Fordele til dig

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JAN_UH_saebevaerkstedet

Vind skøn forkælelsespakke

Sæbeværkstedets produkter udspringer af kærlighed til naturens rigdom af råvarer og et ønske om at gøre hverdagen bare lidt bedre for dig. I denne pakke er der produkter til den daglige hudpleje, såsom fodbalsam og håndbalsam, håndlavede sæber med økologisk olivenolie, olier til ansigt og krop, bodyscrub og ler til ansigtsmaske. Hertil kommer en egetræssæbeskål til sæben, hamphandske og dejlige børster til både bad og tørbørstning samt meget andet lækkert.

Vi bortlodder en samlet pakke til en værdi af 3.258 kr.

 

 

 

 

DELTAG
JAN_UH_sodastream

Vind smart SodaStream

Den prisbelønnede SodaStream Power, der vandt ”Products of the Year 2017”, har et elegant design, som passer ind i et hvert køkken. Med SodaStream Power laver du bobler med et enkelt tryk på en knap, og på få sekunder forvandler du dit postevand til sprudlende danskvand.

Vi bortlodder to stk. hver til en værdi af 1.600 kr.

 

 

 

 

DELTAG
JAN_UH_proteinkuren

Få proteinkuren gratis

Hold din vægt med proteiner. Følg Ude og Hjemmes 5-dages proteinkur og tab dig 2 kg.

Du får alle opskrifterne – så kan det ikke blive nemmere.

Som medlem af Mit Ude og Hjemme har du modtaget en mail med opskriften. Er du ikke medlem, kan du blive det her - så vil du modtage mailen
med opskriften inden for få dage.

BLIV MEDLEM
JAN_UH_allershop

Tid til ro og selvforkælelse

Efter december måneds travlhed, bør januar være fyldt med ro og selvforkælelse. På allershop.dk kan du finde masser af produkter, der kan hjælpe dig med at komme helt ned i gear.

Medlemmer af Mit Ude og Hjemme har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
JAN_UH_novatus

Novatus - spar 15%

For Novatus er der to vigtige områder nemlig dit hjem samt innovation. Hvis hverdagen kan gøres lettere betyder det mere tid med familien og dem, man holder af. Derfor har Novatus samlet de mest innovative samt brugbare produkter til hjemmet fra hele verden i en webshop. Lige nu får du som medlem af  Mit Ude og Hjemme hele 15% på hele dit køb. OBS rabatten gælder ikke allerede nedsatte produkter.

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
JAN_UH_tailorstore

TailorStore - spar 40%

Hos TailorStore får du skræddersyede produkter i høj kvalitet. Alle produkter er bæredygtigt fremstillet og består desuden også af økologisk bomuld. På webshoppen kan du bestille skræddersyede skjorter, jakkesæt, poloshirts og meget mere. Som medlem af Mit Ude og Hjemme kan du få 40% rabat hos TailorStore, når du bestiller din første skræddersyede skjorte. *Rabatkoden gælder kun nye kunder og kun på 1 skjorte.
Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
APR_UH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.