Fordele til dig

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAJ_UH_birkglas

Vind helt unikt skilt

Vind et helt unikt navneskilt fra Birk Glas, med lys i og personlighed, som både passer til et enkelt navn eller hele familiens navne – samtidig med at designet forbliver enkelt og klassisk. Navneskiltene fås både i rustfrit stål, galvaniseret stål, hvidlakeret stål, sortlakeret stål, kobber og messing samt i forskellige størrelser.

Vi bortlodder to stk. (du vælger selv materiale), hver til en værdi af 2.290 kr.

 

 

DELTAG
MAJ_UH_scottishsoaps

Vind gavesæt fra The Scottish Fine Soaps Company

Scottish Fine Soaps er et nyt brand fra Scotland, der laver skønne vegetabilske sæber og cremer.

Vi bortlodder tre sæt bestående af: Hand care-sæt i keramikholder, bath & shower gel, shampoo, hand & nail cream, 2 x rejsestørrelse bath & shower +
moisturiser, minisæbe, extra luxury soap, body butter og et neglefile
-sæt. 
Værdi 1.008 kr. pr. sæt.

 

 

DELTAG
MAJ_UH_allershop

Et hyggeligt udeliv

Nu er vi endelig kommet til den tid på året, hvor vi igen kan opholde os udenfor. I denne måned kan du derfor finde en masse skønne produkter på allershop.dk, som kan være med til at skabe et endnu hyggeligere udeliv.

Medlemmer af Mit Ude og Hjemme har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
MAJ_UH_simplefeast

Simple Feast - spar 25%

Simple Feast er 100% vegetarisk mad, der tilberedes uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Retten varmes blot op i en gryde, og så er der mad på blot 8-10 minutter. Hvert glas er beregnet til 2 personer, og du vælger selv, om du vil have 4 eller 8 glas pr. levering. Herefter bliver din boks leveret direkte til din dør. Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du hele 25% rabat på din første ordre.

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
MAJ_UH_travelbird

Travelbird - spar 40%

Nyd at solen titter frem og tag familien med i Skandinavisk Dyrepark, hvor du som medlem af Mit Ude og Hjemme kan få dette unikke tilbud med hele 40% rabat! Tilbuddet inkluderer entré for 4 personer, 4x Bjørneburgermenuer samt foderposer til dådyr, og tilbuddet kan indløses i hele sæson i 2018. Alt i al opskriften på en hel fantastisk dag med oplevelser i den friske luft for familie og venner.

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
APR_UH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JAN_UH_vindnytlook

VIND ET NYT LOOK

Nu har du chancen for at blive en af de heldige, der får en uforglemmelig dag i hænderne på vores dygtige frisører, makeupartister og stylister. Forvandlingen vil foregå i København, og vi vælger løbende modeller ud blandt de indkomne ansøgninger.

Se hvordan du kommer i betragtning til en makeover.

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.