Fordele til dig

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUL_UH_mellisa

Vind produkter fra økologiske Mellisa

Mellisa er økologisk hudpleje for enhver, velegnet til kvinder, der vil beskytte huden mod for tidlig ældning, og til dem, der er aktive i naturen. Huden efterlades blød og fugtmættet. Passer til alle hudtyper. Brug dem dagligt for at sikre en smuk og velplejet hud.

Vind en samlet pakke med fem lækre produkter fra Mellisa: Dagcreme, natcreme, øjengelé, antirynkeserum samt ansigtsvaskegel.

Vi bortlodder fem pakker, hver til en værdi af 709 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
JUL_UH_christina

Vind fantastisk smykkesæt

Sættet fra CHRISTINA Jewelry and Watches består af forgyldte sterlingsølv smykker med ægte topaser. Du vinder et samlet sæt med øreringe/crawlere, armbånd og halskæde. Alle smykkerne er designet af Christina Hembo.

Se mere smykker og find din nærmeste Christina forhandler på www.christinadesignlondon.com

Vi bortlodder et sæt til en samlet værdi af 3.089 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
JUL_UH_suppekur

Få gratis suppekur

En suppekur er ikke kompliceret. Kuren varer typisk 7 dage, hvor man langt overvejende spiser suppe efter forskellige opskrifter. Suppekuren hjælper dig af med de første kilo, hvorefter du forhåbentlig er blevet motiveret til en kostomlægning.

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en
fordelsmail med kuren. Er du ikke medlem kan du blive det her.
Du vil modtage fordelsmailen med linket inden for få dage.

BLIV MEDLEM
JUL_UH_allershop

Sommerprodukter på allershop.dk

Højsommer er tid til grill og udendørshygge i haven. I juli får du som medlem af Mit Ude og Hjemme rabat på produkter, der kan gøre din sommer lidt lækrere og skabe udendørshygge, så du kan nyde de lange sommeraftener.

Medlemmer af Mit Ude og Hjemme har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_UH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JAN_UH_vindnytlook

VIND ET NYT LOOK

Nu har du chancen for at blive en af de heldige, der får en uforglemmelig dag i hænderne på vores dygtige frisører, makeupartister og stylister. Forvandlingen vil foregå i København, og vi vælger løbende modeller ud blandt de indkomne ansøgninger.

Se hvordan du kommer i betragtning til en makeover.

LÆS MERE
FAST UH ABO FORDEL

Månedlig lodtrækning

Som medlem af Mit Ude og Hjemme, deltager du automatisk i lodtrækningen om et abonnement på Ude og Hjemme, hver måned. Vinderen får direkte besked.

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.