Fordele til dig

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

FEB_UH_benniksgaard

Vind Benniksgaard Hotelophold

Vind en overnatning i luksussuite med udsigt over Flensborg Fjord for to personer inkl. 3 retters middag efter kokkens valg (ekskl. vin), champagne, frugtkurv og chokolade på værelset ved ankomst, fri afbenyttelse af minibar samt egen udendørs sauna og vildmarksbad, Dreamwater Lounge massage og voucher til Benniksgaards butik på 100 kr.

Vi bortlodder et ophold til en samlet værdi af 5.020 kr.

 

 

 

DELTAG
FEB_UH_copenhagenwatches

Vind flot ur fra Copenhagen Watches

Copenhagen Watches er et nyt, dansk urmærke, som byder på nogle rigtig spændende modeller, der kombinerer elegant, nordisk design med både rå, nationale, sporty og udfordrende elementer.

Urene findes i tre serier: Casual, Classic og Sporty. Alle tre serier har deres eget særpræg og stil – men fælles er det danske flag, der – som Copenhagen Watches’ logo – pryder alle armbåndsure.

Vi bortlodder to ure som vist på billedet - hver til en værdi af 1.595 kr.

 

 

 

DELTAG
FEB_UH_rundvisning

Gratis rundvisning

Kom med på rundvisning i Allerhuset og hør om firmaets lange historie, om familien Aller, om husets arkitektur samt lidt om om­givelserne. Du får mulig­hed for at hilse på Ude og Hjemmes chefredaktør, Kasper Bækgaard, og der serve­res et lille glas. Begrænsede pladser - ”først til mølle”. Tirsdag d. 20. marts kl. 16:00 – 18:00.

Medlemmer af Mit Ude og Hjemme har modtaget en mail hvorfra det er muligt at tilmelde sig. Er du ikke medlem, kan du tilmelde dig nu
– så vil du modtage mailen inden for et par dage.  

BLIV MEDLEM
FEB_UH_allershop

Fokus på kærligheden

I februar måned er allershop.dk fyldt med kærlighed at varme sig på, inden foråret for alvor står for skud. Find fine produkter til både ham og hende.

Medlemmer af Mit Ude og Hjemme har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
FEB_UH_blomsterberg

Spar 10% hos Blomsterberg

Mette Blomsterberg er en anerkendt konditor, der med optræden i adskillige tv-programmer, forfatter til utallige bøger og skaber af et succesfuldt univers af service og køkkenredskaber er en sand kending blandt kageelskende-danskere. Hun værdsætter kvalitet og æstetik, hvilket hendes egne produkter bærer stort præg af. Blomsterbergs egen webshop er absolut et besøg værd.

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
FEB_UH_lookfantastic

Spar 18% hos Look Fantastic

Lookfantastic er det ultimative mekka for skønhed med over 14.000 produkter fra mere end 400 af de førende luksus-skønhedsmærker inden for hår, makeup, hudpleje og sundhed - både til mænd og kvinder.

Som medlem af Mit Ude og Hjemme  får du i denne måned hele 18% rabat på ALT hos Look Fantastic.

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
APR_UH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JAN_UH_vindnytlook

VIND ET NYT LOOK

Nu har du chancen for at blive en af de heldige, der får en uforglemmelig dag i hænderne på vores dygtige frisører, makeupartister og stylister. Forvandlingen vil foregå i København, og vi vælger løbende modeller ud blandt de indkomne ansøgninger.

Se hvordan du kommer i betragtning til en makeover.

LÆS MERE

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.