Fordele til dig

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

DEC_UH_expertise

Vind Expertise-pander

Med panderne fra Tefals Expertise-serie går madlavningen en del lettere. Belægningen gør fedtstof unødvendig, den tåler metalredskaber og holder generelt endnu længere, så man får mest mulig ud af sit køkkentøj. Rengøringen er nem, og den tåler også maskinvask.

Sættet består af en pande samt en sauterpande, så der er til både stegning og simreretter. Vi bortlodder tre sæt, hver til en værdi af 1.099 kr.

 

 

 

 

DELTAG
DEC_UH_jewlscph

En funklende verden

Smykker er fantastiske – de drager, fascinerer og så kommunikerer de meget om dig og understreger din personlighed. Med de rigtige smykker har enhver kvinde mulighed for, at fremhæve de bedste træk ved hende selv. Den meget fine kvalitet er derfor kendetegnende ved alle Mai Manniches design.

Jewlscph bortlodder en Starry-halskæde samt øreringe med hvide topasædelsten i rosa forgyldt sølv. Halskæden er 44 cm lang. Sættet har en samlet
værdi af 2.798 kr.

 

 

 

 

DELTAG
DEC_UH_allershop

Find værtsgaver og nytårsting på allershop.dk 

I december er der masser af hyggelige arrangementer, og på allershop.dk kan du både finde fine værtsgaver og ting til nytårsfesten. Husk, gaver købt på allershop.dk kan returneres helt frem til d. 31. januar 2019.

Medlemmer af Mit Ude og Hjemme har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
DEC_UH_panela

Vind lækre præmier

Vind præmier hver måned, få særpris på billetter til udvalgte Aller-events og få eksklusive rabatter på produkter med Ude og Hjemme og Aller Media. Bliv medlem af vores Aller Panel og del løbende din mening med os gennem spændende undersøgelser.
Nye medlemmer deltager i lodtrækningen om:
- 5 stk. halvårsabonnement på et valgfrit Aller Media magasin
- 5 stk. kvartalsabonnement på et valgfrit Aller Media ugeblad
Vinderne får direkte besked d. 10. januar 2019.

BLIV MEDLEM
DEC_UH_julekager

Få gratis opskrifter på knas og julekager

Meld dig ind i fordelsprogrammet og få 22 dejlige opskrifter på knas og julekager fra La Glace.

Som medlem af Mit Ude og Hjemme har du modtaget en mail med opskriften. Er du ikke medlem, kan du blive det her - så vil du modtage mailen
med opskriften inden for få dage.

BLIV MEDLEM
DEC_UH_foto

Foto.dk - spar 15%

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at det er ved at være tid til at sende julekort ud til dine nærmeste. Hos Foto.dk kan du lave personlige fotoprodukter og julekort i høj kvalitet med dine egne billeder. Du kan designe dine egne, personlige julekort, og lige nu får du som medlem af Mit Ude og Hjemme 15% rabat hos Foto.dk. 

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en
mail med rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
DEC_UH_naturbutikken

Natur-butikken - spar 15%

Hos Natur-butikken finder du udstyr til oplevelser i naturen for hele familien. På webshoppen finder du alt lige fra sommerfuglenet og insektglas til plakater og naturfoldere. Lige nu får du som medlem af Mit Ude og Hjemme 15% rabat.

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem, kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
APR_UH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.