Gratis fordele til dig

Som medlem af vores helt gratis fordelsprogram Mit SØNDAG får du et hav af medlemsfordele i form af konkurrencer med lækre præmier, nyhedsbreve med eksklusivt indhold, invitationer til særarrangementer samt gode tilbud på attraktive produkter. Alt sammen kommer til dig i en mail – du til hver en tid kan afmelde, hvis du ønsker det.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

SEP_SOE_gerardcosmetic

Vind luksus til dig og din hud

Vind skønne produkter fra Gerard Cosmetic til den modne hud. Cremerne genskaber hydrering ved aldrende hud, giver ny energi til vævet og løfter konturen ved øjne, mund og ansigt. Reparerer og beskytter mod den skadelige effekt fra frie radikaler.

Vi bortlodder to sæt bestående af Genactiv Eye Contour, Genactiv dagcreme og Genactiv natcreme til en samlet værdi af 1.920 kr. pr. sæt.

 

 

 

 

DELTAG
SEP_SOE_lecreuset

Vind støbejernsnyheder

Nu lancerer Le Creuset støbejernspander, som giver mulighed for endnu mere alsidig madlavning, da de tåler alle varmekilder – inklusive ovn og induktion. Denne dybe version er særligt velegnet til stegning, braisering og bagning, hvor en høj kant er praktisk. 

Vi bortlodder to sæt bestående af en dyb stegepande/støbejernshåndtag, en lille kande samt en lille krukke m/trælåg – alle tre dele i farven cerise. 
Hvert sæt har en værdi af 1.459 kr.

 

 

 

 

DELTAG
SEP_SOE_madplan

25 madopskrifter til dig

Meld dig ind i Mit SØNDAG og få en gratis madplan med masser af inspiration til dejlig efterårsmad.

Du har som medlem af Mit SØNDAG fået tilsendt et nyhedsbrev med et link til vores madplan. Er du ikke medlem kan du blive det her.

Velbekomme!

BLIV MEDLEM
SEP_SOE_allershop

Smukke produkter til fordelspriser

Som medlem af Mit SØNDAG har du adgang til alle de nedsatte produkter på allershop.dk. Du kan bl.a. få den smukke kop fra Lyngby by Hifling med stormhat-motiv. 

Medlemmer af Mit SØNDAG har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_SOE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SØNDAG får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.