Gratis fordele til dig

Som medlem af vores helt gratis fordelsprogram Mit SØNDAG får du et hav af medlemsfordele i form af konkurrencer med lækre præmier, nyhedsbreve med eksklusivt indhold, invitationer til særarrangementer samt gode tilbud på attraktive produkter. Alt sammen kommer til dig i en mail – du til hver en tid kan afmelde, hvis du ønsker det.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

OKT_SOE_thebodyshop

Vind selvforkælelse

Elsker du også at tælle ned til juleaften og starte de mørke morgener med lidt selvforkælelse? – så er en pakkekalender fra The Body Shop lige dig.

De tre skønne pakkekalendere fra The Body Shop er fyldt med lækre produkter og fine accessories i store og små størrelser. Kalenderne fås i tre prisklasser fra 395-995 kr., men fælles for alle tre er, at man får meget mere for pengene, da værdien af kalenderne er dobbelt op.

Vi bortlodder to af de store Ultimate-kalendere til en værdi af 2.350 kr. pr. stk.

 

 

 

 

DELTAG
OKT_SOE_optigrill

Smart, lille og handy

Med OptiGrill+ Initial er du garanteret perfekte grillresultater hver gang. Grillen har en sensor, der automatisk justerer tid og temperatur efter madens tykkelse inden for de angivne programmer.

Du kan følge med i kødets tilberedningsgrad fra rødt til gennemstegt, så man får sin bøf, præcis som man bedst kan lide den. Seks automatiske programmer til forskellige råvarer gør det nemt at servere den perfekte middag.

Vi bortlodder to stk., hver til en værdi af 1.899 kr.

 

 

 

 

DELTAG
OKT_SOE_madplan

25 madopskrifter til dig

Meld dig ind i Mit SØNDAG og få en gratis madplan med masser af inspiration til dejlig efterårsmad.

Du har som medlem af Mit SØNDAG fået tilsendt et nyhedsbrev med et link til vores madplan. Er du ikke medlem kan du blive det her.

Velbekomme!

BLIV MEDLEM
OKT_SOE_allershop

Over 1000 nedsatte produkter til dig

På allershop.dk kan du finde over 1000 produkter, som du får til en særlig fordelspris, fordi du er medlem af Mit SØNDAG. Find produkter fra kendte brands som f.eks. Kay Bojesen, Adax, Kähler og mange flere.

Medlemmer af Mit SØNDAG har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_SOE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SØNDAG får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.