Fordele til dig

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

OKT_UH_danwear

Vind en vinterjakke

Vind supersmart Danwear of Copenhagen-jakke i lækker og moderigtig facon. Black label-jakken er foret med de lækreste andedun for top-comfort og isolering. Jakkens hætte er påsat en pelskant i den fineste fake fur. Findes i farverne sort og army, fås fra str. 36-50.

Der udloddes 1 stk. i sort til en værdi af 3.599 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
OKT_UH_koekkenmaskine

Vind HERO køkkenmaskine

Den elegante køkkenmaskine fra OBH Nordica pynter på ethvert køkkenbord og bliver hurtigt uundværlig i køkkenet. Den er i støbt aluminium og har en kraftig motor på 1200 watt, som klarer enhver opgave. Maskinen har en stor skål med en kapacitet på 5,5 liter og justerbar højde af tilbehør.

Piskeris, dejkrog, omrører samt stænklåg medfølger.

Vi udlodder 1 stk. til en værdi af 3.299 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
OKT_UH_ensagforsus

Gratis krimi

Glæd dig til Lars Kjædegaards krimi ”En sag for Sus”. Sus bor i provinsen, er gift med en politibetjent, mor til Silke på 15 år og arbejder som souschef i et supermarked. Hun har det med at opklare hverdagsdramaer samt små og store forbrydelser i byen – ikke altid til hendes mands store begejstring.

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en fordelsmail med
opskrifterne. Er du ikke medlem kan du blive det her.
Du vil modtage fordelsmailen med linket inden for få dage.

BLIV MEDLEM
OKT_UH_allershop

Efterårshygge og selvforkælelse

Find inspiration til hvordan du kan forkæle dog selv og dine nærmeste i oktober måned, så I kan gå efteråret i møde på den hyggeligste måde. 

Medlemmer af Mit Ude og Hjemme har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
OKT_UH_travelbird

Miniferie i Tyskland - spar 45 %

Nu kan du spare hele 45% på en tysk miniferie med forkælelse!* I skal tilbringe tre dage på det firstjernede hotel Wonnemar Resort. Prisen er inkl. en overdådig morgenmad, 4-retters middag samt gratis adgang til resort bade- og wellnessområdet.*Tilbuddet gælder så længe pladser haves

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en fordelsmail med
rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.
Du vil modtage fordelsmailen med rabatkoden inden for få dage.

BLIV MEDLEM
OKT_UH_elf

Spar 15 % hos E.L.F. Cosmetics

E.l.f. Cosmetics er et amerikansk make-up brand, der sælger professionel make-up til en overkommelig pris. Du kan købe alt du skal bruge fra mascara, læbestifter og pudder til gode børster m.m. Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du en rabatkode, der giver dig 15% rabat på alle produkter fra E.l.f. Cosmetics.

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en fordelsmail med
rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.
Du vil modtage fordelsmailen med rabatkoden inden for få dage.

BLIV MEDLEM
OKT_UH_holm

Claus Holm køkkenredskaber - spar 10%

Med HOLM’s køkkenredskaber kan du gå de professionelle kokke i bedene. Du kan købe alt fra salatskåle, slowjuicere, forklæder og kogebøger. Claus Holm er professionel kok og foredragsholder og kendt som vært på TV2’s program GO’ Appetit. Du kan få 10% rabat på hele din ordre fra Claus Holm’s egen webshop.

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en fordelsmail med
rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.
Du vil modtage fordelsmailen med rabatkoden inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_UH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JAN_UH_vindnytlook

VIND ET NYT LOOK

Nu har du chancen for at blive en af de heldige, der får en uforglemmelig dag i hænderne på vores dygtige frisører, makeupartister og stylister. Forvandlingen vil foregå i København, og vi vælger løbende modeller ud blandt de indkomne ansøgninger.

Se hvordan du kommer i betragtning til en makeover.

LÆS MERE
FAST UH ABO FORDEL

Månedlig lodtrækning

Som medlem af Mit Ude og Hjemme, deltager du automatisk i lodtrækningen om et abonnement på Ude og Hjemme, hver måned. Vinderen får direkte besked.

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.