Fordele til dig

Som medlem af Mit Spis Bedre får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine nyeste månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

DEC_SB_alsace

Vind Alsace-vine

SPIS BEDRE udlodder i samarbejde med vinregionen Alsace to flasker Crémant d’Alsace og tre flasker hvidvin. Pep de grå januardage op, og nyd vinene uden fast føde, som velkomst, til fisk eller til lyst kød. Med i præmien får du en flaskekøler og en crémantprop.

Værdi 1.000 kr.

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
DEC_SB_julecheesecake

Julecheesecake med kirsebærgelé

Denne julecheesecake med kirsebærgelé smager næsten som risalamande, men kan alligevel være med til at give lidt variation i julens mange desserter.

LÆS MERE
DEC_SB_panela

Vind lækre præmier

Vind præmier hver måned, få særpris på billetter til udvalgte Aller-events og få eksklusive rabatter på produkter med SPIS BEDRE og Aller Media. Bliv medlem af vores Aller Panel og del løbende din mening med os gennem spændende undersøgelser.
Nye medlemmer deltager i lodtrækningen om:
- 5 stk. halvårsabonnement på et valgfrit Aller Media magasin
- 5 stk. kvartalsabonnement på et valgfrit Aller Media ugeblad
Vinderne får direkte besked d. 10. januar 2019.

BLIV MEDLEM
DEC_SB_allershop

Værtsgaver og nytårsting på allershop.dk 

I december er der masser af hyggelige arrangementer, og på allershop.dk kan du både finde fine værtsgaver og ting til nytårsfesten. Husk, gaver købt på allershop.dk kan returneres helt frem til d. 31. januar 2019.

Medlemmer af Mit SPIS BEDRE har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
DEC_SB_laboheme

La Boheme - spar 20%

La Bohéme er et af Giacomo Puccinis mest betydningsfulde værker og er blandt de største italienske operaværker nogensinde. Handlingen udfolder sig omkring kunstnerkvartetten Rodolfo, Colline, Schaunard og Marcello, der sammen kæmper sig gennem livets kvaler – men snart oplever Rodolfo kærligheden.

Operaen opsættes og fremføres af Tjekkiets anerkendte Statsopera Prag og med tjekkisk orkester i orkestergraven.

Synges på italienske med danske overtekster.

LÆS MERE
DEC_SB_enniomorricone

The Best Of Ennio Morricone - spar 10%

Oplev musikken og se scener fra filmene, når 100 musikere og sangere fra Milano Festival Opera bringer den verdenskendte komponist Ennio Morricone filmmusik til live. Oplev bl.a. "The Hatefull 8" og "The Good, The Bad and The Ugly". 

De originale scener fra filmene vises på et stort lærred og skaber den spændende atmosfære af dynamik og giver nærmest en hårrejsende effekt, der udspiller sig mellem filmlærred og det levende orkester.

LÆS MERE
JAN_SB_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SPIS BEDRE får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER