Fordele til dig

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

NOV_UH_doro

Vind en Doro-mobil

Vind en Doro 8040, der er seneste skud på stammen i mobilproducenten Doros serie af bruger- og ældrevenlige smartphones. Telefonen har en stor 5”-skærm samt et 8MP kamera og er udstyret med alle Doros signaturfunktioner som HD voice og ekstra høj lyd samt tre fysiske taster i bunden. Smartphonen kommer med en smart vandret ladestation, der også fungerer som ur, alarm og elektronisk billedfremviser.

Vi bortlodder en mobil til en værdi a 2.499 kr.

 

 

 

 

DELTAG
NOV_UH_grill

Vind en grill fra OBH Nordica

Med OptiGrill fra OBH Nordica bliver du grillmaster året rundt! Optigrill kan bruges til alt, men er særlig velegnet til at grille kød og i særdeleshed en god bøf. Lysindikatoren viser, hvordan stegningen skrider frem, så du altid ved præcis, hvornår din mad er tilberedt, nøjagtigt som du ønsker den. Et lydsignal fortæller ved hvert trin, at det nu er tid til at fjerne kødet, afhængigt af om du ønsker tilberedningen rød, medium eller gennemstegt.

Vi bortlodder to stk., hver til en værdi a 1.699 kr.

 

 

 

DELTAG
NOV_UH_strikkehæfte

Strik og hækl årets julepynt - gratis opskrifter

Kom godt i gang med årets julepynt ed otte strikke- og hækleopskrifter. Er du hurtig, kan de også bruges til små værtindegaver i december.

Medlemmer af Mit Ude og Hjemme har modtaget en fordelsmail med opskrifterne. Er du ikke medlem, kan du blive det her - så vil du modtage mailen
inden for et par dage.

BLIV MEDLEM
NOV_UH_allershop

Bliv klar til vinterens festligheder

Vintersæsonen er kendt for de mange små hyggelige stunder inde som ude, men også for de store festlige lejligheder. Derfor kan du i denne måned finde inspiration til, hvordan du kan gå vinteren i møde på en festlig måde.

Medlemmer af Mit Ude og Hjemme har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
NOV_UH_asparges

Få 25% rabat hos Den Grønne Asparges

Det kan være svært at finde inspiration til lækre, sunde retter i en travl hverdag. Få al maden leveret til døren uden at vælte husholdningsbudgettet. Hos Den Grønne Asparges pakker de måltidskasser efter dine behov med friske varer og sender dem direkte hjem til dig. I denne måned kan du spare 25% på din første kasse.

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en fordelsmail med
rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.
Du vil modtage fordelsmailen med rabatkoden inden for få dage.

BLIV MEDLEM
NOV_UH_travelbird

Få 29 % rabat på skiferie hos Travelbird

Spar hele 29% på skiferie med skileje og liftkort i Tyrol med Travelbird. Vælg mellem 5 eller 7 overnatninger på Hotel Stangl med helpension og adgang til wellness. Du og familien kan tage bilen til Tyrol, hvor der vil være mulighed for gratis parkering på hotellet. Glæd jer til en fantastisk skiferie, I aldrig glemmer - til en god pris.

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en fordelsmail med
rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.
Du vil modtage fordelsmailen med rabatkoden inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_UH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JAN_UH_vindnytlook

VIND ET NYT LOOK

Nu har du chancen for at blive en af de heldige, der får en uforglemmelig dag i hænderne på vores dygtige frisører, makeupartister og stylister. Forvandlingen vil foregå i København, og vi vælger løbende modeller ud blandt de indkomne ansøgninger.

Se hvordan du kommer i betragtning til en makeover.

LÆS MERE
FAST UH ABO FORDEL

Månedlig lodtrækning

Som medlem af Mit Ude og Hjemme, deltager du automatisk i lodtrækningen om et abonnement på Ude og Hjemme, hver måned. Vinderen får direkte besked.

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.