Fordele til dig

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

MAR_UH_doro19

Vind brugervenlig smartphone

Doro 8040 er en brugervenlig smartphone med Doros specialudviklede og unikke brugerflade, der er mere intuitivt opbygget end brugerfladen i markedets gængse smartphones. Mobilen har en stor 5”-skærm samt et 8MPkamera og er udstyret med alle Doros signaturfunktioner som HD voice og ekstra høj lyd samt tre fysiske taster i bunden. Smartphonen kommer med en smart vandret ladestation, der også fungerer som ur, alarm og elektronisk billedfremviser.

Vi bortlodder to stk. hver til en værdi af 2.249 kr.

 

 

 

 

DELTAG
MAR_UH_windfield19

Bliv forårsklar

Vind en smart Windfield light poly-down-jakke med superflot stribet for fra Windfield by Danwear. Jakken findes i farverne hvid, sand, marine, rød, mellemblå, gammelrosa og i størrelserne 36 til 50.

Vi bortlodder fire jakker i farven marine (som på foto), hver til en værdi af 899 kr.

 

 

 

 

DELTAG
MAR_UH_blomsterberg

Blomsterberg - spar 10%

Mette Blomsterberg er en anerkendt konditor, der med optræden i adskillige tv-programmer, forfatter til utallige bøger og skaber af et succesfuldt univers af service og køkkenredskaber, er en sand kending blandt kageelskende danskere. Mette Blomsterberg er en kvinde, der værdsætter kvalitet. Blomsterbergs webshop er absolut et besøg værd, specielt nu hvor du som medlem af Mit Ude og Hjemme får 10% rabat på alt! – Rigtig god bagning.
Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
MAR_UH_soedahl19

Sødahl - spar 10%

Hos Södahls webshop finder du inspiration til din indretning og designerprodukter til hjemmet. Du finder et stort sortiment af smarte duge, sengetøj, bløde håndklæder, lækre badeforhæng, forklæder, trendy puder, hyggelige plaider og meget mere. De har desuden fri fragt ved køb for over 399 kr. Som medlem af Mit Ude og Hjemme kan du lige nu spare 10% på dit næste køb hos Södahl, når du bruger vores rabatkode.
Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en
mail med rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
MAR_UH_strik19

Smart strik med mønstre

I denne måned kan du downloade tre smarte strikkeopskrifter. Fine strikkede trøjer og cardiganer i nordiske mønstre.

Som medlem af Mit Ude og Hjemme har du modtaget en mail med opskrifterne. Er du ikke medlem, kan du blive det her - så vil du modtage mailen
med opskrifterne inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_UH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.