Gratis fordele til dig

Som medlem af vores helt gratis fordelsprogram Mit SØNDAG får du et hav af medlemsfordele i form af konkurrencer med lækre præmier, nyhedsbreve med eksklusivt indhold, invitationer til særarrangementer samt gode tilbud på attraktive produkter. Alt sammen kommer til dig i en mail – du til hver en tid kan afmelde, hvis du ønsker det.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JAN_SOE_zenz

Vind Svanemærket hårpleje

Svanemærket hårplejeserie med naturlige og økologisk certificerede ingredienser af højeste kvalitet. Serien er skabt med omtanke for dig og miljøet og indeholder ingen SLS, sulfater, petrokemikalier, parabener eller andrepotentielt skadelige stoffer. ZENZ tager hensyn til din sundhed og dit miljø. Hårplejeserien består af shampoo, balsam og kur og findes både med og uden duft.

Vi bortlodder tre hårplejeserier fra ZENZ PURE – svane- og
allergimærket 
samt uden parfume – hver til en værdi af 999 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
JAN_SOE_snackcollection

Vind Snack Collection

Med Tefal Snack Collection er det nemt at trylle alverdens lækkerier frem til familie og venner eller til en hyggelig stund, hvor børnene kan være med. Snack Collection er en alt-i-en-maskine med udskiftelige plader, som kan lave både snacks, retter og desserter, som f.eks. donuts, der kan dekoreres efter alle kunstens regler.

Vi bortlodder 4 stk. hver til en værdi af 749 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
JAN_SOE_madplan

20 gratis madopskrifter til dig

Meld dig ind i Mit SØNDAG og få en gratis madplan med masser af inspiration til dejlig vintermad.

Du har som medlem af Mit SØNDAG fået tilsendt et nyhedsbrev med et link til vores madplan. Er du ikke medlem kan du blive det her.

Velbekomme!

BLIV MEDLEM
JAN_SOE_allershop

Skyd 2018 i gang på bedste vis

Et nyt år indbyder til en ny og frisk start – står dit 2018 på nye, sunde vaner, nyt til hjemmet eller ny energi i en travl hverdag? På allershop.dk kan du finde en masse skønne produkter, der kan hjælpe dig med at få skudt det nye år i gang på bedste vis. 

Medlemmer af Mit SØNDAG har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_SOE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SØNDAG får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.