Fordele til dig

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du medlemsfordele, i form af konkurrencer med lækre præmier, invitationer til særarrangementer, samt gode tilbud på attraktive produkter. Du modtager hver den 1. i måneden, et nyhedsbrev med dine månedsfordele.

Er du ikke medlem endnu, kan du blive det helt gratis HER.

 

AUG_UH_benniksgaard

Vind hotelophold på Benniksgaard

Vind en overnatning i luksussuite med udsigt over Flensborg Fjord for to personer inkl. 3-retters middag efter kokkens valg (ekskl. vin), champagne, frugtkurv og chokolade på værelset ved ankomst, fri afbenyttelse af minibar samt egen udendørs sauna og vildmarksbad, Dreamwater Lounge massage og voucher til Benniksgaards butik på 100 kr.

Vi bortlodder et ophold, til en samlet værdi af 5.020 kr.

 

 

 

 

 

DELTAG
AUG_UH_ultimate

Vind den ultimative hudplejeserie

Faaborg Pharma lancerer nu ULTIMATE – en eksklusiv serie af 100 procent allergitestede hudplejeprodukter fremstillet i Danmark. Faaborg Pharmas nye hudplejeserie ULTIMATE styrker, fugter og forbedrer selv den sarteste hud efter rene og sikre principper.

Vi bortlodder fem sæt bestående af: ULTIMATE Facial Cleansing Mousse, Facial Skin Tonic, Face Cream Day, Face Cream Night 
- hver til en værdi af 630 kr.

 

 

 

 

DELTAG
AUG_UH_kager

Få opskrifter fra La Glace

Med dette hæfte håber vi at kunne inspirere dig til at prøve kræfter med nye opskrifter og frem for alt at gøre brug af de dejlige frugter og bær, som den danske sommer byder på. Disse opskrifter fra chefkonditoren hos La Glace vil forsøde din tilværelse.

Du har som medlem af Mit Ude og Hjemme fået tilsendt en fordelsmail med
opskrifterne. Er du ikke medlem kan du blive det her.
Du vil modtage fordelsmailen med linket inden for få dage.

BLIV MEDLEM
APR_UH_Billetsalget

Få rabat på billetter til spændende events

Som medlem af Mit Ude og Hjemme får du en masse fordele hver måned - bl.a. gode tilbud på billetter til forskellige skuespil, koncerter, oplevelser og meget mere. Tag et kig på alle de mange events, som du kan få rabat på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS MERE HER
JAN_UH_vindnytlook

VIND ET NYT LOOK

Nu har du chancen for at blive en af de heldige, der får en uforglemmelig dag i hænderne på vores dygtige frisører, makeupartister og stylister. Forvandlingen vil foregå i København, og vi vælger løbende modeller ud blandt de indkomne ansøgninger.

Se hvordan du kommer i betragtning til en makeover.

LÆS MERE
FAST UH ABO FORDEL

Månedlig lodtrækning

Som medlem af Mit Ude og Hjemme, deltager du automatisk i lodtrækningen om et abonnement på Ude og Hjemme, hver måned. Vinderen får direkte besked.

Få dine fordele med mail

Som medlem modtager du hver måned en mail med månedens nye aktuelle fordele, så du er en af de første til at kunne benytte fordelene. Det er også i disse mails at vi sender dig links og koder til de fordele hvor dette kræves.

Du vil også modtage eventuelle ekstra fordele, eller invitationer til at deltage i undersøgelser og afstemninger via mail.

Har du skiftet e-mail adresse eller modtager du ikke vores fordelsmails hver måned, selvom du ER medlem, så kontakt vores kundeservice, så vi kan få det rettet.