Fordele til dig

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

SEP_UH_longo

Kosttilskud til livet

Longo-serien, som hører under LongoVital, er en række kosttilskud, som indeholder specifikke næringsstoffer.

Vi bortlodder fire pakker bestående af: Longo HemoJern, LongoSkøn, LongoSøvn, LongoTranebær, LongoTranebær Tyggetabletter, LongoIngefær, LongoHvidløg, LongoC + Zink Stærk, LongoD Stærk og LongoB komplet.

Hver pakke har en værdi af 799,50 kr.

 

DELTAG
SEP_UH_doro

Vind en Doro mobil

Doro 8040 har en stor 5”-skærm samt et 8MP-kamera og er udstyret med alle Doros signaturfunktioner som HD voice og ekstra høj lyd samt tre fysiske taster i bunden. Mobilen kommer med en smart vandret ladestation, der også fungerer som ur, alarm og elektronisk billedfremviser. Med i præmien er også en wallet case, der beskytter din mobil samt en screen protector fremstillet i solidt, hærdet glas.

Vi bortlodder en mobil samt wallet og screen protector
til en samlet værdi af 3.000 kr.

 

DELTAG
SEP_UH_sodahl

Södahl - spar 10%

På Södahls webshop finder du inspiration til din indretning og designerprodukter til hjemmet. De har et stort sortiment af smarte duge, sengetøj, bløde håndklæder, lækre badeforhæng, forklæder, trendy puder og meget mere. Som medlem af Mit Ude og Hjemme kan du få 10% rabat på din ordre fra Södahls webshop.

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
SEP_UH_clausholm

Claus Holm - spar 10%

Med HOLM’s køkkenredskaber og tilbehør kan du blive en professionel kok derhjemme. Du kan købe alt fra salatskåle, slowjuicere, forklæder til kogebøger. HOLM er en professionel kok og foredragsholder blandt andet kendt som vært på TV2’s program GO’ Appetit. I denne måned kan du som medlem af Mit Ude og Hjemme få 10% rabat på hele din ordre fra Claus Holm’s egen webshop. 

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
SEP_UH_allershop

Smukke produkter til fordelspriser

Som medlem af Mit Ude og Hjemme har du adgang til alle de nedsatte produkter på allershop.dk. Du kan bl.a. få den smukke kop fra Lyngby by Hifling med stormhat-motiv. 

Medlemmer af Mit Ude og Hjemme har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_UH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.