MAJ_SOE_cykel
MAJ_SOE_cykel

Vind en rå storbycykel

Du har nu chancen for at vinde en cykel fra Batavus. Harlemcyklen er inspireret af storbyen – heraf navnet Harlem. Med Harlem får du en let og hurtig hverdagscykel, som er stylet med rå detaljer. Cyklen er udstyret med mange detaljer, bl.a. en praktisk styrlås, som gør, at man kan parkere cyklen med masser af vægt i kurven – uden at cyklen vælter. Så er der bagagebæreren, som har et enkelt og æstetisk design med masser af plads til tasken. Cyklen er lakeret med en eksklusiv mat lakering, som giver cyklen et lækkert udtryk.

Vi bortlodder én cykel til en værdi af 6.799 kr.

Nærmeste forhandler oplyses på www.batavus.dk

Konkurrencen kører t.o.m. d. 31. maj 2018

MAJ_SOE_cykel

Deltag og vind

Hjælp Indtast dit for- og efternavn i feltet.
Hjælp Indtast din adresse i feltet. Husk husnummer og evt. etage og dør.
Hjælp Indtast dit postnummer i feltet.
Hjælp Indtast din by i feltet.
Hjælp Indtast din e-mail adresse i feltet.

Læs mere her

Mere info: (Skjul info)

Medieprodukter: Fx magasiner, blade, bøger, nyheder, redaktionelle internetsider, musik, film, TV, app’s mv.

Tele og teknik: Fx telefoni, internet og anden kommunikation, computere, telefoner, TV, HiFi, elektronik, hårde hvidevarer, biler og anden transport mv.

Dagligvarer: Alle produkter, der indgår i en sædvanlig husholdning, inkl. mad, drikke og andre fødevarer, køkkenredskaber, renholdelse, tekstiler og andet non-food samt øvrige produkter der kan købes i supermarkeder mv.

Skønheds- og livsstilsprodukter: Fx. design-, mode- og indretningsprodukter samt produkter relateret til bolig og have, personlig pleje, sport, motion, sundhed, tøj, sko, tasker, accessories, kosttilskud, håndlæsning, horoskoper, dating, erotik og rådgivningsprodukter, fx fra SlankeDoktor,

Fordelsprogrammer: Loyalitetsprogrammer, fx Aller Media A/S’ fordelsprogram ”Mit”, som indeholder tilbud fra Aller koncernen og vores Samarbejdspartnere.

Analyser, spil og events: Fx. tests, undersøgelser, spil, lotteri, gambling, konkurrencer og arrangementer som koncerter, underholdning, vinsmagning, restauranter, madlavning, løb, messer, shopping events, auktioner mv.

Rejser: Fx ferie- og pakkerejser, transport, ophold, forplejning, oplevelser forlystelser, wellness, rejseudstyr og -forsikringer mv.

E-post: Fx. e-mail, SMS, MMS, app, push beskeder og lign.

Aller koncernen: Pt. Aller Media A/S, Aller Holding A/S og Nyhavn Rejser A/S.

Samarbejdspartnere: Fx de annoncører, sponsorer og øvrige virksomheder, vi løbende samarbejder med.