Gratis fordele til dig

Som medlem af vores helt gratis fordelsprogram Mit SØNDAG får du et hav af medlemsfordele i form af konkurrencer med lækre præmier, nyhedsbreve med eksklusivt indhold, invitationer til særarrangementer samt gode tilbud på attraktive produkter. Alt sammen kommer til dig i en mail – du til hver en tid kan afmelde, hvis du ønsker det.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAR_SOE_tefalgryder

Vind nye favoritter til køkkenet

eXperience by Tefal er en ny generation af køkkentøj, som forener funktion og intelligent design og dermed giver de bedste forudsætninger for gode madoplevelser og resultater i køkkenet hver gang. De modstandsdygtige, nittede håndtag i rustfrit stål gør det endda muligt at anvende serien i ovnen.

Vi bortlodder en komplet serie luksus til køkkenet med 2 pander, 1 gryde og en kasserolle til en samlet værdi af 4.895 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
MAR_SOE_kurtnielsen

Vind armbånd fra Kurt Nielsen

Kurt Nielsen har, siden han blev uddannet hos Georg Jensen, designet smykker med stor succes i Skandinavien. Smykkerne er i sterlingsølv og i højeste kvalitet. Hans unikke håndværk er kendetegnet ved præcision, glatte overflader og rene linjer.

Vi bortlodder et armbånd til en værdi af 4.890 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
MAR_SOE_allershop

Forårsstemning på allershop.dk

Efter en lang, mørk vinter er foråret nu endelig på vej og alt lysner og spirer. I denne måned kan du derfor shoppe produkter, som kan give din bolig et frisk forårspust og produkter, som kan nydes udenfor i det dejlige forårsvejr. 

Medlemmer af Mit SØNDAG har modtaget en mail med et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her, så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
MAR_SOE_madplan

Få en gratis madplan for marts

Download en madplan for marts og få inspiration til en masse lækre retter. Til hver ret følger en indkøbsliste, som du nemt kan medbringe på indkøbsturen. 

Du har som medlem af Mit SØNDAG fået tilsendt et nyhedsbrev med et link til vores madplan. Er du ikke medlem kan du blive det her.

Velbekomme!

BLIV MEDLEM
JAN_SOE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SØNDAG får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.