Gratis fordele til dig

Som medlem af vores helt gratis fordelsprogram Mit SØNDAG får du et hav af medlemsfordele i form af konkurrencer med lækre præmier, nyhedsbreve med eksklusivt indhold, invitationer til særarrangementer samt gode tilbud på attraktive produkter. Alt sammen kommer til dig i en mail – du til hver en tid kan afmelde, hvis du ønsker det.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

FEB_SOE_kenwood19

En populær skønhed

Den allerbedste køkkenmaskine er lige blevet endnu smukkere. Kenwood har lanceret en ”Special Edition” af den populære køkkenmaskine Chef Sense XL i tre nye strålende smukke farver. Chef Sense er i forvejen kendt for sin høje kvalitet, innovative teknologi og alsidighed med mange slags forskelligt tilbehør. Chef Sense er ikke længere kun ”klog”, men også smukkere og mere elegant.

Vi bortlodder en Chef Sense Special Edition XL i blommefarvet
til en værdi af 4.999 kr.

 

 

 

 

DELTAG
FEB_SOE_multivitamin19

Multivitaminer med urter

Kroppen ændrer sig med alderen, og det betyder også, at kroppens behov forandrer sig. Derfor fås Drogens Vital Multivitamin med urter selvfølgelig også i en 50+ variant, hvor sammensætningen er specielt udviklet til dig over 50 år.

Vi bortlodder fem pakker bestående af: 2 x Drogens Vital Multivitamin med urter 50+, 1 x Drogens Vital Baldrian, 1 x Drogens Vital Tranebær og 1 x Drogens Vital MagnesiumCitrat med B6-vitamin
- hver til en værdi af 600 kr.

 

 

 

 

DELTAG
FEB_SOE_madplan

20 madopskrifter til dig

Meld dig ind i Mit SØNDAG og få en gratis madplan med masser af inspiration til dejlig vintermad.

Du har som medlem af Mit SØNDAG fået tilsendt et nyhedsbrev med et link til vores madplan. Er du ikke medlem kan du blive det her.

Velbekomme!

BLIV MEDLEM
FEB_SOE_allershop

Hyggelige morgenstunder

Gør lidt mere ud af morgenhyggen og pift bordet op med elegant service. 

Få f.eks. det smukke æggebæger fra Lyngby by Hifling for kun 79 kr.

Medlemmer af Mit SØNDAG har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_SOE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SØNDAG får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.