Fordele til dig

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUN_UH_navneskilt

Vind personligt navneskilt

Birk Glas-navneskilte er elegante, klassiske og stilrene – og passer til alle boliger! Alt er håndarbejde og udføres omhyggeligt – bogstav for bogstav, motiv for motiv og har deres eget personlige og unikke udtryk. 

Navneskiltet fås i flere slags materialer samt i forskellige størrelser.

Vi bortlodder to stk. navneskilte i galvaniseret stål og glas,
med huse fra Birk Glas. 
Værdi 1.890 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

DELTAG
MAJ_UH_blender

Vind blender fra OBH Nordica

OBH Nordicas Ultimate Blend er den mest kraftfulde blender nogensinde. Den kraftfulde motor og de forudindstillede programmer kan tilberede og mikse kolde og varme supper på syv minutter, blande smoothies, lave nøddesmør, male kaffebønner og knuse is. Yderligere har den et moderne touchpanel med lys, som gør den nem at bruge.

Den perfekte blender til en sund livsstil for hele familien.

Vi bortlodder 1 stk. til en værdi af 2.999 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
MAJ_UH_phyris

Vind præmier fra PHYRIS

Skin ControlSkin Control indeholder et udvalg af beroligende og skånsomme produkter, der beskytter, plejer og forbedrer hudens tilstand. Skin Control tilbyder individuelle løsninger til stresset hud med tendens til couperose eller hud, der er i ubalance. Desuden findes der ekstraordinære produkter til særlige plejebehov, som det fantastiske produkt UV Add On, der giver UV-beskyttelse.

Vind et sæt bestående af Couperose Cream og UV Add On.
Vi bortlodder 4 sæt, hver til en værdi af 745 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
MAJ_UH_framnes

Slank med Camilla Framnes

På mange diæter og slankekure skal du holde dig fra en række fødevarer. Ofte er det dem, du allerbedst kan lide. Men med dette slankeprogram kan du tabe dig og stadig spise dine livretter. I denne PDF får du to eksempler på en dagsmadplan samt opskrifter på syv af Camillas livretter. 

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en fordelsmail med kuren. Er du ikke medlem kan du blive det her.
Du vil modtage fordelsmailen med linket inden for få dage.

BLIV MEDLEM
MAJ_UH_allershop

Forårsfølelse med et twist af pastel

På allershop.dk kan du lige nu finde en masse skønne produkter i sarte pasteller, som kan få dine bolig til at emme af forår. Du finder også produkter, som kan pifte din have eller altan op.

Medlemmer af Mit Ude og Hjemme har modtaget en mail med et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her, så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_UH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JAN_UH_vindnytlook

VIND ET NYT LOOK

Nu har du chancen for at blive en af de heldige, der får en uforglemmelig dag i hænderne på vores dygtige frisører, makeupartister og stylister. Forvandlingen vil foregå i København, og vi vælger løbende modeller ud blandt de indkomne ansøgninger.

Se hvordan du kommer i betragtning til en makeover.

LÆS MERE
FAST UH ABO FORDEL

Månedlig lodtrækning

Som medlem af Mit Ude og Hjemme, deltager du automatisk i lodtrækningen om et abonnement på Ude og Hjemme, hver måned. Vinderen får direkte besked.

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.