Gratis fordele til dig

Som medlem af vores helt gratis fordelsprogram Mit SØNDAG får du et hav af medlemsfordele i form af konkurrencer med lækre præmier, nyhedsbreve med eksklusivt indhold, invitationer til særarrangementer samt gode tilbud på attraktive produkter. Alt sammen kommer til dig i en mail – du til hver en tid kan afmelde, hvis du ønsker det.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUL_SOE_christinajewelry

Vind fantastisk armbånd fra Christina Jewelry & Watches

Vind Christinas sølvarmbånd med forgyldte sterlingsølv-charms, dekoreret med ægte ædelsten.

Alle smykkerne fra Christina Jewelry & Watches er designet af Christina Hembo, der netop har vundet prisen som ”Årets VIRKSOMME kvinde 2018”.

Vi bortlodder et armbånd til en værdi af 4.488 kr.

 

 

 

DELTAG
JUL_SOE_lecreuset

Nyd maden udendørs

Frisk luft får altid maden til at smage bedre. Med grillpanden i støbejern fra Le Creuset kan du nemt tage madlavningen med ud under åben himmel. Den tåler høj varme og er derfor oplagt at bruge på din grill eller dit bålfad. Grillpanden fås i 11 forskellige farver.

Vi bortlodder tre stk., der hver har en værdi af 1.179 kr.

 

 

 

DELTAG
JUL_SOE_madplan

Gratis madopskrifter til dig

Meld dig ind i Mit SØNDAG og få en gratis madplan med masser af inspiration til dejlig mad i juli.

Du har som medlem af Mit SØNDAG fået tilsendt et nyhedsbrev med et link til vores madplan. Er du ikke medlem kan du blive det her.

Velbekomme!

BLIV MEDLEM
JUL_SOE_allershop

Sommerfristelser til rabatpriser

På allershop.dk har vi masser af fine sommerprodukter. Skal du til sommerfester, har vi også den helt perfekte værtindegave – de lækre BÆRRIES fra Johan Bülow har et strejf af havtorn og saftige blåbær, som komplimenterer den cremede chokolade og lakridsen i midten.  Din pris: Kun 199 kr. Normalpris: 240 kr.  

Medlemmer af Mit SØNDAG har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_SOE_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SØNDAG får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.