Gratis fordele til dig

Som medlem af vores helt gratis fordelsprogram Mit SØNDAG får du et hav af medlemsfordele i form af konkurrencer med lækre præmier, nyhedsbreve med eksklusivt indhold, invitationer til særarrangementer samt gode tilbud på attraktive produkter. Alt sammen kommer til dig i en mail – du til hver en tid kan afmelde, hvis du ønsker det.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

NOV_SOE_experience

Vind køkkentøj fra Experience by Tefal

Experience by Tefal er eksklusivt køkkentøj, der har lige præcis den belægning, som passer til formålet. Den lækre gryde (6,9 liter) med keramisk belægning er perfekt til efterårets simremad, kan tåle at gå i ovnen og har indbygget kondenssystem, der sørger for at kødet ikke bliver tørt. Sauterpanden med non-stik-belægning er sikret mod overophedning, så stegeresultatet bliver perfekt og kan ligeledes tåle at komme i ovnen.

Vi udlodder et sæt til en samlet værdi a 2.798 kr.

 

 

 

 

DELTAG
NOV_SOE_doro

Vind Doro mobil

Vind en Doro 8040, der er seneste skud på stammen i mobilproducenten Doros serie af bruger- og ældrevenlige smartphones. Telefonen har en stor 5”-skærm samt et 8MP-kamera og er udstyret med alle Doros signaturfunktioner som HD voice og ekstra høj lyd samt tre fysiske taster i bunden. Smartphonen kommer med en smart vandret ladestation, der også fungerer som ur, alarm og elektronisk billedfremviser.

Vi bortlodder en mobil til en værdi a 2.499 kr.

 

 

 

 

DELTAG
NOV_SOE_Strikkeopskrift

Få 3 gratis strikkeopskrifter

Tre nemme strikkeopskrifter, der kan laves på en weekend. En sjælevarmer, et sjovt sjal eller en skøn tophue – vælg selv – eller strik dem alle tre.

Som medlem af Mit SØNDAG har du modtaget en mail med strikkeopskrifterne. Er du ikke medlem, kan du blive det her, så vil du modtage mailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
NOV_SOE_allershop

Bliv klar til vinterens festligheder

Vintersæsonen er kendt for de mange små hyggelige stunder inde som ude, men også for de store festlige lejligheder. Derfor kan du i denne måned finde inspiration til, hvordan du kan gå vinteren i møde på en festlig måde.

Medlemmer af Mit SØNDAG har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_SOE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SØNDAG får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.