Fordele til dig

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

NOV_UH_blender

Prisbelønnet design

Den nye Legacy Blender fra OBH Nordica har en kraftig motor på 1.200 watt og hele seks knivblade, der både knuser is, mikser varme supper og laver cremede smoothies. Det prisbelønnede retrodesign gør den til et smukt indslag i køkkenet, og de forudindstillede programmer gør den ekstra let at bruge. Varmebestandig kande op til 65 grader og en kapacitet på 1,8 liter, så der er nok til hele familien.

Vi bortlodder fire stk., hver til en værdi af 899,95 kr.

 

 

 

 

DELTAG
NOV_UH_bodyshop

Forkælelse fra top til tå

Med de populære plejeprodukter fra The Body Shop kommer man godt igennem julemåneden. Bliver du den heldige vinder, kan du også glæde dig til skøn hjemmespa med den prisvindende Hawaiian Kukui Cream og tilhørende scrub. De to produkter vil helt sikkert hjælpe dig med at komme helt ned i gear efter en travl tid.

Vi bortlodder to pakker, hver til en værdi af 1.660 kr.

 

 

 

 

DELTAG
NOV_UH_allershop

Den hyggelige juletid nærmer sig

Køb julekalendere, pynt og gaver til fordelspriser på allershop.dk.

Husk, gaver købt på allershop.dk kan returneres helt frem til d. 31. januar 2019.

Medlemmer af Mit Ude og Hjemme har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
NOV_UH_blomsterberg

Blomsterberg - spar 10%

Mette Blomsterberg er en anerkendt konditor der med optræden i adskillige tv-programmer, forfatter til utallige bøger og skaber af et succesfuldt univers af service og køkkenredskaber, er en sand kending blandt kageelskende danskere. Mette Blomsterberg er en kvinde, der værdsætter kvalitet. Blomsterbergs webshop er absolut et besøg værd, specielt nu hvor du får 10% rabat på alt! – rigtig god bagning.

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
NOV_UH_euroflorist

Euroflorist - spar 10%

Hvem elsker ikke at modtage en smuk buket blomster? Eller måske en lækker æske chokolade? At blive overrasket ved, at et bud banker på, er skønt. Hos Euroflorist får du et stort udvalg af blomsterbuketter og lækkerier, der sendes direkte til modtagerens adresse. Har du én, du gerne vil overraske, så får du denne måned som medlem af Mit Ude og Hjemme 10% rabat på din næste ordre hos Euroflorist!

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
APR_UH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.