Fordele til dig

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

DEC_UH_benniksgaard

Vind Benniksgaard Hotelophold

Vind en overnatning i luksussuite med udsigt over Flensborg Fjord for to personer inkl. 3 retters middag efter kokkens valg (ekskl. vin), champagne, frugtkurv og chokolade på værelset ved ankomst, fri afbenyttelse af minibar samt egen udendørs sauna og vildmarksbad, Dreamwater Lounge massage og voucher til Benniksgaards butik på 100 kr.

Vi bortlodder et ophold til en samlet værdi af 5.020 kr.

 

 

 

DELTAG
DEC_UH_kaffemaskineelkedel

Vind kaffemaskine og elkedel

Legacy-kaffemaskine og elkedel fra OBH Nordica er stilfuldt retrodesign i førsteklasses kvalitet. Kaffemaskinen har et kraftigt varmelegeme på 1550 watt og brygger kaffe med den perfekte temperatur på under 6 minutter. Kedlen har termometer, der viser vandets temperatur, kapacitet på 1,7 liter med vandstandsmål samt silikonehåndtag for bedre greb.

Vi bortlodder et sæt i hvidt til en samlet værdi af 2.298 kr.

 

 

 

DELTAG
DEC_UH_juleroman

Gratis juleroman af Lars Kjædegaard

Sus bor i provinsen, er gift med en politibetjent, mor til Silke på 15 og souschef i et supermarked. Hun har det med at opklare hverdagsdramaer og små og store forbrydelser i byen, og hun skal nok sørge for, at der bliver julestemning i de små hjem.

Medlemmer af Mit Ude og Hjemme har modtaget en fordelsmail med romanen. Er du ikke medlem, kan du blive det her - så vil du modtage mailen
inden for et par dage.

BLIV MEDLEM
DEC_UH_allershop

Bliv klar til julen og nytåret!

Julen er hjerternes fest... find de skønneste ting til julen og til nytårsfesten på allershop.dk - til fordelspriser.

Julegaver fra allershop.dk kan byttes helt indtil d. 31. januar 2018. 

Medlemmer af Mit Ude og Hjemme har modtaget en mail med
et link til allershop.dk. Er du ikke medlem, kan du blive det her,
så vil du modtage fordelsmailen inden for få dage.

BLIV MEDLEM
DEC_UH_travelbird

Travelbird - spar 41%

Nu kan du spare 41 % på en ferie til Molveno i Norditalien. Skal din sommerferie byde på ren afslapning omgivet af storslået natur og swimmingpool, vandsportsaktiviteter eller lange vandreture? - solrige Molveno har det hele! Rejsen med Travelbird inkluderer 3, 5, eller 7 overnatninger på Grand Hotel Molveno*** samt halvpension. *Bemærk, tilbuddet gælder så længe pladser haves.

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
DEC_UH_teeshoppen

Spar 20 % hos Teeshoppen

Du får i denne måned hele 20% rabat på din ordre fra Teeshoppen! Teeshoppen er stedet, hvis du skal finde gode basic t-shirts, sweatshirts, jakker eller lign. Teeshoppens produkter er udviklet med fokus på kvalitet, pasform og materialer frem for mærker og print. Teeshoppen er udviklet af mode-elskende ildsjæle, der manglede gode basisvarer til rimelige priser.

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en mail
med rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
DEC_UH_elf

Spar 15 % hos E.L.F.

E.l.f. Cosmetics er et amerikansk makeup brand, der sælger professionel makeup til en overkommelig pris. Du kan købe alt fra mascara, læbestifter, pudder og redskaber, du kan påføre din lækre makeup med. Som medlem af Mit Familie Journal får du nu en rabatkode, der giver dig 15 % rabat på alle produkter fra E.l.f. Cosmetics.

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en mail med
rabatkoden. Er du ikke medlem kan du blive det her.

BLIV MEDLEM
APR_UH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JAN_UH_vindnytlook

VIND ET NYT LOOK

Nu har du chancen for at blive en af de heldige, der får en uforglemmelig dag i hænderne på vores dygtige frisører, makeupartister og stylister. Forvandlingen vil foregå i København, og vi vælger løbende modeller ud blandt de indkomne ansøgninger.

Se hvordan du kommer i betragtning til en makeover.

LÆS MERE
FAST UH ABO FORDEL

Månedlig lodtrækning

Som medlem af Mit Ude og Hjemme, deltager du automatisk i lodtrækningen om et abonnement på Ude og Hjemme, hver måned. Vinderen får direkte besked.

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.