Gratis fordele til dig

Som medlem af vores helt gratis fordelsprogram Mit SØNDAG får du et hav af medlemsfordele i form af konkurrencer med lækre præmier, nyhedsbreve med eksklusivt indhold, invitationer til særarrangementer samt gode tilbud på attraktive produkter. Alt sammen kommer til dig i en mail – du til hver en tid kan afmelde, hvis du ønsker det.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

SEP_SOE_benniksgaard

Vind hotelophold på Benniksgaard

Vind en overnatning i luksussuite med udsigt over Flensborg Fjord for to personer inkl. 3-retters middag efter kokkens valg (ekskl. vin), champagne, frugtkurv og chokolade på værelset ved ankomst, fri afbenyttelse af minibar samt egen udendørs sauna og vildmarksbad, Dreamwater Lounge massage og voucher til Benniksgaards butik på 100 kr.

Vi bortlodder et ophold, til en samlet værdi af 5.020 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
SEP_FJ_kosmetikpung

Vind kosmetikpung med indhold

Vind kosmetikpung fra Tim og Simonsen, makeup fra det økologiske makeup-brand NVEY ECO og to neglelakker fra MicroCell.

NVEY ECO’s fantastiske, økologiske kvalitetsprodukter har en høj farvepigmentering, høj ydeevne og er holdbar. MicroCell-neglelak giver både en smuk farve, er holdbar og reparerer neglene. Tim og Simonsen er dansk design i høj kvalitet. Genial både som kosmetikpung, men også som ”cross over bag”.

Vi bortlodder 3 sæt, hver til en værdi af 1.163 kr.

 

 

 

 

DELTAG
SEP_SOE_madplan

20 madopskrifter til dig

Meld dig ind i Mit SØNDAG og få en gratis madplan med masser af inspiration til dejlig efterårsmad.

Se også de over 3.000 andre opskrifter, der ligger på www.søndag.dk

Du har som medlem af Mit SØNDAG fået tilsendt et nyhedsbrev med et link til vores madplan. Er du ikke medlem kan du blive det her.

Velbekomme!

BLIV MEDLEM
SEP_SOE_allershop

Fine, lyserøde detaljer til hjemmet

I september har vi samlet nogle fine produkter med et touch af lyserød, som kan pynte i boligen. 

Medlemmer af Mit SØNDAG har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_SOE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SØNDAG får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.