Fordele til dig

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAR_UH_jakke

Vind smart og praktisk jakke

Når regnen kommer i ”stribede” strømme, så er det bare om at være ordentlig klædt på! Vind denne dejli­ge stribede jakke fra Danwear, som er 100% vind- og vandtæt og fås i farverne blå/hvid og gul/hvid og i størrel­serne XS til 4XL.

Vi bortlodder 3 stk. i blå/hvid hver til en værdi af 1.199 kr.

 

 

DELTAG
MAR_UH_mellisa

Vind hudpleje fra Mellisa

Danske Mellisa Hudple­je har siden 1986 produ­ceret naturlig, økologisk dansk hudpleje. Alt er byg­get op omkring ekstrakter og olier fra rene og naturli­ge planter. Med mange års erfaring producerer Mellisa virksom hudpleje med om­tanke for både ophav, natu­ren og huden. Vind pakke med hånd­creme, ansigts- og krops­olie, læg- og fodcreme, ci­tronmelissecreme samt bodyshampoo.

Vi bortlodder 5 pakker hver til en samlet værdi af 605 kr.

 

 

DELTAG
MAR_UH_mormorsfavoritter

Hent 14 gratis opskrifter

Mormors favoritter, men med mindre fedt. Vi giver dig 14 gratis opskrifter på favoritter fra mormors køkken. Boller i karry, stegt flæsk, grøntsagsgratin og mange flere.

Medlemmer af Mit Ude og Hjemme har modtaget en fordelsmail med kuren. Er du ikke medlem, kan du blive det her - så vil du modtage mailen
inden for et par dage.

BLIV MEDLEM
MAR_UH_allershop

Forår på allershop.dk

Foråret er fyldt med festligheder og traditioner. Find en masse fine produkter og inspiration til forårsindretningen på allershop.dk. Vi har også fundet gaveideer til årets første konfirmationsfester. 

Medlemmer af Mit Ude og Hjemme har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
MAR_UH_danielwellington

Daniel Wellington - spar 15%

Daniel Wellingtons populære ure fandt vejen til folkets hjerter år tilbage og er nu blevet sande klassikere. Daniel Wellington laver ure i enkle designs, men det er altid muligt at skifte remmen og derved ændre udtrykket på uret, så det passer til enhver anledning. Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du i denne måned hele 15% rabat på et valgfrit ur fra Daniel Wellington hos Uniwatches.

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
MAR_UH_disneyland

Disneyland Paris - spar 25%

Det eventyrlige Disneyland Paris er fyldt med seværdigheder, shows og parader. Du kan hygge dig sammen med dine favoritkarakterer, rejse tilbage i tiden, og se det uforglemmelige fyrværkeri og lysshow over Torneroseslottet. Bo på fortryllende hoteller med mad og omgivelser i verdensklasse. Som medlem af Mit Ude og Hjemme få du hele 25% rabat.

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
APR_UH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JAN_UH_vindnytlook

VIND ET NYT LOOK

Nu har du chancen for at blive en af de heldige, der får en uforglemmelig dag i hænderne på vores dygtige frisører, makeupartister og stylister. Forvandlingen vil foregå i København, og vi vælger løbende modeller ud blandt de indkomne ansøgninger.

Se hvordan du kommer i betragtning til en makeover.

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.