Fordele til dig

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

JUL_UH_mellisa

Vind produkter fra økologiske Mellisa

Mellisa er økologisk hudpleje for enhver, velegnet til kvinder, der vil beskytte huden mod for tidlig ældning, og til dem, der er aktive i naturen. Huden efterlades blød og fugtmættet. Passer til alle hudtyper. Brug dem dagligt for at sikre en smuk og velplejet hud.

Vind en samlet pakke med fem lækre produkter fra Mellisa: Dagcreme, natcreme, øjengelé, antirynkeserum samt ansigtsvaskegel.

Vi bortlodder fem pakker, hver til en værdi af 709 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
JUL_UH_christina

Vind fantastisk smykkesæt

Sættet fra CHRISTINA Jewelry and Watches består af forgyldte sterlingsølv smykker med ægte topaser. Du vinder et samlet sæt med øreringe/crawlere, armbånd og halskæde. Alle smykkerne er designet af Christina Hembo.

Se mere smykker og find din nærmeste Christina forhandler på www.christinadesignlondon.com

Vi bortlodder et sæt til en samlet værdi af 3.089 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
JUN_UH_navneskilt

Vind personligt navneskilt

Birk Glas-navneskilte er elegante, klassiske og stilrene – og passer til alle boliger! Alt er håndarbejde og udføres omhyggeligt – bogstav for bogstav, motiv for motiv og har deres eget personlige og unikke udtryk. 

Navneskiltet fås i flere slags materialer samt i forskellige størrelser.

Vi bortlodder to stk. navneskilte i galvaniseret stål og glas,
med huse fra Birk Glas. 
Værdi 1.890 kr. pr. stk.

 

 

 

 

 

DELTAG
JUN_UH_dybergkern

Få 25 % rabat på dyrbergkern.dk

Som medlem af Mit Ude og Hjemme kan du få 25 % rabat på dit næste køb hos www.dyrbergkern.dk Husk også at tilmelde dig DYRBERG/KERNs nyhedsbrev og bliv opdateret omkring eksklusive tilbud, nye kollektioner, inspiration og konkurrencer.

Medlemmer af Mit Ude og Hjemme har modtaget en mail med rabatkoden.
Er du ikke medlem, kan du blive det her, så vil du modtage
mailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
JUN_UH_bradepande

Få gratis opskrifter på bradepandekager

Bradepandekager smager godt og er også nemme at lave. Du får 24 opskrifter på de bedste bradepandekager. Bl.a. opskrifter på cheesecake med oreo, brunsviger eller en lækker marcipankage med safran og æbler. Velbekomme!

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en
fordelsmail med hæftet. Er du ikke medlem kan du blive det her.
Du vil modtage fordelsmailen med linket inden for få dage.

BLIV MEDLEM
JUN_UH_allershop

Sommerfordel – få adgang til 50 ekstra nedsatte produkter på allershop.dk!

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du i denne måned eksklusivt rabat på dobbelt så mange produkter på allershop.dk - og så er de endda ekstra nedsat!

Medlemmer af Mit Ude og Hjemme har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_UH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JAN_UH_vindnytlook

VIND ET NYT LOOK

Nu har du chancen for at blive en af de heldige, der får en uforglemmelig dag i hænderne på vores dygtige frisører, makeupartister og stylister. Forvandlingen vil foregå i København, og vi vælger løbende modeller ud blandt de indkomne ansøgninger.

Se hvordan du kommer i betragtning til en makeover.

LÆS MERE
FAST UH ABO FORDEL

Månedlig lodtrækning

Som medlem af Mit Ude og Hjemme, deltager du automatisk i lodtrækningen om et abonnement på Ude og Hjemme, hver måned. Vinderen får direkte besked.

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.