Gratis fordele til dig

Som medlem af vores helt gratis fordelsprogram Mit SØNDAG får du et hav af medlemsfordele i form af konkurrencer med lækre præmier, nyhedsbreve med eksklusivt indhold, invitationer til særarrangementer samt gode tilbud på attraktive produkter. Alt sammen kommer til dig i en mail – du til hver en tid kan afmelde, hvis du ønsker det.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAJ_SOE_phyris

Vind hudpleje til sensitiv hud

30 til 50 procent af alle kvinder lider af sensitiv hud. Sensitiv hud reagerer hurtigt med irritationer, rødme, stramhed og kløe. Sol, kulde og den forkerte pleje er ofte årsag til problemer i huden, men stress kan også påvirke den sensitive hud i negativ retning. Den nye linje, SENSITIVE, fra PHYRIS hjælper netop den sensitive hud uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vind et sæt bestående af Sensitive Nutri Revitalising og Sensitive
Calming. 
Vi bortlodder 3 sæt i alt, hver til en værdi af 810 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
MAJ_SOE_sodastream

Vind den prisvindene SodaStream Spirit

Drømmer du også om at forvandle dit postevand til boblende danskvand på få sekunder? Med en danskvandmaskine i hjemmet bliver det lidt sjovere at få drukket nok vand, hvilket ofte kan være svært at huske i en travl hverdag. En undersøgelse viser, at man drikker 25 % mere vand med en SodaStream i køkkenet.

Vi udlodder 2 stk. SodaStream Spirit inkl. fire Watermix smagsvarianter til hver maskine. Hver gevinst har en værdi af 995 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
APR_SOE_blender

Vind en smart og stilfuld blender

Tag forskud på sommeren og lav lækre smoothies i den nye, kraftige HERO-blender fra OBH Nordica. Motoren er kraftig med hele 1.400 watt, og betjening sker let med trinløs hastighedsregulering og forudindstillede programmer til bl.a. knusning af is og smoothies. Kanden på 1,75 liter tåler både varme og kolde væsker, og rengøring er nem, da både kande og de 6 specialdesignede knive tåler maskinopvask.

Vi bortlodder 6 stk. i alt, hver til en værdi af 1.599 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
APR_SOE_dybergkern

Få 25 % rabat på dyrbergkern.dk

Som medlem af Mit SØNDAG kan du få 25 % rabat på dit næste køb hos www.dyrbergkern.dk Husk også at tilmelde dig DYRBERG/KERNs nyhedsbrev og bliv opdateret omkring eksklusive tilbud, nye kollektioner, inspiration og konkurrencer.

Medlemmer af Mit SØNDAG har modtaget en mail med rabatkoden.
Er du ikke medlem, kan du blive det her, så vil du modtage
mailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_SOE_allershop

Påske-tam-tam på allershop.dk

Dæk et fint bord til påskefrokosten med flotte glas, bestik i bronze og server lækre påskegodter. Lad dig inspirere af vores smukke udvalg med et strejf af påske. 

Medlemmer af Mit SØNDAG har modtaget en mail med et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her, så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_SOE_heltinde

Hvem skal være årets heltinde?

Nu er der fundet 6 finalister, der er indstillet til SØNDAGS Heltindepris 2017. Hvem fortjener at vinde 25.000 kr. til at arbejde med i sin organisation? Afgiv din stemme

Når du stemmer, deltager du automatisk i konkurrencen om 3 x ½ års abonnement på SØNDAG. Samlet værdi: 3.116 kr.

Afstemningen slutter 23. april 2017

 

 

 

 

 

STEM
APR_SOE_beachtours

Book Kreta nu og få 1.000 kr. rabat per person! 

Rejs til Kreta med Beach Tours og vælg selv hvilket hotel du vil bo på. Book inden udgangen af april. 

Medlemmer af Mit SØNDAG har modtaget en mail med kampagnekoden. 
Er du ikke medlem, kan du blive det her, så vil du
modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_SOE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SØNDAG får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.