Gratis fordele til dig

Som medlem af vores helt gratis fordelsprogram Mit SØNDAG får du et hav af medlemsfordele i form af konkurrencer med lækre præmier, nyhedsbreve med eksklusivt indhold, invitationer til særarrangementer samt gode tilbud på attraktive produkter. Alt sammen kommer til dig i en mail – du til hver en tid kan afmelde, hvis du ønsker det.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JAN_SOE_doro

Vind brugervenlig smartphone

Den brugervenlige smartphone Doro Liberto® 825 har en innovativ og intuitiv bruger­flade, som fokuserer på handlinger frem for applikationer, og det gør den til en ideel begyndermodel. Den har en stor 5”-skærm samt et 8MP-kamera og er udstyret med alle Doros signaturfunktioner og ekstra høj lyd samt tre fysiske taster i bunden. Smartphonen kommer med en smart, vandret ladestation, der også fungerer som ur, alarm og elektronisk billedfremviser.

Vi bortlodder 6 stk. i alt, hver til en værdi af 2.499 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
JAN_SOE_donut

Vind skøn donutmaskine

Flip Donut Maker fra OBH Nordica passer perfekt til børnefødselsdagen, eftermiddagskaffen eller til morgenbordet i weekenden. Den tilbereder glasur – nemt og sjovt både at lave og servere.

• Non stick-belægning for fedtfri stegning
• Kontrollampe: Tændt/klar til brug
• Drypbakke medfølger

Vi udlodder 6 stk. i alt, hver til en værdi af 699 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
JAN_SOE_madplan

Få en gratis madplan for januar

Download en madplan for januar og få inspiration til en masse lækre retter. Til hver ret følger en indkøbsliste, som du nemt kan medbringe på indkøbsturen. 

Du har som medlem af Mit SØNDAG fået tilsendt et nyhedsbrev med et link til vores madplan. Er du ikke medlem kan du blive det her.

Velbekomme!

BLIV MEDLEM
JAN_SOE_allershop

Kickstart dig selv i det nye år med allershop.dk

Som medlem af Mit SØNDAG kan du på allershop.dk shoppe med rabat – og med et par klik blive helt klar til at kickstarte dig selv i det nye år. 

Medlemmer af Mit SØNDAG har modtaget en mail med et
link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
JAN_SOE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SØNDAG får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.