Fordele til dig

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

SEP_UH_christina

Vind smykker

Vind CHRISTINA Marguerite smykkesæt bestående af halskæde, armbånd og øreringe i forgyldt sterlingsølv, håndmalet emalje og ægte topaser. Alle smykkerne er designet af Christina Hembo.

Vi bortlodder ét sæt til en samlet værdi af 3.289 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
SEP_UH_danwear

Vind Danwear light-quilt

Vind smart Danwear-jakke i lækker light-quilt og moderigtig facon. Jakken er foret med lækker og blødt DANWAT-for for optimal comfort og isolering. Jakken findes i bronze og sort, og fås i str. 36-50.

Der udloddes tre stk. i farven bronze, hver til en værdi af 999 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
SEP_UH_sundjuice

Gratis opskrifter på sund juice

Juice er en god måde at få ”6 om dagen” og kan godt erstatte en portion frugt eller grønt af og til. For at få de næringsstoffer, som kroppen har brug for, som vitaminer og mineraler, er det vigtigt, at vi spiser rigeligt med grøntsager, frugt og bær. I denne måned får du en guide til super saftige drikke, samt fem opskrifter på sund juice.

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en fordelsmail med
opskrifterne. Er du ikke medlem kan du blive det her.
Du vil modtage fordelsmailen med linket inden for få dage.

BLIV MEDLEM
SEP_UH_allershop

Fine, lyserøde detaljer til hjemmet

I september har vi samlet nogle fine produkter med et touch af lyserød, som kan pynte i boligen. 

Medlemmer af Mit Ude og Hjemme har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_UH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JAN_UH_vindnytlook

VIND ET NYT LOOK

Nu har du chancen for at blive en af de heldige, der får en uforglemmelig dag i hænderne på vores dygtige frisører, makeupartister og stylister. Forvandlingen vil foregå i København, og vi vælger løbende modeller ud blandt de indkomne ansøgninger.

Se hvordan du kommer i betragtning til en makeover.

LÆS MERE
FAST UH ABO FORDEL

Månedlig lodtrækning

Som medlem af Mit Ude og Hjemme, deltager du automatisk i lodtrækningen om et abonnement på Ude og Hjemme, hver måned. Vinderen får direkte besked.

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.