Fordele til dig

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

OKT_UH_thebodyshop

Vind selvforkælelse

Elsker du også at tælle ned til juleaften og starte de mørke morgener med lidt selvforkælelse? – så er en pakkekalender fra The Body Shop lige dig.

De tre skønne pakkekalendere fra The Body Shop er fyldt med lækre produkter og fine accessories i store og små størrelser. Kalenderne fås i tre prisklasser fra 395-995 kr., men fælles for alle tre er, at man får meget mere for pengene, da værdien af kalenderne er dobbelt op.

Vi bortlodder to af de store Ultimate-kalendere til en værdi af 2.350 kr. pr. stk.

 

 

 

 

DELTAG
OKT_UH_actifry

Vind uundværlig køkkenmaskine

ActiFry Genious XL fra OBH Nordica er en køkkenmaskine med cirkulerende varm luft og automatisk omrøring, som hurtig bliver uundværlig, når der skal laves mad til hele familien.

Takket være de forprogrammerede indstillinger er overvågning af madlavning overflødig, og du har tid til at lave noget andet, mens maden bliver færdig.

Vi bortlodder to stk., hver til en værdi af 2.699 kr.

 

 

 

 

DELTAG
OKT_UH_overnaturlige

Få gratis guide til det overnaturlige

Få en 32 siders gratis guide til det overnaturlige. En rejse i det spirituelle univers med clairvoyant Anne-Marie Østersø, som du kender fra Ude og Hjemme.

Som medlem af Mit Ude og Hjemme har du modtaget en mail med opskriften. Er du ikke medlem, kan du blive det her - så vil du modtage mailen
med opskriften inden for få dage.

BLIV MEDLEM
OKT_UH_allershop

Over 1000 nedsatte produkter til dig

På allershop.dk kan du finde over 1000 produkter, som du får til en særlig fordelspris, fordi du er medlem af Mit Ude og Hjemme. Find produkter fra kendte brands som f.eks. Kay Bojesen, Adax, Kähler og mange flere.

Medlemmer af Mit Ude og Hjemme har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
OKT_UH_bitz

Bitz - spar 10%

Christian Bitz er kendt og elsket som sundhedsapostel fra adskillige TV-programmer. Derfor har han skabt BITZ-serien, som byder på robust stentøj, stålbestik, karafler, vandglas og mange flere produkter. Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du denne måned 10% rabat i Bitz’ webshop. Mangler du nyt service til middagsbordet eller andet lækkert service, kan du i denne måned gøre et kup. 

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en
mail med rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
OKT_UH_simplemess

A Simple Mess - spar 10%

Du kender hende sikkert fra Go’Morgen Danmark som fast ekspert i boligindretning. Nu har Louise Dorph skabt sit helt eget interiørbrand – A Simple Mess, som repræsenterer et kreativt og feminint interiørunivers. Her kan du købe alt fra pyntepuder, tæpper, lamper, vaser til personlig pleje og sødt nips. Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du i denne måned 10% rabat på ALT hos A Simple Mess.

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en
mail med rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
APR_UH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.