Fordele til dig

Som medlem af Mit SPIS BEDRE får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine nyeste månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAR_SB_fermob

Vind Bistro Café-sæt

De klassiske franske Bistro-møbler fra Fermob er designet i 1889 og har siden da været fast inventar på caféer verden over. Både stole og borde kan klappes sammen og nemt flyttes rundt. Møblerne er lavet af jern, der er pulverlakeret, så de kan modstå regn og sne. Bistro-møblerne fås i 24 forskellige farver.

SPIS BEDRE udlodder i samarbejde med Ting+ i Rørvig tre Bistro Café-sæt fra Fermob bestående af to stole og et rundt bord til en værdi af
2.283 kr. pr. sæt. Vinderne vælger selv farven på møblerne.

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
MAR_SB_paaskedesserter

Påskedesserter - de 10 bedste søde sager til påsken

Højtid og søde sager går hånd i hånd, og påsken er ingen undtagelse. Vi har været på jagt efter skønne påskedesserter, der kan gøre påskehyggen ekstra sød.

LÆS MERE
MAR_SB_allershop

Forår på allershop.dk

Foråret er fyldt med festligheder og traditioner. Find en masse fine produkter og inspiration til forårsindretningen på allershop.dk. Vi har også fundet gaveideer til årets første konfirmationsfester. 

Medlemmer af Mit SPIS BEDRE har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
MAR_SB_simongarfunkel

The Simon & Garfunkel Story - spar 10%

Showet fortæller gennem musik og skuespil den fascinerende historie om Paul Simon og Art Garfunkel; fra deres ydmyge start på musikscenen som Rock’n’Roll duoen Tom and Jerry, over deres massive succes, til duoens dramatiske splittelse.

Spar 10%
Normalpris: 100 kr. (D) - 425 kr. (C) - 465 kr. (B) - 495 kr. (A)*
Fordelspris: 90 kr. (D) - 382 kr. (C) - 418 kr. (B) - 445 kr. (A)*
*Priserne er eksklusiv billetgebyr på 25 kr.

LÆS MERE
APR_SB_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SPIS BEDRE får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER