Fordele til dig

Som medlem af Mit SPIS BEDRE får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine nyeste månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JAN_SB_holmegaard

Vind glasserie fra Holmegaard

Scala-serien fra Holmegaard består af glaskrukker, en flaske og drikkeglas. Serien blev oprindelig designet af Ole Palsby og er nu nyfortolket af Maria Berntsen. Navnet Scala refererer til idéen om, at man udover at kunne se indholdet også kan aflæse mængden. Den medstøbte skala med måleenheder findes på alle glas og er et karakteristisk kendetegn ved serien.

SPIS BEDRE udlodder i samarbejde med Holmegaard to
Scala-serier i glas til en værdi af 1.070 kr. pr. serie.

 

 

 

 

 

 

 

 

DELTAG
JAN_SB_vinterretter

10 nemme retter til vinteren

Mangler du inspiration til aftensmaden i de kolde måneder, så er der inspiration at hente her! Vi har samlet 10 nemme retter, der egner sig perfekt til de kølige aftener.

LÆS MERE
JAN_SB_allershop

Skyd 2018 i gang på bedste vis

Et nyt år indbyder til en ny og frisk start – står dit 2018 på nye, sunde vaner, nyt til hjemmet eller ny energi i en travl hverdag? På allershop.dk kan du finde en masse skønne produkter, der kan hjælpe dig med at få skudt det nye år i gang på bedste vis. 

Medlemmer af Mit SPIS BEDRE har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
JAN_SB_thriller

Thriller Live i Det Kgl. Teater - spar 10%

Thriller Live er den ultimative koncerthyldest til Kongen af Pop, Michael Jackson, og kommer direkte fra London's West End. En enestående oplevelse, som at se selveste Michael Jackson live. 

Under forestillingens over 2 timer lange show kommer du med garanti til at synge med på store hits som 'I Want You Back', 'I'll Be There', 'Show You The Way To Go', 'She's Out Of My Life', 'Beat It', 'Billie Jean', 'Earth Song' og
naturligvis Thriller og mange mange flere!

LÆS MERE
JAN_SB_tenorer

De 12 Tenorer 10 års jubilæum i Operaen - spar 10%

THE 12 TENORS jubilæumstour vil blive lige så mangfoldig som tenorerne selv, der kommer fra meget forskelligartede lande. Her får publikum muligheden for at opleve de mest kendte arier, de største pop-sange, ballader, der har berørt millioner af mennesker, og ikke mindst rockklassikere, som med garanti vil få hele publikum op ad stolene.orerne står på scenen, har de kun et mål; at videre deres
medrivende lidenskab for musikken til publikum.

LÆS MERE
APR_SB_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit SPIS BEDRE får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JUL_plingmad

Ubegrænset adgang til magasiner med pling.dk

Pling giver dig ubegrænset adgang til et kæmpe udvalg af Danmarks førende magasiner. Du kan for kun 99 kr. pr. mdr. frit vælge mellem stribevis af alle Aller Medias bedste blade. Vi har samlet de mest populære magasiner i én og samme app. Du får inspiration fra modens verden. Magasiner om indretning og skønne hjem – det bedste indhold om mad og drikke, plus alt den nyeste sladder!

LÆS MERE