Gratis fordele til dig

Som medlem af vores helt gratis fordelsprogram Mit SØNDAG får du et hav af medlemsfordele i form af konkurrencer med lækre præmier, nyhedsbreve med eksklusivt indhold, invitationer til særarrangementer samt gode tilbud på attraktive produkter. Alt sammen kommer til dig i en mail – du til hver en tid kan afmelde, hvis du ønsker det.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

NOV_SOE_OBH

Din egen skønhedsklinik

Vind et komplet SPA Sensation+ skønhedssæt fra OBH Nordica med teknologi, der giver et bedre glid og mindre hudirritation. 

11 tilbehørsdele medfølger til både epilering, barbering, eksfolieringsbørste til kroppen, pedicurerulle, manicurerulle, rensebørste til ansigtet samt tilbehør til fjernelse af ansigtshår.

Vi bortlodder to stk., hver til en værdi a 1.699,95 kr.

 

 

 

 

DELTAG
NOV_SOE_bodyshop

Forkælelse fra top til tå

Med de populære ansigtsmasker eller de skønne kropspleje-produkter fra The Body Shop kommer man godt igennem julemåneden. Bliver du den heldige vinder, kan du også glæde dig til skøn hjemmespa med den prisvindende Hawaiian Kukui Cream og tilhørende scrub. De to produkter vil helt sikkert hjælpe dig med at komme helt ned i gear efter en travl julemåned.

Vi bortlodder to pakker, hver til en værdi a 1.660 kr.

 

 

 

 

DELTAG
NOV_SOE_adventskrans

Smukke adventskranse

Meld dig ind i Mit SØNDAG og få opskrifter på fire smukke adventskranse. Du kan vælge den farverige, naturlige eller duftende, alt efter hvad der passer til din stil og dit hjem. God fornøjelse!

Du har som medlem af Mit SØNDAG fået tilsendt et nyhedsbrev med et link til vores madplan. Er du ikke medlem kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
NOV_SOE_madplan

Madopskrifter til dig

Meld dig ind i Mit SØNDAG og få en gratis madplan med masser af inspiration til dejlig vintermad.

Du har som medlem af Mit SØNDAG fået tilsendt et nyhedsbrev med et link til vores madplan. Er du ikke medlem kan du blive det her.

Velbekomme!

BLIV MEDLEM
NOV_SOE_allershop

Den hyggelige juletid nærmer sig

Køb julekalendere, pynt og gaver til fordelspriser på allershop.dk.

Husk, gaver købt på allershop.dk kan returneres helt frem til d. 31. januar 2019.

Medlemmer af Mit SØNDAG har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_SOE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SØNDAG får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.