 1 gryde og en kasserolle til en samlet værdi af 4.895 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
MAR_SOE_kurtnielsen

Vind armbånd fra Kurt Nielsen

Kurt Nielsen har, siden han blev uddannet hos Georg Jensen, designet smykker med stor succes i Skandinavien. Smykkerne er i sterlingsølv og i højeste kvalitet. Hans unikke håndværk er kendetegnet ved præcision, glatte overflader og rene linjer.

Vi bortlodder et armbånd til en værdi af 4.890 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
FEB_SOE_benniksgaard

Vind Benniksgaard hotelophold 

Vind en overnatning i luksussuite med udsigt over Flensborg Fjord for to personer inkl. 3 retters middag efter kokkens valg (ekskl. vin), champagne, frugtkurv og chokolade på værelset ved ankomst, fri afbenyttelse af minibar samt egen udendørs sauna og vildmarksbad, Dreamwater Lounge massage og voucher til Benniksgaards butik på 100 kr.

Vi bortlodder et ophold, til en samlet værdi af 5.020 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
FEB_SOE_vaffeljern

Vind et smart vaffeljern

Forkæl venner og familie i den mørke tid – eller vær klar til at fejre vaffeldagen den 25. marts. OBH’s Elite-vaffeljern i lækkert design tilbereder fire hjerteformede vafler med en perfekt bagning, som gør dem ekstra sprøde. Pladerne har non-stickbelægning, som gør rengøringen ekstra nem, og den variable temperaturindstilling gør det muligt at bage vaflerne præcis, som du bedst kan lide dem.

Vi udlodder 6 stk. i alt, hver til en værdi af 499 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
FEB_SOE_madplan

Få en gratis madplan for februar

Download en madplan for februar og få inspiration til en masse lækre retter. Til hver ret følger en indkøbsliste, som du nemt kan medbringe på indkøbsturen. 

Du har som medlem af Mit SØNDAG fået tilsendt et nyhedsbrev med et link til vores madplan. Er du ikke medlem kan du blive det her.

Velbekomme!

BLIV MEDLEM
FEB_SOE_allershop

Fokus på brands

Som medlem af Mit SØNDAG kan du shoppe med rabat på allershop.dk – i denne måned har vi sat fokus på nogle af vores mange fede brands: Ferm Living, Holmegaard, Skagerak, RIG-TIG, Normann Copenhagen og Lyngby by Hifling.

Medlemmer af Mit SØNDAG har modtaget en mail med et
link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
JAN_SOE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SØNDAG får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.