Gratis fordele til dig

Som medlem af vores helt gratis fordelsprogram Mit SØNDAG får du et hav af medlemsfordele i form af konkurrencer med lækre præmier, nyhedsbreve med eksklusivt indhold, invitationer til særarrangementer samt gode tilbud på attraktive produkter. Alt sammen kommer til dig i en mail – du til hver en tid kan afmelde, hvis du ønsker det.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAR_SOE_kenwood

Vind klassisk køkkenmaskine

Sæt smagfuld mad på bordet med denne klassiske Chef XL-køkkenmaskine fra Kenwood. Med en Kenwood-køkkenmaskine har du uanede muligheder for at lave en række lækre retter – nemt og hurtigt. Uanset om du skal lave hjemmebagte kager, pizzadej til fredagshygge eller frisk pasta til dine gæster, kan denne køkkenmaskine gøre arbejdet for dig.

Vi bortlodder én til en værdi a 4.499 kr.

 

 

 

 

DELTAG
MAR_SOE_armbaand

Vind fantastiske armbånd

Mai Copenhagens univers er præget af inspiration og mønstre fra østen, det etniske og indianske. Hvert design er tilsat personlighed, der skinner igennem i de håndlavede smykker, hvor der er tilført et nordisk præg. De smukke glasperlearmbånd væves manuelt, og hvert armbånd tager 2-3 timer at lave.

To heldige læsere kan hver vinde fire unikke, håndlavede armbånd til en samlet værdi af 1.496 kr.

 

 

 

DELTAG
MAR_SOE_madplan

25 gratis madopskrifter til dig

Meld dig ind i Mit SØNDAG og få en gratis madplan med masser af inspiration til tidlig forårsmad.

Du har som medlem af Mit SØNDAG fået tilsendt et nyhedsbrev med et link til vores madplan. Er du ikke medlem kan du blive det her.

Velbekomme!

BLIV MEDLEM
MAR_SOE_allershop

Forår på allershop.dk

Foråret er fyldt med festligheder og traditioner. Find en masse fine produkter og inspiration til forårsindretningen på allershop.dk. Vi har også fundet gaveideer til årets første konfirmationsfester. 

Medlemmer af Mit SØNDAG har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
MAR_SOE_modnekvinder

Spar 100 kr. på bestsellere 

Spar 100 kroner på hver af de seneste års to mest omtalte bøger - de anmelderroste bestsellere 'Modne Kvinder' og 'Modne Mænd'. I de to unikke værker fortæller 48 kendte, modige, kloge danskere i hudløst ærlige, overraskende og inspirerende samtaler om livet efter de 50. 

Du har som medlem af Mit SØNDAG fået tilsendt et nyhedsbrev med rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
APR_SOE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SØNDAG får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.