Gratis fordele til dig

Som medlem af vores helt gratis fordelsprogram Mit SØNDAG får du et hav af medlemsfordele i form af konkurrencer med lækre præmier, nyhedsbreve med eksklusivt indhold, invitationer til særarrangementer samt gode tilbud på attraktive produkter. Alt sammen kommer til dig i en mail – du til hver en tid kan afmelde, hvis du ønsker det.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUL_SOE_christinajewelry

Vind Christina-sølvarmbånd

Armbåndet er designet af Christina Hembo med magnetlås dekoreret med sterlingsølvcharms og ægte hvide topaser og sort onyx.

Vi bortlodder et armbånd til en værdi af 3.241 kr.

 

 

 

 

DELTAG
JUL_SOE_hotelophold

Vind dejligt hotelophold

Så er det tid til et ophold i naturskønne omgivelser tæt ved vandet på Hotel Severin i Middelfart på Fyn. Vind overnatning i dobbeltværelse for to personer inkl. toretters middag (eksklusive drikkevarer) og stor morgenbuffet.

Vi bortlodder to hotelophold hver til en værdi af 1.495 kr.

 

 

 

 

DELTAG
JUN_SOE_benniksgaard

Vind Benniksgaard hotelophold

Vind en overnatning i luksussuite med udsigt over Flensborg Fjord for to personer inkl. 3 retters middag efter kokkens valg (ekskl. vin), champagne, frugtkurv og chokolade på værelset ved ankomst, fri afbenyttelse af minibar samt egen udendørs sauna og vildmarksbad, Dreamwater Lounge-massage og voucher til Benniksgaards butik på 100 kr.

Vi bortlodder et ophold til en samlet værdi af 5.020 kr.

 

 

 

 

DELTAG
JUN_SOE_NVEYECO

Vind et komplet sæt øjenmakeup

Det økologiske makeupbrand NVEY ECO har siden 2005 været frontfigur inden for økologisk makeup. Produkterne er naturligvis uden kemiske ingredienser såsom parabener, petrokemikalier eller syntetiske duftstoffer – NVEY ECO er udelukkende lavet af naturlige økologiske ingredienser.

Vi bortlodder 3 sæt bestående af eyeshadow-palette,
eyeliner-duo og sort 
mascara, hver til en værdi af 987 kr.

 

 

 

 

DELTAG
JUN_SOE_madplan

Få 20 skønne madopskrifter

Få en gratis madplan med masser af inspiration til dejlig sommermad. Se også de over 2.000 andre opskrifter, der ligger på www.søndag.dk

Du har som medlem af Mit SØNDAG fået tilsendt et nyhedsbrev med et link til vores madplan. Er du ikke medlem kan du blive det her.

Velbekomme!

BLIV MEDLEM
JUN_SOE_allershop

Sommerfordel – få adgang til 50 ekstra nedsatte produkter på allershop.dk!

Som medlem af Mit SØNDAG får du i denne måned eksklusivt rabat på dobbelt så mange produkter på allershop.dk - og så er de endda ekstra nedsat!

Medlemmer af Mit SØNDAG har modtaget en mail med et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her, så vil du modtage fordels-
mailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_SOE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SØNDAG får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.