Gratis fordele til dig

Som medlem af vores helt gratis fordelsprogram Mit SØNDAG får du et hav af medlemsfordele i form af konkurrencer med lækre præmier, nyhedsbreve med eksklusivt indhold, invitationer til særarrangementer samt gode tilbud på attraktive produkter. Alt sammen kommer til dig i en mail – du til hver en tid kan afmelde, hvis du ønsker det.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAJ_SOE_cykel

Vind en rå storbycykel

Du har nu chancen for at vinde en cykel fra Batavus. Harlemcyklen er inspireret af storbyen – heraf navnet Harlem. Med Harlem får du en let og hurtig hverdagscykel, som er stylet med rå detaljer. Cyklen er udstyret med mange detaljer, bl.a. en praktisk styrlås, som gør, at man kan parkere cyklen med masser af vægt i kurven – uden at cyklen vælter. Cyklen er lakeret med en eksklusiv mat lakering, som giver cyklen et lækkert udtryk.

Vi bortlodder én cykel til en værdi af 6.799 kr.

 

 

 

 

DELTAG
MAJ_SOE_mellisa

Vind økologiske solbeskyttelsescremer

Mellisas økologiske solbeskyttelsescremer beskytter huden mod de skadelige stråler fra solen. Solcremen minimerer risikoen for solskoldning og forebygger, at huden begynder at skalle. Kombinationen af salvie, oliven, aloe vera, kamille og avokado giver fugt, styrker hudens naturlige fugtbarriere og har beroligende, anti-inflammatoriske egenskaber. Acai, vitaminer og gulerodsfrø beskytter og blødgør.

Vi bortlodder 5 sæt bestående af 2 stk. solbeskyttelse faktor 20
og 2 stk. aftersun. Hvert sæt har en værdi af kr. 600 kr.

 

 

 

 

DELTAG
MAJ_SOE_madplan

25 gratis madopskrifter til dig

Meld dig ind i Mit SØNDAG og få en gratis madplan med masser af inspiration til dejlig mad i maj.

Du har som medlem af Mit SØNDAG fået tilsendt et nyhedsbrev med et link til vores madplan. Er du ikke medlem kan du blive det her.

Velbekomme!

BLIV MEDLEM
MAJ_SOE_allershop

Et hyggeligt udeliv

Nu er vi endelig kommet til den tid på året, hvor vi igen kan opholde os udenfor. I denne måned kan du derfor finde en masse skønne produkter på allershop.dk, som kan være med til at skabe et endnu hyggeligere udeliv.

Medlemmer af Mit SØNDAG har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_SOE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SØNDAG får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.