Fordele til dig

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

APR_UH_blender

Vind en Ultimate Compact fra OBH Nordica

Ultimate Compact fra OBH Nordica er en højhastighedsblender med en kraftig motor på hele 1.200 watt. Blenderen kan mikse sunde frugt- og grøntsagssmoothies, knuse is, frø og kerner, lave nøddesmør og blende varme supper. Blenderkanden har en kapacitet på 1,2 l, og der medfølger et praktisk take away-krus på 600 ml med drikketud. Så bliver det ekstra nemt at tage sundheden med på farten. 

Vi bortlodder 2 stk., hver til en værdi af 1.999 kr.

 

 

DELTAG
APR_UH_zenz

Vind produkter fra økologiske Zenz

Med en bred linje af hårpleje og styling-produkter lavet af naturlige indholdsstoffer og med fokus på bæredygtighed og økologien har Zenz skabt et unikt univers, der nu bruges i hele verden. Du kan skabe dit eget økologiske Zenz-univers hjemme hos dig selv, hvis du bliver den heldige vinder af Zenz Treatment & Wellness-pakken.

Vi bortlodder 3 pakker, hver til en værdi af 1.100 kr.

 

 

DELTAG
APR_UH_desserter

14 sunde desserter

”Kan man nu blive slankere af kager og desserter?” spørger du måske. Og nej – du kan nok ikke forvente at tabe dig ved at spise de søde sager. Men opskrifterne, du kan downloade i denne måned, indeholder så få kalorier, at du sagtens kan spise dem med god samvittighed.

Medlemmer af Mit Ude og Hjemme har modtaget en fordelsmail med opskrifter. Er du ikke medlem, kan du blive det her - så vil du modtage mailen
inden for et par dage.

BLIV MEDLEM
APR_UH_allershop

Skønne produkter til dig

Foråret er så småt begyndt, og rundt omkring spirer nye skud, træerne springer ud, og solens stråler luner. På allershop.dk kan du i denne måned få skønne produkter, så du kan gå foråret i møde på bedste vis.  

Medlemmer af Mit Ude og Hjemme har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_UH_takedaily

Takedaily - spar 50%

Takedaily er et nyt koncept skabt og drevet af dedikerede diætister, farmaceuter og ernæringseksperter der skræddersyr og sender vitaminer og mineraler, I den rette dosis lige til din hoveddør. En TakeDaily-æske, indeholder daglige portioner i en måned, og indholdet tilpasses løbende efter eksempelvis årstiden, din udvikling eller ændringer i dit liv. Lige nu får du hele 50% rabat på din første bestilling.

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
APR_UH_whiteaway

Whiteaway - spar 15%

Hos WhiteAway kan du købe alt i hårde hvidevarer til markedets bedste priser. WhiteAway tilbyder tilmed opbringning, montering og bortskaffelse af gamle produkter. Mangler du en erstatning af eksisterende hårde hvidevarer, eller står du midt i flytterodet? I denne måned kan du som medlem af Mit SE og HØR spare 15% på udvalgte produkter fra WhiteAway.

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
APR_UH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JAN_UH_vindnytlook

VIND ET NYT LOOK

Nu har du chancen for at blive en af de heldige, der får en uforglemmelig dag i hænderne på vores dygtige frisører, makeupartister og stylister. Forvandlingen vil foregå i København, og vi vælger løbende modeller ud blandt de indkomne ansøgninger.

Se hvordan du kommer i betragtning til en makeover.

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.